Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 11 éve
Pagano figyel! Marvin Lewis jegyzetelhet.
több mint 11 éve
Nincs gond, Connor Shaw helyreteszi Gilbertet , Johnny Cash-t meg elkülditek a csába és minden meg van oldva.melyik van rossz hatással melyikre ? 😀DripGilbertet könnyű megjegyezni onnan, hogy balhésabb eset Clevelandben a hírek szerint, mint Foci Jani. 😀😀iktriadbasszus nekem csak most esett le, hogy hetek óta összekevertem Dennardot Gilberttel.... csodálkoztam is, hogy lett előbbi akkora bust éretlensége folytán, mert abszolút nem ilyen volt a Michigan State-n, sőt épp az ellenkezője, de most tisztázódott a helyzet 😊baggioOtt van Nelson, és a ROOKIE!!!MarioAnaDennard elitJakehomer
több mint 11 éve
"Óriási időkérés!"
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
jól látta Pagano, hogy a védő brutális missed tackle-t fog bemutatni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Óriási időkérés!!!
több mint 11 éve
Coaching!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Dennard nem azért nem játszik, mert szar. Newman stabil, Hall a slotban szintén jó, Pacman meg élete szezonját futja. Ezen kívül még Kirkpatrick sem reménytelen. 4db első körös CB van előtte a rosteren, még ha ebből 3db 30+-os is.Azt hittem mind2 bust.Sixo67basszus nekem csak most esett le, hogy hetek óta összekevertem Dennardot Gilberttel.... csodálkoztam is, hogy lett előbbi akkora bust éretlensége folytán, mert abszolút nem ilyen volt a Michigan State-n, sőt épp az ellenkezője, de most tisztázódott a helyzet 😊baggioOtt van Nelson, és a ROOKIE!!!MarioAnaDennard elitJakehomer
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Josh Gordon mindnyájukra. 😀Gilbertet könnyű megjegyezni onnan, hogy balhésabb eset Clevelandben a hírek szerint, mint Foci Jani. 😀😀iktriadmelyik van rossz hatással melyikre ? 😀Drip
több mint 11 éve
Egyetértek teljes mértékben.kezd kurva unalmas lenni, hogy minden PO-meccsen faszkodunk, és nem tudjuk levetkőzni azokat a hibákat, amiket három éve tolunk Paganóvalremélem TD-t kapunk, aztán a Cincy kezdi a második félidőt, ott szinténStez-28-ig nincs bajbobi0092
Herron minden meccsen elszórakozik egy labdát, és általában a legfontosabb pillanatokban, végül valaki mindig megmenti a seggét, siralmas, hogy nem tudunk átlépni az árnyékunkon évek ótaStez
több mint 11 éve
melyik van rossz hatással melyikre ? 😀Gilbertet könnyű megjegyezni onnan, hogy balhésabb eset Clevelandben a hírek szerint, mint Foci Jani. 😀😀iktriadbasszus nekem csak most esett le, hogy hetek óta összekevertem Dennardot Gilberttel.... csodálkoztam is, hogy lett előbbi akkora bust éretlensége folytán, mert abszolút nem ilyen volt a Michigan State-n, sőt épp az ellenkezője, de most tisztázódott a helyzet 😊baggioOtt van Nelson, és a ROOKIE!!!MarioAnaDennard elitJakehomer
több mint 11 éve
Vontae-t szereti Bernard, szegényt minden meccsükön kiüti legalább egyszer 😀
több mint 11 éve
Elnézést.not funny...😥Toto21Kéne egy választanom egy második kedvenc csapatot, hogy legyenek nekem is hátradőlős meccsekKampmanBears. 😀😀iktriad
több mint 11 éve
Azt hittem mind2 bust.basszus nekem csak most esett le, hogy hetek óta összekevertem Dennardot Gilberttel.... csodálkoztam is, hogy lett előbbi akkora bust éretlensége folytán, mert abszolút nem ilyen volt a Michigan State-n, sőt épp az ellenkezője, de most tisztázódott a helyzet 😊baggioOtt van Nelson, és a ROOKIE!!!MarioAnaDennard elitJakehomer
több mint 11 éve
fél sack és sárga vonal, napi F-Rich faszság letudva 10 perc alatt 😀
több mint 11 éve
kezd kurva unalmas lenni, hogy minden PO-meccsen faszkodunk, és nem tudjuk levetkőzni azokat a hibákat, amiket három éve tolunk Paganóvalremélem TD-t kapunk, aztán a Cincy kezdi a második félidőt, ott szinténStez-28-ig nincs bajbobi0092
Herron minden meccsen elszórakozik egy labdát, és általában a legfontosabb pillanatokban, végül valaki mindig megmenti a seggét, siralmas, hogy nem tudunk átlépni az árnyékunkon évek óta
több mint 11 éve
Gilbertet könnyű megjegyezni onnan, hogy balhésabb eset Clevelandben a hírek szerint, mint Foci Jani. 😀😀basszus nekem csak most esett le, hogy hetek óta összekevertem Dennardot Gilberttel.... csodálkoztam is, hogy lett előbbi akkora bust éretlensége folytán, mert abszolút nem ilyen volt a Michigan State-n, sőt épp az ellenkezője, de most tisztázódott a helyzet 😊baggioOtt van Nelson, és a ROOKIE!!!MarioAnaDennard elitJakehomer
több mint 11 éve
ez is mekkora védelmi hiba bazzeg
több mint 11 éve
Istenem de megesszük....
több mint 11 éve
remélem TD-t kapunk, aztán a Cincy kezdi a második félidőt, ott szinténStezNe jinxeld már szegény Scholest, neki a playoff nagy kíhívás így is.
több mint 11 éve
basszus nekem csak most esett le, hogy hetek óta összekevertem Dennardot Gilberttel.... csodálkoztam is, hogy lett előbbi akkora bust éretlensége folytán, mert abszolút nem ilyen volt a Michigan State-n, sőt épp az ellenkezője, de most tisztázódott a helyzet 😊Ott van Nelson, és a ROOKIE!!!MarioAnaDennard elitJakehomer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
na mindjárt jön Andy "the momentum killer" Dalton villanása.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
remélem TD-t kapunk, aztán a Cincy kezdi a második félidőt, ott szinténStez-28-ig nincs baj
több mint 11 éve
Ahhoz képest , hogy csere, de azért nem egy Benwikere.Ott van Nelson, és a ROOKIE!!!MarioAnaDennard elitJakehomer