Indianapolis Colts - Houston Texans
több mint 9 éve
Ja hogy Pagano kifut lassan a pirosakból .. 😊attól még -1 piros 😀dugo1993mindegy -1 piros😀swatt99Milyen -1 piros .. megnyertükszf61
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 9 éve
De akkor is sajna. Igaz, két sikeres piros után kap a csapat egy harmadikat, de ha a következő nem lenne az, akkor ezt is buktuk.mindegy -1 piros😀swatt99MIvel nyertük szerintem nem, csak akkor - ha bukjuk, de ez nem 100%. Vagy valami ilyenről hallottam..Stev85
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Nem úgy van, hogy 2 red flag van és csak akkor van 3. , ha megnyerted az első kettő challenge-t?
több mint 9 éve
így igazmindegy -1 piros😀swatt99MIvel nyertük szerintem nem, csak akkor - ha bukjuk, de ez nem 100%. Vagy valami ilyenről hallottam..Stev85
több mint 9 éve
dugo93
4 224
attól még -1 piros 😀mindegy -1 piros😀swatt99Milyen -1 piros .. megnyertükszf61
több mint 9 éve
Kérnénk as Bíró kedves családját a szemüveget küldjék utána, köszi 😊
több mint 9 éve
mindegy -1 piros😀swatt99Milyen -1 piros .. megnyertük
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 9 éve
Fitzi megin futna -_-
több mint 9 éve
mindegy -1 piros😀swatt99MIvel nyertük szerintem nem, csak akkor - ha bukjuk, de ez nem 100%. Vagy valami ilyenről hallottam..
több mint 9 éve
mindegy -1 piros😀
több mint 9 éve
Azért az durva, hogy ezt catch-nek jelezte a bíró...FearTomiMIntha itthon néznél gurulóst.. Vak? hülye bírónak jó lesz 😊
több mint 9 éve
Pagano szerencsére észnél volt. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
dugo93
4 224
Reggie 209. meccse. ezzel ő a legtöbb meccsen pályára lépő játékos a franchise történetében.
több mint 9 éve
hazai pálya volt, megkapta a Houston 😀
több mint 9 éve
shady
1 820
majdnem bent volt....xD szép volt spori
több mint 9 éve
Azért az durva, hogy ezt catch-nek jelezte a bíró...
több mint 9 éve
Ez nem volt sajnos meg
több mint 9 éve
egy jó TE két emberrel a nyakán is elkapja a labdátFleener azért továbbra is droppol minden meccsen egy nagyot, kár érteStezJa, 2 emberrel a nyakán😊FearTomi
amúgy pedig egyáltalán nem szorongatták annyira szvsz, hogy ne lehetett volna elkapni
több mint 9 éve
Fleener azért továbbra is droppol minden meccsen egy nagyot, kár érteStezJa, 2 emberrel a nyakán😊
több mint 9 éve
shady
1 820
Fleener azért továbbra is droppol minden meccsen egy nagyot, kár érteSteznem kiütötték a kezéből?
több mint 9 éve
John Simon helyettesíti ma Mercilustsamu09Pont a héten elég jó dolgokat írtak róla.Reméljük jó lesz.
több mint 9 éve
Fleener azért továbbra is droppol minden meccsen egy nagyot, kár érte