NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 10 éve
Meglepne, ha bármi esélye lenne az itt továbbjutónak a Denver ellen.. PO szinthez képest nagyon gyenge a meccs eddig
több mint 10 éve
Mi folyik itt HispániábanAmadeus91Pancholt bor
több mint 10 éve
Nem hiba ez, inkább egzotikum. 😀Elkapcsoltam a szünetben Dartsot nézni, de a férfi VB döntő helyett nőit találtam az Eurosporton. 😀😀iktriadÉn is elkövettem ezt a hibát 😀
Danny
több mint 10 éve
Mi folyik itt Hispániában
több mint 10 éve
Arra gondolhatott, hogy a félidő végén Colts TD helyett fumble és Cincí FG lett.10 pont difi így. Ez még sokba kerülhet a végén, bár nekem az az érzésem, hogy Dalton nem tud/vele nem lehet PO meccset nyerni.Burkusmelyik meccsen tíz pont a difi?
ittam már, nem is keveset, de szerintem nem velem van a baj 😊Stez

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Elkapcsoltam a szünetben Dartsot nézni, de a férfi VB döntő helyett nőit találtam az Eurosporton. 😀😀iktriadÉn is elkövettem ezt a hibát 😀
több mint 10 éve
Komoly a halftime show. 😊 Kb. mint a vándorcirkusz Bázakerettyén 😀BurkusBent hagyhatnák a második félidőre, előre-hátra-tripla-cukahara-bicska szaltóból csinált sacket ritkán látunk az NFL-ben.
több mint 10 éve
Ha beviszik TD-re - ami nagyon úgy állt - akkor +7 és a Cincy nem szerez 3 pontot. Így értem a 10 pontot, egy jó offense ellen ez sokba kerül(ne).10 pont difi így. Ez még sokba kerülhet a végén, bár nekem az az érzésem, hogy Dalton nem tud/vele nem lehet PO meccset nyerni.Burkusmelyik meccsen tíz pont a difi?
ittam már, nem is keveset, de szerintem nem velem van a baj 😊Stez
több mint 10 éve
Meg sega és fredo-t...Végülis ezen a PO meccsen is majdnem 1 pont a különbség a szünetben 😀Apexén egy parfümöt még szeretnék az érmegyűjteményem mellé, jó lenne tudom, hol érdemes vásárolnibaggioha résen vagy akkor járkálnak üzletemberek a pesti utcákon (de a keletiben is rájuk akadsz). ismertetőjegyük: sportos, lezser öltözet (sokszor mackóalsó) és sporttáskával járnak. nem dolgoznak 'noname' dolgokkal. a legjobbat hozzák el neked: dolcse end gábánná, hugó bossz, ármáni.Ventura
több mint 10 éve
De ezt a meccset az eddigiek alapján mi nyerhetjük meg vagy mi bukhatjuk el. Nem kell több turnover, a passzoknál a centik előbb-utóbb visszaadják magukat, és akkor megvan a meccs. Ha mégsem, azt leginkább magunknak köszönhetjük majd.peterk2005erre is Simms mai tanítása a válasz:
"This is pro football, you can do it by yourself."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Elkapcsoltam a szünetben Dartsot nézni, de a férfi VB döntő helyett nőit találtam az Eurosporton. 😀😀
több mint 10 éve
Komoly a halftime show. 😊 Kb. mint a vándorcirkusz Bázakerettyén 😀
több mint 10 éve
10 pont difi így. Ez még sokba kerülhet a végén, bár nekem az az érzésem, hogy Dalton nem tud/vele nem lehet PO meccset nyerni.Burkusmelyik meccsen tíz pont a difi?
ittam már, nem is keveset, de szerintem nem velem van a baj 😊
több mint 10 éve
Végülis ezen a PO meccsen is majdnem 1 pont a különbség a szünetben 😀Apex
én egy parfümöt még szeretnék az érmegyűjteményem mellé, jó lenne tudom, hol érdemes vásárolnibaggioha résen vagy akkor járkálnak üzletemberek a pesti utcákon (de a keletiben is rájuk akadsz). ismertetőjegyük: sportos, lezser öltözet (sokszor mackóalsó) és sporttáskával járnak. nem dolgoznak 'noname' dolgokkal. a legjobbat hozzák el neked: dolcse end gábánná, hugó bossz, ármáni.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 10 éve
istenem, ezek rúgnak 70ről egy kapufás gólt, mi meg két red zoneből hotunk 6 pontot...gratshadyEddig a centik a Bengals felé dőltek el, centire el nem kapott passzok, centire épp odaérő védők, centire bemenő fg, stb. Megtesznek mindent, jól felszívták magukat, keményen kapaszkodnak.
De ezt a meccset az eddigiek alapján mi nyerhetjük meg vagy mi bukhatjuk el. Nem kell több turnover, a passzoknál a centik előbb-utóbb visszaadják magukat, és akkor megvan a meccs. Ha mégsem, azt leginkább magunknak köszönhetjük majd.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
10 pont difi így. Ez még sokba kerülhet a végén, bár nekem az az érzésem, hogy Dalton nem tud/vele nem lehet PO meccset nyerni.
több mint 10 éve
Pagano viszont kutya 😀Pagano figyel! Marvin Lewis jegyzetelhet.iktriadAzer Marvin se kutya... lsd Tb. Meccs . 😉meme
több mint 10 éve
Randle sem tudja, hol érdemes vásárolnién egy parfümöt még szeretnék az érmegyűjteményem mellé, jó lenne tudom, hol érdemes vásárolnibaggioKérdezd Joseph Randle-tHighlander
több mint 10 éve
Nekem pedig a 75 C-s nők, de ízlések és pofonok 😀De hiányoztak már az érmereklámok...Hulkeinsteinnekem a parfümreklámok tetszettekKampman
több mint 10 éve
Vettem észre. o_oA Playoff meccskövetőbe nincs olyan ami ne tartozna bele!bobi0092Végre a Magyar érmekibocsátó intézet!!!bobi0092Kft.
A régebbi reklámokból kihagyták, ezért a GVH 15 millió Ft bírságolta őket. xD
Dew persze ez nem ide tartozik. 😊danyly
De mondjuk én nagy részben csak a Phins követőben vagyok aktív.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Phil Simms:"When you're the Colts, you have to be disappointed with this score at half."
"When you're the Beeengal, Jeem, this is exactly the score you wanted."
remélem ez marad a végeredmény és hallhatjuk az örömködő Bengals és szomorkodó Colts fanokat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
clutch gonna clutch?MikeyMike Clutch Nugent.MikeyDalton miatt volt 😉toam
több mint 10 éve
Pagano figyel! Marvin Lewis jegyzetelhet.iktriadAzer Marvin se kutya... lsd Tb. Meccs . 😉
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
De, a meccs.A Playoff meccskövetőbe nincs olyan ami ne tartozna bele!bobi0092Végre a Magyar érmekibocsátó intézet!!!bobi0092Kft.
A régebbi reklámokból kihagyták, ezért a GVH 15 millió Ft bírságolta őket. xD
Dew persze ez nem ide tartozik. 😊danyly