NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals

3 feliratkozó

több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 831 — Giants fan
Meglepne, ha bármi esélye lenne az itt továbbjutónak a Denver ellen.. PO szinthez képest nagyon gyenge a meccs eddig
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 163 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mi folyik itt HispániábanAmadeus91
Pancholt bor
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 163 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Elkapcsoltam a szünetben Dartsot nézni, de a férfi VB döntő helyett nőit találtam az Eurosporton. 😀😀iktriad
Én is elkövettem ezt a hibát 😀
Danny
Nem hiba ez, inkább egzotikum. 😀
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 139
Mi folyik itt Hispániában
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 291 — The only discipline that lasts, is self discipline
10 pont difi így. Ez még sokba kerülhet a végén, bár nekem az az érzésem, hogy Dalton nem tud/vele nem lehet PO meccset nyerni.Burkus
melyik meccsen tíz pont a difi?
ittam már, nem is keveset, de szerintem nem velem van a baj 😊Stez
Arra gondolhatott, hogy a félidő végén Colts TD helyett fumble és Cincí FG lett.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Danny Arizona Cardinals 1 769
Elkapcsoltam a szünetben Dartsot nézni, de a férfi VB döntő helyett nőit találtam az Eurosporton. 😀😀iktriad
Én is elkövettem ezt a hibát 😀
több mint 10 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 506
Komoly a halftime show. 😊 Kb. mint a vándorcirkusz Bázakerettyén 😀Burkus
Bent hagyhatnák a második félidőre, előre-hátra-tripla-cukahara-bicska szaltóból csinált sacket ritkán látunk az NFL-ben.
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 249 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
10 pont difi így. Ez még sokba kerülhet a végén, bár nekem az az érzésem, hogy Dalton nem tud/vele nem lehet PO meccset nyerni.Burkus
ittam már, nem is keveset, de szerintem nem velem van a baj 😊Stez
Ha beviszik TD-re - ami nagyon úgy állt - akkor +7 és a Cincy nem szerez 3 pontot. Így értem a 10 pontot, egy jó offense ellen ez sokba kerül(ne).
több mint 10 éve
mukijoe Indianapolis Colts Stanford Cardinal 1 041
Végülis ezen a PO meccsen is majdnem 1 pont a különbség a szünetben 😀Apex
én egy parfümöt még szeretnék az érmegyűjteményem mellé, jó lenne tudom, hol érdemes vásárolnibaggio
ha résen vagy akkor járkálnak üzletemberek a pesti utcákon (de a keletiben is rájuk akadsz). ismertetőjegyük: sportos, lezser öltözet (sokszor mackóalsó) és sporttáskával járnak. nem dolgoznak 'noname' dolgokkal. a legjobbat hozzák el neked: dolcse end gábánná, hugó bossz, ármáni.Ventura
Meg sega és fredo-t...
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 124 — no es importante
De ezt a meccset az eddigiek alapján mi nyerhetjük meg vagy mi bukhatjuk el. Nem kell több turnover, a passzoknál a centik előbb-utóbb visszaadják magukat, és akkor megvan a meccs. Ha mégsem, azt leginkább magunknak köszönhetjük majd.peterk2005
erre is Simms mai tanítása a válasz:

"This is pro football, you can do it by yourself."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Elkapcsoltam a szünetben Dartsot nézni, de a férfi VB döntő helyett nőit találtam az Eurosporton. 😀😀
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 249 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Komoly a halftime show. 😊 Kb. mint a vándorcirkusz Bázakerettyén 😀
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 578 — Whoops, looks like something went wrong.
ittam már, nem is keveset, de szerintem nem velem van a baj 😊

több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 560 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Végülis ezen a PO meccsen is majdnem 1 pont a különbség a szünetben 😀Apex
én egy parfümöt még szeretnék az érmegyűjteményem mellé, jó lenne tudom, hol érdemes vásárolnibaggio
ha résen vagy akkor járkálnak üzletemberek a pesti utcákon (de a keletiben is rájuk akadsz). ismertetőjegyük: sportos, lezser öltözet (sokszor mackóalsó) és sporttáskával járnak. nem dolgoznak 'noname' dolgokkal. a legjobbat hozzák el neked: dolcse end gábánná, hugó bossz, ármáni.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 291 — The only discipline that lasts, is self discipline
istenem, ezek rúgnak 70ről egy kapufás gólt, mi meg két red zoneből hotunk 6 pontot...gratshady
Eddig a centik a Bengals felé dőltek el, centire el nem kapott passzok, centire épp odaérő védők, centire bemenő fg, stb. Megtesznek mindent, jól felszívták magukat, keményen kapaszkodnak.

De ezt a meccset az eddigiek alapján mi nyerhetjük meg vagy mi bukhatjuk el. Nem kell több turnover, a passzoknál a centik előbb-utóbb visszaadják magukat, és akkor megvan a meccs. Ha mégsem, azt leginkább magunknak köszönhetjük majd.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
10 pont difi így. Ez még sokba kerülhet a végén, bár nekem az az érzésem, hogy Dalton nem tud/vele nem lehet PO meccset nyerni.
több mint 10 éve
Pagano figyel! Marvin Lewis jegyzetelhet.iktriad
Azer Marvin se kutya... lsd Tb. Meccs . 😉meme
Pagano viszont kutya 😀

több mint 10 éve
Kérdezd Joseph Randle-tHighlander
Randle sem tudja, hol érdemes vásárolni

több mint 10 éve
Danny Arizona Cardinals 1 769
De hiányoztak már az érmereklámok...Hulkeinstein
nekem a parfümreklámok tetszettekKampman
Nekem pedig a 75 C-s nők, de ízlések és pofonok 😀
több mint 10 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Hiányoznak a vizsgázók és az újszülöttek😕

több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 557 — Dolphins fan
Végre a Magyar érmekibocsátó intézet!!!bobi0092
Kft.
A régebbi reklámokból kihagyták, ezért a GVH 15 millió Ft bírságolta őket. xD

Dew persze ez nem ide tartozik. 😊danyly
A Playoff meccskövetőbe nincs olyan ami ne tartozna bele!bobi0092
Vettem észre. o_o
De mondjuk én nagy részben csak a Phins követőben vagyok aktív.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 124 — no es importante
Phil Simms:

"When you're the Colts, you have to be disappointed with this score at half."

"When you're the Beeengal, Jeem, this is exactly the score you wanted."

remélem ez marad a végeredmény és hallhatjuk az örömködő Bengals és szomorkodó Colts fanokat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Mike Clutch Nugent.Mikey
Dalton miatt volt 😉toam
?Mikey
clutch gonna clutch
több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Pagano figyel! Marvin Lewis jegyzetelhet.iktriad
Azer Marvin se kutya... lsd Tb. Meccs . 😉

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 334 — LIGHTS OUT!
Végre a Magyar érmekibocsátó intézet!!!bobi0092
Kft.
A régebbi reklámokból kihagyták, ezért a GVH 15 millió Ft bírságolta őket. xD

Dew persze ez nem ide tartozik. 😊danyly
A Playoff meccskövetőbe nincs olyan ami ne tartozna bele!bobi0092
De, a meccs.