Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 9 éve
Why???3&30?😀FearTomi4 & 43.iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Akkora lúzer ez a Bengals, szegények akkor játszanak a legjobban a PO-ban, amikor kidöglött a fél csapatuk.gabokockaHarrison már igazolható
több mint 9 éve
az is lehet, csak Dalton Davisnek adja a TD-t érő pick6-etatyaisten, már Tiptop fut, Ricsit nem merjük felküldeni a pályára 😀az ő fumblijából indul majd a Nagy Andy Dalton Game Winning Drive? 😊toam
vagy csak jegeljük a győztes drivera, ahol ő lesz az x-faktorStez
több mint 9 éve
Reggie!!!
több mint 9 éve
Na, ez már egy igazi jó Colts-os drive volt😊
több mint 9 éve
3&30?😀FearTomi4 & 43.
több mint 9 éve
elfolyt Fleener szemfestékegabenAkkor lehet a műszempillák is le fogna kesni.
több mint 9 éve
atyaisten, már Tiptop fut, Ricsit nem merjük felküldeni a pályára 😀az ő fumblijából indul majd a Nagy Andy Dalton Game Winning Drive? 😊
vagy csak jegeljük a győztes drivera, ahol ő lesz az x-faktorStez
több mint 9 éve
Garrard nem volt rossz a 2007es playoffban(2008 januárjában). Tegnap volt az utolsó playoff Wnknek a 7 éves évfordulója és pont a Steelers kikapott otthon megint, mint aznap éjjel. 😀😀Már ne haragudj ,de azt te honnan tudnád.Sixo67Tudom, hogy ennyi F-Rich után nem evidens, de egy csapat =/= a kezdő QB 😊toamAzért nem árt, ha van egy jó QBd.iktriad
És Daryl Smith mindkét alkalommal a győztes csapatban volt a pályán.
több mint 9 éve
jól van Ricsi, neked ezek meglepő dolgot, és tényleg vártál Wayne-től 10 elkapást, egy éve nem néztél Colts-meccset
több mint 9 éve
elfolyt Fleener szemfestéke
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
10-et előre 10-et vissza... jó a meccs
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Írt ő 2-3 hete a Jags-Titans meccsre is.Én csak Iktriad néven írogatok a Sport Tvbe is, de oda csak évente egyszer.iktriadelső héten mikor még nincs minuszban a Jags? 😛 😉shady
több mint 9 éve
atyaisten, már Tiptop fut, Ricsit nem merjük felküldeni a pályára 😀vagy csak jegeljük a győztes drivera, ahol ő lesz az x-faktor
több mint 9 éve
2 yardos futásnál holding b+
több mint 9 éve
Akkora lúzer ez a Bengals, szegények akkor játszanak a legjobban a PO-ban, amikor kidöglött a fél csapatuk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Már ne haragudj ,de azt te honnan tudnád.Tudom, hogy ennyi F-Rich után nem evidens, de egy csapat =/= a kezdő QB 😊toamAzért nem árt, ha van egy jó QBd.iktriad
több mint 9 éve
shady
1 820
Én csak Iktriad néven írogatok a Sport Tvbe is, de oda csak évente egyszer.iktriadelső héten mikor még nincs minuszban a Jags? 😛 😉
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
Gábor volt már Kispesteől? Pont elkaptam az smst amit a coltsbengals fan irt.Amadeus91bronkóósz fan, arra készül
több mint 9 éve
elég is az az évi egy alkalom mind nekünk, mind pedig RicsiéknekÉn csak Iktriad néven írogatok a Sport Tvbe is, de oda csak évente egyszer.iktriadDe írt, csak nevet váltott, P Zoltán Kispest szurkolóként ír mostanság hajrá Jaguárok aláírással.Sixo67Gábor volt már Kispesteől? Pont elkaptam az smst amit a coltsbengals fan irt.Amadeus91hetek óta nem hallottukKampman