Indianapolis Colts - Houston Texans
több mint 9 éve
Houston 32 yardon vagyunk innen ne adjuk el, meg hátra sem és Automatic Adam bebassza úgyis.bobi0092Ez jinx veszélyes, ne írj ilyeneket. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Cincy-Browns 17-0.. Johny Football 1/2 4yard 8)
több mint 9 éve
Houston 32 yardon vagyunk innen ne adjuk el, meg hátra sem és Automatic Adam bebassza úgyis.bobi0092ne jinxelj
több mint 9 éve
de jó kedve van TY-nak 😀dugo1993Várja is majd egy drogtesztes papír az öltözőszekrényén😊
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Houston 32 yardon vagyunk innen ne adjuk el, meg hátra sem és Automatic Adam bebassza úgyis.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
mondtam, hogy Louis megalázza Wattot#ELIT
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Lucknak a fülére mondták ezt a statot: B. Bortles 8/11 92 0 0
és elkezdett játszani
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Na ezt se kellett volna oda dobni, Hilton üres volt...
több mint 9 éve
Hát, tekintve, hogy csak Colts fanok vagyunk itt plusz swatt99, legfeljebb arról lehet szó, hogy jól "megkommentáltuk" Luck eddigi ponterősségét. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 9 éve
OFF: Egyébként jó hír (-hehh?), hogy az összes meccskövetőből a mienken megy a legtöbb hozzászólás 😀 (Patriots lenne amúgy szerintem, de ők külön chaten nyomják sokan a pats.hu-n)bobi0092divatfanok, egy kis csúszás, és már besírnak
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
OFF: Egyébként jó hír (-hehh?), hogy az összes meccskövetőből a mienken megy a legtöbb hozzászólás 😀 (Patriots lenne amúgy szerintem, de ők külön chaten nyomják sokan a pats.hu-n)
több mint 9 éve
Remélem Watt is belelendül
több mint 9 éve
dugo93
4 224
na végre megszakította a 4 rossz passzkísérletes sorozatát egy -7 yardos passzal
több mint 9 éve
ja mégcsak most fog belejöni?HoustonMég jön egy fumble és majd csak utána!