Indianapolis Colts - Houston Texans
több mint 9 éve
Igen, ezt még szerintem is le kell vetkőznie Lucknak. Kicsit Brady-s ebből a szempontból, hajlamos nagyon rácuppanni egy-egy kedvencre. Az is mutatja, hogy Fleener is csak azóta kezdett el látszani, mióta Allen kiesett pár meccsre.Nem tett érte szerintem. Nem voltak nagy dropjai, és Luck sokszor érthetetlen helyzetekből dob inkább Hiltonnak.Azért legyünk őszinték .. tett is érte hogy Luck ne bízzon benneszf61Pedig én tényleg így gondolom. Hamilton szvsz idén nagyon jó, de Nicks mellőzését nagy hibának tartom. És Lucktól is, hogy nem dobál felé. Sokkal jobb, mint amit eddig láttunk tőle, és ez nem csak az ő hibája.StezNicks a legnagyobb király, passzolni kell felé, lesz eredménye. 😛StezNémi szarkazmust azért érzek ebben .. csak icipicit 😊szf61
Én szerintem ő nem szar, egyszerűen csak Lucknak akkora kedvence Hilton és annyira bízik Wayne-ben és benne, hogy Nicksnek már "nincs helye".Stez
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Moncrief teljesen más stílusú játékos, slotban kihozható belőle a plusz, Nicksből nem, és ha ott játszatod, akkor "kárba" is megyNem tett érte szerintem. Nem voltak nagy dropjai, és Luck sokszor érthetetlen helyzetekből dob inkább Hiltonnak.Moncrief-nak mégis lett helyshady
Én szerintem ő nem szar, egyszerűen csak Lucknak akkora kedvence Hilton és annyira bízik Wayne-ben és benne, hogy Nicksnek már "nincs helye".Stez
több mint 9 éve
ezám az öszhang
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
Sok választásunk nincs de Watt még irányitó nemvoltHoustonEgy próbát megérne? 😀
több mint 9 éve
nálunk úgy látom, komoly gondok vannak a sackekkel
több mint 9 éve
Jobbulást Fitz-nek ...
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 9 éve
Első játék nem rossz😀
több mint 9 éve
shady
1 820
Nem tett érte szerintem. Nem voltak nagy dropjai, és Luck sokszor érthetetlen helyzetekből dob inkább Hiltonnak.Moncrief-nak mégis lett hely
több mint 9 éve
Sok választásunk nincs de Watt még irányitó nemvolt
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Most nyomtak egy onside kicket amit maguk kaptak el, szóval kéjesen és lassan fenyíti 😀 Scobee meg halad a 8 FG made NFL rekord feléPaskolja? 😀Stev85Jax üti a baltit 😊HoustonAz üti kifejezés azért erős túlzás 9-7-nél 😀 😀bobi0092
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Jags onside kicket csinált Ravens ellen 😀 Fritznek jobbulást, az tört...
több mint 9 éve
Na mivan? Fitzire készültek egész héten erre beküldig Savage-t 😀 innentől kezdve milyénk a meccs 😀samu09Röhögni fogsz, de lehet...
több mint 9 éve
TUtira nem marad nálunk.Szerintem is. Jővőre jöhet el az ő ideje, ha Reggie nyugdíjba vonul. És nem is lesz drága.peterk2005Pedig én tényleg így gondolom. Hamilton szvsz idén nagyon jó, de Nicks mellőzését nagy hibának tartom. És Lucktól is, hogy nem dobál felé. Sokkal jobb, mint amit eddig láttunk tőle, és ez nem csak az ő hibája.StezNicks a legnagyobb király, passzolni kell felé, lesz eredménye. 😛StezNémi szarkazmust azért érzek ebben .. csak icipicit 😊szf61
több mint 9 éve
Na mivan? Fitzire készültek egész héten erre beküldig Savage-t 😀 innentől kezdve milyénk a meccs 😀
több mint 9 éve
Nem tett érte szerintem. Nem voltak nagy dropjai, és Luck sokszor érthetetlen helyzetekből dob inkább Hiltonnak.Azért legyünk őszinték .. tett is érte hogy Luck ne bízzon benneszf61Pedig én tényleg így gondolom. Hamilton szvsz idén nagyon jó, de Nicks mellőzését nagy hibának tartom. És Lucktól is, hogy nem dobál felé. Sokkal jobb, mint amit eddig láttunk tőle, és ez nem csak az ő hibája.StezNicks a legnagyobb király, passzolni kell felé, lesz eredménye. 😛StezNémi szarkazmust azért érzek ebben .. csak icipicit 😊szf61
Én szerintem ő nem szar, egyszerűen csak Lucknak akkora kedvence Hilton és annyira bízik Wayne-ben és benne, hogy Nicksnek már "nincs helye".
több mint 9 éve
Paskolja? 😀Jax üti a baltit 😊HoustonAz üti kifejezés azért erős túlzás 9-7-nél 😀 😀bobi0092
több mint 9 éve
Dobjon inkább 6 td megint ne fusson 😊
több mint 9 éve
Akire Arthur Jones ráesik annak nincs jó napja 😊
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Jax üti a baltit 😊HoustonAz üti kifejezés azért erős túlzás 9-7-nél 😀 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Savage time?😀swatt99Akkor tuti kuka a PO esélyetek..
több mint 9 éve
Nem értem egy öreg embernek minek kell futkároznia...
több mint 9 éve
Szerintem is. Jővőre jöhet el az ő ideje, ha Reggie nyugdíjba vonul. És nem is lesz drága.Pedig én tényleg így gondolom. Hamilton szvsz idén nagyon jó, de Nicks mellőzését nagy hibának tartom. És Lucktól is, hogy nem dobál felé. Sokkal jobb, mint amit eddig láttunk tőle, és ez nem csak az ő hibája.StezNicks a legnagyobb király, passzolni kell felé, lesz eredménye. 😛StezNémi szarkazmust azért érzek ebben .. csak icipicit 😊szf61
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)