Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 9 éve
Vagy Scholes? 😀mustaineEnnyire jóképű gyerek lenne Luck? 😀peterk2005
több mint 9 éve
mustaineEnnyire jóképű gyerek lenne Luck? 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Prater melegít Dallasban:4.-re rá mindig kell mennie Caldwellnek.
33ról mellé
62ről rövid
Jó lesz...Bazzani
több mint 9 éve
Sok futás, Luck ne vállaljon nagyot (ne adja el a lasztit)-> Colts win
több mint 9 éve
Davidka85
173
Ez az eliapósor a Cardinals tegnapi QB felhozatalával van egy szinten.
több mint 9 éve
Mikey
18 729
Ne adj isten Marvin Jones és Eifert is egészséges...Sztár elkapó hiánya ide vagy oda, a Dalton+Lewis duóval sosem fogunk PO meccset nyerni.MarioAnaAzért én kíváncsi lettem volna, milyen ez a meccs ha van egy WR meg egy TE is a Bengalsnál. Ez a Colts egyáltalán nem egy acélos csapat.Duff
több mint 9 éve
MarioAna
1 997
McCarron > Dalton, csak mert tud mélyet dobni.Az oké hogy nincsenek elkapók, de Daltonban a szikráját sem látom annak, hogy képes lenne ilyen szituban bármit csinálni.De kár, hogy McCarron inaktív. 😀iktriad
Az Eaglesnél is ez a bajom a QB szituval, még ha megy is a játék, nem látom azt, hogy meg tudna bárki nyerni egy ilyen meccset.Hulkeinstein
Burrow > Luck valaha is
több mint 9 éve
Sosem felejtem el 1.5 negyed után Dalton QB-ratingje 6.66 volt a Houston ellen WC meccsenbobi0092[/quote]Azt le is húzhatta a WCn utána.
több mint 9 éve
Prater melegít Dallasban:33ról mellé
62ről rövid
Jó lesz...
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Tennessee Oilers 11/27/97 Dallas ellen 13:27 hosszú drive-ot vezetett. Megdönthetnénk 😊
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Persze, de ezek a csapatok nem is nyertek PO meccset az utóbbi 5-10 évben, nem hiszem hogy ez a cél nálunk 😀Az oké hogy nincsenek elkapók, de Daltonban a szikráját sem látom annak, hogy képes lenne ilyen szituban bármit csinálni.Van még ezzel így pár csapat a ligában (15-20 darab?)mustaine
Az Eaglesnél is ez a bajom a QB szituval, még ha megy is a játék, nem látom azt, hogy meg tudna bárki nyerni egy ilyen meccset.Hulkeinstein
több mint 9 éve
MarioAna
1 997
Akkor már dobott volna Andy 2 INT-et Greenről, Gresham meg fumblizott volna egyet...ismerve a szerencsénket 😀Sztár elkapó hiánya ide vagy oda, a Dalton+Lewis duóval sosem fogunk PO meccset nyerni.MarioAnaAzért én kíváncsi lettem volna, milyen ez a meccs ha van egy WR meg egy TE is a Bengalsnál. Ez a Colts egyáltalán nem egy acélos csapat.Duff
Burrow > Luck valaha is
több mint 9 éve
Az oké hogy nincsenek elkapók, de Daltonban a szikráját sem látom annak, hogy képes lenne ilyen szituban bármit csinálni.nézd a jó oldalát, a Cincynek többet kell adnia, ha be akar menni Mariotáért
több mint 9 éve
Az oké hogy nincsenek elkapók, de Daltonban a szikráját sem látom annak, hogy képes lenne ilyen szituban bármit csinálni.De kár, hogy McCarron inaktív. 😀
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Sztár elkapó hiánya ide vagy oda, a Dalton+Lewis duóval sosem fogunk PO meccset nyerni.MarioAnaPreseas On meccset lehet még
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Az oké hogy nincsenek elkapók, de Daltonban a szikráját sem látom annak, hogy képes lenne ilyen szituban bármit csinálni.Van még ezzel így pár csapat a ligában (15-20 darab?)
több mint 9 éve
Gyuri34
101
Stream-et krek szépen. melohelyen vagyok.
több mint 9 éve
Duff
3 133
Sztár elkapó hiánya ide vagy oda, a Dalton+Lewis duóval sosem fogunk PO meccset nyerni.MarioAnaAzért én kíváncsi lettem volna, milyen ez a meccs ha van egy WR meg egy TE is a Bengalsnál. Ez a Colts egyáltalán nem egy acélos csapat.
több mint 9 éve
Az oké hogy nincsenek elkapók, de Daltonban a szikráját sem látom annak, hogy képes lenne ilyen szituban bármit csinálni. Az Eaglesnél is ez a bajom a QB szituval, még ha megy is a játék, nem látom azt, hogy meg tudna bárki nyerni egy ilyen meccset.
több mint 9 éve
A Cincy #O a második félidőben eléggé az októberire emlékeztet.... maradjon is most már így. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
ezzel a meccsel vallatni lehetne baszkighstzRTV kikapcs, csókolom
úgy is Colts-Ravens főcsoportdöntő lesz
több mint 9 éve
ezzel a meccsel vallatni lehetne baszkighstzRNo azért a tegnapi Panthers- Cardinals sem volt semmi 😊
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison