Indianapolis Colts - Denver Broncos
több mint 5 éve
Nehéz szülés volt. Jobbulást a sérülteknek!
több mint 5 éve
Hat, sracok, gratulalok a Denvernek. Nem erdemeltunk W-t, es nagyon keseru szajizzel lett ez meg bennem.
több mint 5 éve
Gratulálok. Kozepszerunek sem nevezhető szirszar csapat lettünk. Taps Elway, Fangio, Scangarello...
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #GenoaCFC #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 5 éve
3. ilyen vereségheartbreaking ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
ez a play összefoglalja az offenset
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Fuu, hat nagyon nincs meg vege ennek. 22 mp az sok. FOsok.hol? nálunk nem 😀
Stez
több mint 5 éve
Fuu, hat nagyon nincs meg vege ennek. 22 mp az sok. FOsok.
több mint 5 éve
azt a h a D# hasít ...2-6 az 5-3 helyett jók vagyunk bazmegEzek után nem tudom mit lehet mondani...
Heisman Trophy
Rambovits
több mint 5 éve
feltetted a 40 millios kerdest.Jon a Miller-safety, ahogy mondtam az elobb, aztan FG tolunk, es 15-15Részünkről meg van a 15 pont, de hogy lesz ebből safety 😀
Stez
Baba Yaga
több mint 5 éve
Rambovits
118
2-6 az 5-3 helyett jók vagyunk bazmegEzek után nem tudom mit lehet mondani...
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Ebben a meccsben most nagyon benne lenne, hogy Flacco felvagja Yasinre, es DPI, aztan johet a denveri FG. 8)
több mint 5 éve
Baba Yaga
826
Jon a Miller-safety, ahogy mondtam az elobb, aztan FG tolunk, es 15-15Részünkről meg van a 15 pont, de hogy lesz ebből safety 😀
Stez
több mint 5 éve
nope, nem állítottam ilyetaz igaz, hogy volt ide is oda is, de ne mond, hogy ellenszélben kellett játszanotok. Ez pedig teljesen jogos volt.mind2 irányban pont elég faszság voltés flag vicc az egészSzerintem eddig egy szavatok sem lehet, és ez is teljesen jogos volt.
Heisman Trophy
uatu
Negritis
uatu
nem a zebrákon múlik h faszok vagyunk
több mint 5 éve
az igaz, hogy volt ide is oda is, de ne mond, hogy ellenszélben kellett játszanotok. Ez pedig teljesen jogos volt.mind2 irányban pont elég faszság voltés flag vicc az egészSzerintem eddig egy szavatok sem lehet, és ez is teljesen jogos volt.
Heisman Trophy
uatu
Negritis
több mint 5 éve
2-6 az 5-3 helyett jók vagyunk bazmeg
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Szerintem ritka gaz, hogy egy perc van meg, de mi arra megyunk, hogy VIna 50 korulrol rugjon.
több mint 5 éve
Baba Yaga
826
Ez mi volt??? Mintha Vina kérte volna hogy menjünk hátrébb.
több mint 5 éve
xrace77
4 513
Remélem, hogy az O# busszal utazik haza.
több mint 5 éve
En nem bíznam 50+ on vinara. De ok tudják.
több mint 5 éve
mentségemre szólok a TD-nk után átkapcsoltam az F1-re, és most jöttem vissza, szóval nem tudom mi történtés flag vicc az egészSzerintem eddig egy szavatok sem lehet, és ez is teljesen jogos volt.
Heisman Trophy
uatu
több mint 5 éve
és persze Wolfe is fekszik...saját lábán ment le jóva
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Ez egy vicc. De tényleg. Meg is erdemeljuk, ha megint kikapunk. Scangarello meg húzzon az anyjába. 20 pontot képtelenek vagyunk elérni idén. Így nem lehet meccseket nyerni.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #GenoaCFC #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 5 éve
mind2 irányban pont elég faszság voltés flag vicc az egészSzerintem eddig egy szavatok sem lehet, és ez is teljesen jogos volt.
Heisman Trophy
uatu
több mint 5 éve
és flag vicc az egészSzerintem eddig egy szavatok sem lehet, és ez is teljesen jogos volt.
Heisman Trophy