Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 9 éve
Tessék:Why???gaben3&30?😀FearTomi4 & 43.iktriad
több mint 9 éve
bocs előítéletes voltamnem az, a Jags D hozta ezt össze, asszem még a meccset is megnyertékShilkormazochista jaguárgabenegyszer vot ilyen egy Jags - Ravens meccsenShilkorWhy???gaben3&30?😀FearTomi4 & 43.iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
legalább vannak írásos emlékek 😀Az a jó, hogy minden meccsen kapunk egy kicsit a Jags méltán híres történelméből 😀gabokockaGarrard nem volt rossz a 2007es playoffban(2008 januárjában). Tegnap volt az utolsó playoff Wnknek a 7 éves évfordulója és pont a Steelers kikapott otthon megint, mint aznap éjjel. 😀😀Már ne haragudj ,de azt te honnan tudnád.Sixo67Tudom, hogy ennyi F-Rich után nem evidens, de egy csapat =/= a kezdő QB 😊toamAzért nem árt, ha van egy jó QBd.iktriad
És Daryl Smith mindkét alkalommal a győztes csapatban volt a pályán.iktriad
több mint 9 éve
Mekkorát repült a Coltsos atyaég. AranyBusquets díjat neki!
több mint 9 éve
nem az, a Jags D hozta ezt össze, asszem még a meccset is megnyertékmazochista jaguárgabenegyszer vot ilyen egy Jags - Ravens meccsenShilkorWhy???gaben3&30?😀FearTomi4 & 43.iktriad
több mint 9 éve
Szerintem az menőbb, hogy ellenünk pl a Ravens egy 4&29-et megcsinált egy screen passz után.egyszer vot ilyen egy Jags - Ravens meccsenShilkorWhy???gaben3&30?😀FearTomi4 & 43.iktriad
több mint 9 éve
Az még oké, hogy vannak ilyen életképtelenek, akik elküldik sms-ben, hogy kinek szurkolnak. De minek beolvasni?Duffkülönös, elgondolkodtató megközelítés!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
És sokan nem is szeretnék ha beszíneznéd azt a foltot 😀Az a jó, hogy minden meccsen kapunk egy kicsit a Jags méltán híres történelméből 😀gabokockaLátod, hogy a közvetítések alapján úgy tűnik, hogy ez nagyon nagy fehér folt sokaknál. 😀😀iktriad
több mint 9 éve
Az még oké, hogy vannak ilyen életképtelenek, akik elküldik sms-ben, hogy kinek szurkolnak. De minek beolvasni?Duffcsak Galuska unatkozik
több mint 9 éve
Overtonra bátran ment hat Bengals játékos, mázlijuk, hogy Pat nem volt a közelben, megcsapta volna az összeset, mint Bud Spencer
több mint 9 éve
haha, a 4th down army oda suhint a szabálytalankodóknak😊
több mint 9 éve
Sokan csak ezért olvassák az eredménykövetőketAz a jó, hogy minden meccsen kapunk egy kicsit a Jags méltán híres történelméből 😀gabokockaGarrard nem volt rossz a 2007es playoffban(2008 januárjában). Tegnap volt az utolsó playoff Wnknek a 7 éves évfordulója és pont a Steelers kikapott otthon megint, mint aznap éjjel. 😀😀Már ne haragudj ,de azt te honnan tudnád.Sixo67Tudom, hogy ennyi F-Rich után nem evidens, de egy csapat =/= a kezdő QB 😊toamAzért nem árt, ha van egy jó QBd.iktriad
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Duff
3 133
Az még oké, hogy vannak ilyen életképtelenek, akik elküldik sms-ben, hogy kinek szurkolnak. De minek beolvasni?
több mint 9 éve
mazochista jaguáregyszer vot ilyen egy Jags - Ravens meccsenShilkorWhy???gaben3&30?😀FearTomi4 & 43.iktriad
több mint 9 éve
Az a jó, hogy minden meccsen kapunk egy kicsit a Jags méltán híres történelméből 😀gabokockaLátod, hogy a közvetítések alapján úgy tűnik, hogy ez nagyon nagy fehér folt sokaknál. 😀😀
több mint 9 éve
Eagles fan, aki a 'Boys-nak szurkol 😀BCSMegkeressük és eltesszük láb alól 😀
több mint 9 éve
Eagles fan, aki a 'Boys-nak szurkol 😀BCSMért? Én is a Northnak drukkolok playoffban. Pedig amúgy... 😀
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
McAfee odarakta a Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
egyszer vot ilyen egy Jags - Ravens meccsenWhy???gaben3&30?😀FearTomi4 & 43.iktriad
több mint 9 éve
BCS
283
Eagles fan, aki a 'Boys-nak szurkol 😀
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 896
Ádám érdekes gondolatai.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Az egy szép emlék.Why???gaben3&30?😀FearTomi4 & 43.iktriad
több mint 9 éve
Az a jó, hogy minden meccsen kapunk egy kicsit a Jags méltán híres történelméből 😀Garrard nem volt rossz a 2007es playoffban(2008 januárjában). Tegnap volt az utolsó playoff Wnknek a 7 éves évfordulója és pont a Steelers kikapott otthon megint, mint aznap éjjel. 😀😀Már ne haragudj ,de azt te honnan tudnád.Sixo67Tudom, hogy ennyi F-Rich után nem evidens, de egy csapat =/= a kezdő QB 😊toamAzért nem árt, ha van egy jó QBd.iktriad
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.