Indianapolis Colts - Houston Texans
több mint 9 éve
ennyitz a jo mezonypiziciorol
több mint 9 éve
Reitz is elment gyufáért...
több mint 9 éve
Miért nem lehet azt csinálni amit tudunk (és ami működik)?
több mint 9 éve
Jól van Oswi is elővette a nekünk jobbik énjét ... 😀 Lehet a Titans érdemelné meg ebből a csoportból a PO-t ... 😀
több mint 9 éve
Sziasztok,www.vipbox.nu/american-football/401799/1/indianapolis-colts-vs-houston-texans-live-stream-online.html
Van valakinek olyan streamje ami nem akad?
Bondi
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 9 éve
Rájöttek, hogy 4-5 yardért szét lehet minket futni... Dobja ki Pagano a Stop the run dumáját a ...
több mint 9 éve
Ugyanannyit mint a Titans, mivel őket kétszer megütöttük. Hármas egyenlőségnél is talán jobbak vagyunk mint ők (ebben nem vagyok 100%)ez esetben mennyit kellene nyernünk a maradék 3ból? (Vikes, Raiders, Jax)lol a Titans közben 10-0ra megy a Denver ellen...lehet borítják a papírformát?A Denver múltkori telejesítményéből ítélve nekem a Titans W a papírforma, a fogadóirodáknál 1.70 a Titans W, 1.90 a Broncos a meccs előtt.
Borbinho
bobi0092
Borbinho
több mint 9 éve
4-etez esetben mennyit kellene nyernünk a maradék 3ból? (Vikes, Raiders, Jax)lol a Titans közben 10-0ra megy a Denver ellen...lehet borítják a papírformát?A Denver múltkori telejesítményéből ítélve nekem a Titans W a papírforma, a fogadóirodáknál 1.70 a Titans W, 1.90 a Broncos a meccs előtt.
Borbinho
bobi0092
Borbinho
több mint 9 éve
Pont annyit mint a Titansnakez esetben mennyit kellene nyernünk a maradék 3ból? (Vikes, Raiders, Jax)lol a Titans közben 10-0ra megy a Denver ellen...lehet borítják a papírformát?A Denver múltkori telejesítményéből ítélve nekem a Titans W a papírforma, a fogadóirodáknál 1.70 a Titans W, 1.90 a Broncos a meccs előtt.
Borbinho
bobi0092
Borbinho
Mienk a Tiebraker
több mint 9 éve
ez esetben mennyit kellene nyernünk a maradék 3ból? (Vikes, Raiders, Jax)lol a Titans közben 10-0ra megy a Denver ellen...lehet borítják a papírformát?A Denver múltkori telejesítményéből ítélve nekem a Titans W a papírforma, a fogadóirodáknál 1.70 a Titans W, 1.90 a Broncos a meccs előtt.
Borbinho
bobi0092
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
lol a Titans közben 10-0ra megy a Denver ellen...lehet borítják a papírformát?A Denver múltkori telejesítményéből ítélve nekem a Titans W a papírforma, a fogadóirodáknál 1.70 a Titans W, 1.90 a Broncos a meccs előtt.
Borbinho
több mint 9 éve
lol a Titans közben 10-0ra megy a Denver ellen...lehet borítják a papírformát?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Nem fogjuk gyorsan rövidre zárni ezt a meccset sem (bár lehet nem is baj...)
több mint 9 éve
Dorsettre elég egy kicsit erősebben ránézni és elesik
több mint 9 éve
értem, hogy nincs Gore-on kívül másik futónk, és hogy neki meg nincs már nagyon plusz sebessége (amúgy se arról volt híres), de 1x a szezonban hívhatnánk azért szélső futást is. Clowney/Mercilus se a legjobbak run ellen, több esélyt látnék Castonzo mögött futni, mint h Wilfork ellen próbáljuk középen...Luck majd megfutja mint az előbb 😀
Borbinho
több mint 9 éve
értem, hogy nincs Gore-on kívül másik futónk, és hogy neki meg nincs már nagyon plusz sebessége (amúgy se arról volt híres), de 1x a szezonban hívhatnánk azért szélső futást is. Clowney/Mercilus se a legjobbak run ellen, több esélyt látnék Castonzo mögött futni, mint h Wilfork ellen próbáljuk középen...
több mint 9 éve
Walden azért beszarás, hogy karrierje végére tudott értékelhető teljesítményt nyújtani pass rushban (futás ellen so-so volt korábban is). Ellenben abban biztos vagyok, hogy Houstonban még mindig nincs meg a franchise irányító, ami hosszú távon jó nekünk. Bortles nagyon szétesett, a Jax megint súlytalan, a Titánoknál összeállhat viszont egy csapat jövőre. Az idei évben ha PO-zunk is, egy körnél nem hinném, h többet mennénk :\
több mint 9 éve
MIért nem futottak végig hihetetlen ezek a play hivások...
több mint 9 éve
A védelem eddig kitett magáért... visszaszívom az előzőt, bár a Texans helyében 2x futottam volna még...
több mint 9 éve
Konstans futnak 4 yardokat, így nem lesz nehéz TD-t nyalni... nem kell ide Oswi...
több mint 9 éve
CBS-en Blue mellett CJ Miller a futó a Texansnál 😀
több mint 9 éve
Allen elesik baszki... ne már... múlt héten Dorsett esik pofára most Allen... töketlenkedjük el ezt is mint a múltkor...
több mint 9 éve
Ez mi a faszom volt ??????Simán elesett Allen
bobi0092
több mint 9 éve
pontos passz voltjojjon Tolzien!