Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 9 éve
Ez de hülye flag... Max 1 yardról jöttek volna...
több mint 9 éve
Moncrief baszod....
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 896
"gondolod h ezért?" - Ricsi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
mukijoe
1 041
Felesleges volt
több mint 9 éve
Sehol nincs a Bengals sajnos.BazzaniTegnap ami az egyik madárnak nem ment a másiknak igen, ma meg ami az egyik nagymacskának nem megy az a másiknak menjen.
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
bazmeg minek kellett ez a blokk
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Nincs nagy baj, pörögjön az óra, az is kell
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
ez a play a titans ellen is bejött
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Én Garoppolot vittem. 😀Profik hagyják ,hogy elmenjen és ledraftolják Mettenbergert.Sixo67Nem vagyok egy Dalton hater, de ez 100 misiért lófasz.Amadeus91Nem is fog tőlem annyit kapni GM Gameben. Most kell vele hosszítanom. Nekem ez a meccs eddig jól jön. .DDiktriad
Elnézést a pontatlanságért. 😀Max neked lehet olyan, amikor átment 2 meccsre a Chargersbe. 😛iktriad1 meccs és 2 drive( kb 8-9 perc).Sixo67
több mint 9 éve
Öt elkapni képes ember van a Bengalsben, abból négy sérült. Mondjuk Dalton is olyan amilyen.munozna jó, de a #1 QB Sanu valamiért WR, biztos elkésett a reggeli meetingről
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 896
All in pick voltSzerintem már nem. 😀iktriadMuradimov a ligában van még?Amadeus91Nem vagyok egy Dalton hater, de ez 100 misiért lófasz.Amadeus91Nem is fog tőlem annyit kapni GM Gameben. Most kell vele hosszítanom. Nekem ez a meccs eddig jól jön. .DDiktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
az a kérdés, hogy osztanának le három meccset egy nap? RLY?!?baggioVasárnaponként se megy nekik.
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
1 meccs és 2 drive( kb 8-9 perc).Max neked lehet olyan, amikor átment 2 meccsre a Chargersbe. 😛iktriadHa csak látens lenne, akkor nem Bob Sanders mezben nézné a meccset.Sixo67látens colts fanWesterWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW.iktriadJaguars győzelmeknél nincsenek ilyen érzelmi kifakadásaid 😀bobi0092
több mint 9 éve
munoz
1 213
Öt elkapni képes ember van a Bengalsben, abból négy sérült. Mondjuk Dalton is olyan amilyen.
több mint 9 éve
Szerintem már nem. 😀Muradimov a ligában van még?Amadeus91Nem vagyok egy Dalton hater, de ez 100 misiért lófasz.Amadeus91Nem is fog tőlem annyit kapni GM Gameben. Most kell vele hosszítanom. Nekem ez a meccs eddig jól jön. .DDiktriad
több mint 9 éve
az a kérdés, hogy osztanának le három meccset egy nap? RLY?!?baggioSose volt még ilyen az NFL-ben. 😀
több mint 9 éve
Profik hagyják ,hogy elmenjen és ledraftolják Mettenbergert.Nem vagyok egy Dalton hater, de ez 100 misiért lófasz.Amadeus91Nem is fog tőlem annyit kapni GM Gameben. Most kell vele hosszítanom. Nekem ez a meccs eddig jól jön. .DDiktriad
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Lényeg a bélyeg, hogy incomplete lett, a többi már csak történelemVolt köztük három yard, későn jött a passz, Tatenek lassítani kellettgabokockamegjegyzem, hogy Tate megverte ott Tolert, csak a szokásos deep pass volt Daltontól.MarioAnateljesen jó passz volt, hatalmasat védekezett TolerStez
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
az a kérdés, hogy osztanának le három meccset egy nap? RLY?!?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Volt köztük három yard, későn jött a passz, Tatenek lassítani kellettmegjegyzem, hogy Tate megverte ott Tolert, csak a szokásos deep pass volt Daltontól.MarioAnateljesen jó passz volt, hatalmasat védekezett TolerStez
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Duff
3 133
Nem vagyok egy Dalton hater, de ez 100 misiért lófasz.Amadeus91Ha jól tudom nem csak a legjobb, hanem kb az elsőszámú elkapósora hiányzik...