Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals

3 feliratkozó

több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 243 — Giants fan
Meglepne, ha bármi esélye lenne az itt továbbjutónak a Denver ellen.. PO szinthez képest nagyon gyenge a meccs eddig
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mi folyik itt HispániábanAmadeus91
Pancholt bor
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Elkapcsoltam a szünetben Dartsot nézni, de a férfi VB döntő helyett nőit találtam az Eurosporton. 😀😀iktriad
Én is elkövettem ezt a hibát 😀
Danny
Nem hiba ez, inkább egzotikum. 😀
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 896
Mi folyik itt Hispániában

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
10 pont difi így. Ez még sokba kerülhet a végén, bár nekem az az érzésem, hogy Dalton nem tud/vele nem lehet PO meccset nyerni.Burkus
melyik meccsen tíz pont a difi?
ittam már, nem is keveset, de szerintem nem velem van a baj 😊Stez
Arra gondolhatott, hogy a félidő végén Colts TD helyett fumble és Cincí FG lett.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Danny Arizona Cardinals 1 717
Elkapcsoltam a szünetben Dartsot nézni, de a férfi VB döntő helyett nőit találtam az Eurosporton. 😀😀iktriad
Én is elkövettem ezt a hibát 😀
több mint 9 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 353
Komoly a halftime show. 😊 Kb. mint a vándorcirkusz Bázakerettyén 😀Burkus
Bent hagyhatnák a második félidőre, előre-hátra-tripla-cukahara-bicska szaltóból csinált sacket ritkán látunk az NFL-ben.

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 930 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
10 pont difi így. Ez még sokba kerülhet a végén, bár nekem az az érzésem, hogy Dalton nem tud/vele nem lehet PO meccset nyerni.Burkus
ittam már, nem is keveset, de szerintem nem velem van a baj 😊Stez
Ha beviszik TD-re - ami nagyon úgy állt - akkor +7 és a Cincy nem szerez 3 pontot. Így értem a 10 pontot, egy jó offense ellen ez sokba kerül(ne).
több mint 9 éve
mukijoe Indianapolis Colts Stanford Cardinal 1 041
Végülis ezen a PO meccsen is majdnem 1 pont a különbség a szünetben 😀Apex
én egy parfümöt még szeretnék az érmegyűjteményem mellé, jó lenne tudom, hol érdemes vásárolnibaggio
ha résen vagy akkor járkálnak üzletemberek a pesti utcákon (de a keletiben is rájuk akadsz). ismertetőjegyük: sportos, lezser öltözet (sokszor mackóalsó) és sporttáskával járnak. nem dolgoznak 'noname' dolgokkal. a legjobbat hozzák el neked: dolcse end gábánná, hugó bossz, ármáni.Ventura
Meg sega és fredo-t...
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante
De ezt a meccset az eddigiek alapján mi nyerhetjük meg vagy mi bukhatjuk el. Nem kell több turnover, a passzoknál a centik előbb-utóbb visszaadják magukat, és akkor megvan a meccs. Ha mégsem, azt leginkább magunknak köszönhetjük majd.peterk2005
erre is Simms mai tanítása a válasz:

"This is pro football, you can do it by yourself."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Elkapcsoltam a szünetben Dartsot nézni, de a férfi VB döntő helyett nőit találtam az Eurosporton. 😀😀
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 930 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Komoly a halftime show. 😊 Kb. mint a vándorcirkusz Bázakerettyén 😀
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
ittam már, nem is keveset, de szerintem nem velem van a baj 😊

több mint 9 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 100 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Végülis ezen a PO meccsen is majdnem 1 pont a különbség a szünetben 😀Apex
én egy parfümöt még szeretnék az érmegyűjteményem mellé, jó lenne tudom, hol érdemes vásárolnibaggio
ha résen vagy akkor járkálnak üzletemberek a pesti utcákon (de a keletiben is rájuk akadsz). ismertetőjegyük: sportos, lezser öltözet (sokszor mackóalsó) és sporttáskával járnak. nem dolgoznak 'noname' dolgokkal. a legjobbat hozzák el neked: dolcse end gábánná, hugó bossz, ármáni.

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
istenem, ezek rúgnak 70ről egy kapufás gólt, mi meg két red zoneből hotunk 6 pontot...gratshady
Eddig a centik a Bengals felé dőltek el, centire el nem kapott passzok, centire épp odaérő védők, centire bemenő fg, stb. Megtesznek mindent, jól felszívták magukat, keményen kapaszkodnak.

De ezt a meccset az eddigiek alapján mi nyerhetjük meg vagy mi bukhatjuk el. Nem kell több turnover, a passzoknál a centik előbb-utóbb visszaadják magukat, és akkor megvan a meccs. Ha mégsem, azt leginkább magunknak köszönhetjük majd.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
10 pont difi így. Ez még sokba kerülhet a végén, bár nekem az az érzésem, hogy Dalton nem tud/vele nem lehet PO meccset nyerni.
több mint 9 éve
Pagano figyel! Marvin Lewis jegyzetelhet.iktriad
Azer Marvin se kutya... lsd Tb. Meccs . 😉meme
Pagano viszont kutya 😀

több mint 9 éve
Kérdezd Joseph Randle-tHighlander
Randle sem tudja, hol érdemes vásárolni

több mint 9 éve
Danny Arizona Cardinals 1 717
De hiányoztak már az érmereklámok...Hulkeinstein
nekem a parfümreklámok tetszettekKampman
Nekem pedig a 75 C-s nők, de ízlések és pofonok 😀
több mint 9 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Hiányoznak a vizsgázók és az újszülöttek😕

több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Végre a Magyar érmekibocsátó intézet!!!bobi0092
Kft.
A régebbi reklámokból kihagyták, ezért a GVH 15 millió Ft bírságolta őket. xD

Dew persze ez nem ide tartozik. 😊danyly
A Playoff meccskövetőbe nincs olyan ami ne tartozna bele!bobi0092
Vettem észre. o_o
De mondjuk én nagy részben csak a Phins követőben vagyok aktív.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante
Phil Simms:

"When you're the Colts, you have to be disappointed with this score at half."

"When you're the Beeengal, Jeem, this is exactly the score you wanted."

remélem ez marad a végeredmény és hallhatjuk az örömködő Bengals és szomorkodó Colts fanokat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Mike Clutch Nugent.Mikey
Dalton miatt volt 😉toam
?Mikey
clutch gonna clutch
több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Pagano figyel! Marvin Lewis jegyzetelhet.iktriad
Azer Marvin se kutya... lsd Tb. Meccs . 😉

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 868 — LIGHTS OUT!
Végre a Magyar érmekibocsátó intézet!!!bobi0092
Kft.
A régebbi reklámokból kihagyták, ezért a GVH 15 millió Ft bírságolta őket. xD

Dew persze ez nem ide tartozik. 😊danyly
A Playoff meccskövetőbe nincs olyan ami ne tartozna bele!bobi0092
De, a meccs.