Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 9 éve
mukijoe
1 041
Az mi a faszom???????????????????????????????????
több mint 9 éve
nekem az ilyenek kiesnek! 😀😀😀raiders meccsen volt 4&48 is ha jól emlékszemWesterkikeresem, megnézem márciusban!!!gabenTessék:Why???gaben3&30?😀FearTomi4 & 43.iktriad
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 896
Annyira kilátástalan a Bengals passrush, hogy előbb utóbb tuti benyelnek egy nagy playtgabokockaNem néztem idén a meccseiket, de nem olyan rég még több mint jó volt a passrush. Mi történt?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Jó, hát nem mindenki kezdhet pihenni októberben 😀Marvin Lewisnak mindig ilyenkor kezdődik a nyaralás időszaka. 😀iktriadbírom ezt, hogy beír valaki egy olyan sms-t, amit a google-ben rákeresve fél perc alatt megtalál, sziporkázik a népStezStez, wild card kör után mi jön?Amadeus91
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
dik a daltonnak milyen amazon sérója van. igazi rosszfiús.
több mint 9 éve
Marvin Lewisnak mindig ilyenkor kezdődik a nyaralás időszaka. 😀bírom ezt, hogy beír valaki egy olyan sms-t, amit a google-ben rákeresve fél perc alatt megtalál, sziporkázik a népStezStez, wild card kör után mi jön?Amadeus91
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
3rd és 61 is 😊 ha jól emlékszem 2 éveraiders meccsen volt 4&48 is ha jól emlékszemWesterkikeresem, megnézem márciusban!!!gabenTessék:Why???gaben3&30?😀FearTomi4 & 43.iktriad
iktriad
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Egyébként nekem furcsa csak, hogy Lucknak van ideje?!?!?!?!bobi0092Lucky Time!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Annyira kilátástalan a Bengals passrush, hogy előbb utóbb tuti benyelnek egy nagy playt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
moncsy91
197
bírom ezt, hogy beír valaki egy olyan sms-t, amit a google-ben rákeresve fél perc alatt megtalál, sziporkázik a népStezRicsi mindig is megmarad azon a szinten, mintha az aktuális meccs lenne az első az országban. Értem én, hogy mindig van új néző, de lehetne nyitni a rutinos nézők felé is.
több mint 9 éve
raiders meccsen volt 4&48 is ha jól emlékszemkikeresem, megnézem márciusban!!!gabenTessék:Why???gaben3&30?😀FearTomi4 & 43.iktriad
iktriad
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
MarioAna
1 997
ha így folytatjuk, akkor Bengals könnyek... as usualbírom ezt, hogy beír valaki egy olyan sms-t, amit a google-ben rákeresve fél perc alatt megtalál, sziporkázik a népStezStez, wild card kör után mi jön?Amadeus91
Burrow > Luck valaha is
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Egyébként nekem furcsa csak, hogy Lucknak van ideje?!?!?!?!
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
hát nekem egy méretes bebaszásbírom ezt, hogy beír valaki egy olyan sms-t, amit a google-ben rákeresve fél perc alatt megtalál, sziporkázik a népStezStez, wild card kör után mi jön?Amadeus91
több mint 9 éve
annyiféle szexuális perverzió van, szerintem kialakult egyeseknél a sport tv-s közvetítések hatására az smsfília is, akit az hoz izgalomba, ha beolvassák üzenetét
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Apex
2 980
bírom ezt, hogy beír valaki egy olyan sms-t, amit a google-ben rákeresve fél perc alatt megtalál, sziporkázik a népStezLehet, hogy egy Sport TV-s stábtag küldte be, csak azért, hogy a laikus nézőknek okosnak tűnjenek a kedves "szakkommentátoraink" 😀
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 9 éve
BCS
283
Még hiányolom ma a az SMS-t legifjabb XY-szurkolóról ...meg egy női hozzászólótólEagles fan, aki a 'Boys-nak szurkol 😀BCSAz olyan mint a judeónáci?mukijoe
több mint 9 éve
Nem nézett ki 50-nek.Sixo67Samuel L. Jackson se 60+nak.
több mint 9 éve
Vagy csak Galus írja őket?bírom ezt, hogy beír valaki egy olyan sms-t, amit a google-ben rákeresve fél perc alatt megtalál, sziporkázik a népStezSzerintem gyanús, hogy inkább "be akar kerülni a TV-be"bobi0092
több mint 9 éve
shady
1 820
bírom ezt, hogy beír valaki egy olyan sms-t, amit a google-ben rákeresve fél perc alatt megtalál, sziporkázik a népStezRicsi szájából sokkal biztosabb
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 896
bírom ezt, hogy beír valaki egy olyan sms-t, amit a google-ben rákeresve fél perc alatt megtalál, sziporkázik a népStezStez, wild card kör után mi jön?
criminal lawyer or criminal lawyer?