Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 9 éve
Meglepne, ha bármi esélye lenne az itt továbbjutónak a Denver ellen.. PO szinthez képest nagyon gyenge a meccs eddig
több mint 9 éve
Mi folyik itt HispániábanAmadeus91Pancholt bor
több mint 9 éve
Nem hiba ez, inkább egzotikum. 😀Elkapcsoltam a szünetben Dartsot nézni, de a férfi VB döntő helyett nőit találtam az Eurosporton. 😀😀iktriadÉn is elkövettem ezt a hibát 😀
Danny
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 896
Mi folyik itt Hispániában
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Arra gondolhatott, hogy a félidő végén Colts TD helyett fumble és Cincí FG lett.10 pont difi így. Ez még sokba kerülhet a végén, bár nekem az az érzésem, hogy Dalton nem tud/vele nem lehet PO meccset nyerni.Burkusmelyik meccsen tíz pont a difi?
ittam már, nem is keveset, de szerintem nem velem van a baj 😊Stez
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Danny
1 717
Elkapcsoltam a szünetben Dartsot nézni, de a férfi VB döntő helyett nőit találtam az Eurosporton. 😀😀iktriadÉn is elkövettem ezt a hibát 😀
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Komoly a halftime show. 😊 Kb. mint a vándorcirkusz Bázakerettyén 😀BurkusBent hagyhatnák a második félidőre, előre-hátra-tripla-cukahara-bicska szaltóból csinált sacket ritkán látunk az NFL-ben.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Ha beviszik TD-re - ami nagyon úgy állt - akkor +7 és a Cincy nem szerez 3 pontot. Így értem a 10 pontot, egy jó offense ellen ez sokba kerül(ne).10 pont difi így. Ez még sokba kerülhet a végén, bár nekem az az érzésem, hogy Dalton nem tud/vele nem lehet PO meccset nyerni.Burkusmelyik meccsen tíz pont a difi?
ittam már, nem is keveset, de szerintem nem velem van a baj 😊Stez
több mint 9 éve
mukijoe
1 041
Meg sega és fredo-t...Végülis ezen a PO meccsen is majdnem 1 pont a különbség a szünetben 😀Apexén egy parfümöt még szeretnék az érmegyűjteményem mellé, jó lenne tudom, hol érdemes vásárolnibaggioha résen vagy akkor járkálnak üzletemberek a pesti utcákon (de a keletiben is rájuk akadsz). ismertetőjegyük: sportos, lezser öltözet (sokszor mackóalsó) és sporttáskával járnak. nem dolgoznak 'noname' dolgokkal. a legjobbat hozzák el neked: dolcse end gábánná, hugó bossz, ármáni.Ventura
több mint 9 éve
De ezt a meccset az eddigiek alapján mi nyerhetjük meg vagy mi bukhatjuk el. Nem kell több turnover, a passzoknál a centik előbb-utóbb visszaadják magukat, és akkor megvan a meccs. Ha mégsem, azt leginkább magunknak köszönhetjük majd.peterk2005erre is Simms mai tanítása a válasz:
"This is pro football, you can do it by yourself."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Elkapcsoltam a szünetben Dartsot nézni, de a férfi VB döntő helyett nőit találtam az Eurosporton. 😀😀
több mint 9 éve
Komoly a halftime show. 😊 Kb. mint a vándorcirkusz Bázakerettyén 😀
több mint 9 éve
10 pont difi így. Ez még sokba kerülhet a végén, bár nekem az az érzésem, hogy Dalton nem tud/vele nem lehet PO meccset nyerni.Burkusmelyik meccsen tíz pont a difi?
ittam már, nem is keveset, de szerintem nem velem van a baj 😊
több mint 9 éve
Végülis ezen a PO meccsen is majdnem 1 pont a különbség a szünetben 😀Apex
én egy parfümöt még szeretnék az érmegyűjteményem mellé, jó lenne tudom, hol érdemes vásárolnibaggioha résen vagy akkor járkálnak üzletemberek a pesti utcákon (de a keletiben is rájuk akadsz). ismertetőjegyük: sportos, lezser öltözet (sokszor mackóalsó) és sporttáskával járnak. nem dolgoznak 'noname' dolgokkal. a legjobbat hozzák el neked: dolcse end gábánná, hugó bossz, ármáni.
több mint 9 éve
istenem, ezek rúgnak 70ről egy kapufás gólt, mi meg két red zoneből hotunk 6 pontot...gratshadyEddig a centik a Bengals felé dőltek el, centire el nem kapott passzok, centire épp odaérő védők, centire bemenő fg, stb. Megtesznek mindent, jól felszívták magukat, keményen kapaszkodnak.
De ezt a meccset az eddigiek alapján mi nyerhetjük meg vagy mi bukhatjuk el. Nem kell több turnover, a passzoknál a centik előbb-utóbb visszaadják magukat, és akkor megvan a meccs. Ha mégsem, azt leginkább magunknak köszönhetjük majd.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
10 pont difi így. Ez még sokba kerülhet a végén, bár nekem az az érzésem, hogy Dalton nem tud/vele nem lehet PO meccset nyerni.
több mint 9 éve
Pagano viszont kutya 😀Pagano figyel! Marvin Lewis jegyzetelhet.iktriadAzer Marvin se kutya... lsd Tb. Meccs . 😉meme
több mint 9 éve
Randle sem tudja, hol érdemes vásárolnién egy parfümöt még szeretnék az érmegyűjteményem mellé, jó lenne tudom, hol érdemes vásárolnibaggioKérdezd Joseph Randle-tHighlander
több mint 9 éve
Danny
1 717
Nekem pedig a 75 C-s nők, de ízlések és pofonok 😀De hiányoztak már az érmereklámok...Hulkeinsteinnekem a parfümreklámok tetszettekKampman
több mint 9 éve
Vettem észre. o_oA Playoff meccskövetőbe nincs olyan ami ne tartozna bele!bobi0092Végre a Magyar érmekibocsátó intézet!!!bobi0092Kft.
A régebbi reklámokból kihagyták, ezért a GVH 15 millió Ft bírságolta őket. xD
Dew persze ez nem ide tartozik. 😊danyly
De mondjuk én nagy részben csak a Phins követőben vagyok aktív.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Phil Simms:"When you're the Colts, you have to be disappointed with this score at half."
"When you're the Beeengal, Jeem, this is exactly the score you wanted."
remélem ez marad a végeredmény és hallhatjuk az örömködő Bengals és szomorkodó Colts fanokat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
clutch gonna clutch?MikeyMike Clutch Nugent.MikeyDalton miatt volt 😉toam
több mint 9 éve
meme
2 102
Pagano figyel! Marvin Lewis jegyzetelhet.iktriadAzer Marvin se kutya... lsd Tb. Meccs . 😉
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
De, a meccs.A Playoff meccskövetőbe nincs olyan ami ne tartozna bele!bobi0092Végre a Magyar érmekibocsátó intézet!!!bobi0092Kft.
A régebbi reklámokból kihagyták, ezért a GVH 15 millió Ft bírságolta őket. xD
Dew persze ez nem ide tartozik. 😊danyly