Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 10 éve
Max neked lehet olyan, amikor átment 2 meccsre a Chargersbe. 😛Ha csak látens lenne, akkor nem Bob Sanders mezben nézné a meccset.Sixo67látens colts fanWesterWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW.iktriadJaguars győzelmeknél nincsenek ilyen érzelmi kifakadásaid 😀bobi0092
több mint 10 éve
nyilván 😀😀Muradimov a ligában van még?Amadeus91Nem vagyok egy Dalton hater, de ez 100 misiért lófasz.Amadeus91Nem is fog tőlem annyit kapni GM Gameben. Most kell vele hosszítanom. Nekem ez a meccs eddig jól jön. .DDiktriad
több mint 10 éve
Muradimov a ligában van még?Nem vagyok egy Dalton hater, de ez 100 misiért lófasz.Amadeus91Nem is fog tőlem annyit kapni GM Gameben. Most kell vele hosszítanom. Nekem ez a meccs eddig jól jön. .DDiktriad
több mint 10 éve
Remélem "megtisztel" pár Colts játékost . 😀Ez a sasreptetés nekem érthetetlen. 😊GreengoÍgy emlékeztetik a Coltsot, hogy miért hagyták magukat kiütni Dallasban, kiejtve ezzel az Eaglest.iktriad

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
megjegyzem, hogy Tate megverte ott Tolert, csak a szokásos deep pass volt Daltontól.MarioAnaAkit ugyebár mint elkapó felejtsünk el.
több mint 10 éve
megjegyzem, hogy Tate megverte ott Tolert, csak a szokásos deep pass volt Daltontól.MarioAnateljesen jó passz volt, hatalmasat védekezett Toler
több mint 10 éve
Miről beszélsz Gyula? Csináltunk egy fumble-t ellenfél RZ-on belül. Hányat akarsz még? 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Nem vagyok egy Dalton hater, de ez 100 misiért lófasz.Amadeus91Picit nehezíti a dolgát, hogy a négy legjobb célpontja hiányzik.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Bortles ellen csak annak nem volt picksixe, aki az ellenfél offensében játszottEz ki??? meert h nem Toler az tutiFarkyMiért ellenünk is volt picksixe.iktriad
több mint 10 éve
Nem vagyok egy Dalton hater, de ez 100 misiért lófasz.Amadeus91Nem is fog tőlem annyit kapni GM Gameben. Most kell vele hosszabítanom. Nekem ez a meccs eddig jól jön. 😀
több mint 10 éve
Azt már megkérdezték Ricsiéktől hogy miért rúgják el negyedikre a labdát?
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
megjegyzem, hogy Tate megverte ott Tolert, csak a szokásos deep pass volt Daltontól.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Kéne még egy TV, hogy a Darts döntőt is nézhessem...
több mint 10 éve
Az utolsó 8 meccsén pl. senkinek.Bortles ellen kinek nem.Sixo67Ez ki??? meert h nem Toler az tutiFarkyMiért ellenünk is volt picksixe. iktriad
több mint 10 éve
oké, hogy ismerem Ricsiéket, de amikor Reddingre rácsodálkoznak, akkor még újra és újra meg tudok lepődnimondjuk igazuk van, senkiházi újonc
több mint 10 éve
Nem vagyok egy Dalton hater, de ez 100 misiért lófasz.
több mint 10 éve
Túl sok lehetőség nincs, checkdown Bernardnak, aki vagy megoldja, de inkább nem...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Egy jó 20 perces drive kell
több mint 10 éve
Ez a sasreptetés nekem érthetetlen. 😊GreengoÍgy emlékeztetik a Coltsot, hogy miért hagyták magukat kiütni Dallasban, kiejtve ezzel az Eaglest.
több mint 10 éve
Van egy olyan érzésem, hogy most jön a jó meccseinken is szokásos egy homály defensive drive. 😊peterk2005szép negatív jinx 😀
több mint 10 éve
Miért ellenünk is volt picksixe.Erről nem lehet nyilatkozni a jó ízlés határain belül.
iktriad
több mint 10 éve
Bortles ellen kinek nem.Ez ki??? meert h nem Toler az tutiFarkyMiért ellenünk is volt picksixe. iktriad
több mint 10 éve
A második félidőben a Bengals-nak nem jön össze az, ami az elsőben megvolt
több mint 10 éve
Van egy olyan érzésem, hogy most jön a jó meccseinken is szokásos egy homály defensive drive. 😊peterk2005Nem úgy tűnik. 😀
több mint 10 éve
Ez ki??? meert h nem Toler az tutiFarkyMiért ellenünk is volt picksixe.
Kb 7 vagy 8 (a legutóbbi 50 meccsükön összesen 10szer nyertünk)a legutóbbi 50 CBS meccsetekből mennyit nyertetek meg?KampmanA legutübbi Sport Tvs meccsünkön mi nyertünk .Diktriada Jaguars és a győzelem fogalmak ritkán keresztezik egymás útjaitbaggioWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW.iktriadJaguars győzelmeknél nincsenek ilyen érzelmi kifakadásaid 😀bobi0092