Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
több mint 7 éve
Lépten-nyomon hozod a nullákat...Az eddigi 7 meccsből 5 alkalommal Bortles többet passzolt, mint az ellenfél irányítója.És asszem ez a 2. alkalom, hogy nyertünk mikor 300
Sobri Jóska0yard felé jutott.
Go Browns!!!!
iktriad
több mint 7 éve
Az eddigi 7 meccsből 5 alkalommal Bortles többet passzolt, mint az ellenfél irányítója.És asszem ez a 2. alkalom, hogy nyertünk mikor 3000 yard felé jutott.
Sobri Jóska
Go Browns!!!!
több mint 7 éve
Az eddigi 7 meccsből 5 alkalommal Bortles többet passzolt, mint az ellenfél irányítója.
több mint 7 éve
Ott is van a csapat 6. shoutoutja. Szép volt fiúk.
több mint 7 éve
Komoly veszélyben a 0-ázás. Kéne egy turnover a D-től.Mondjuk mióta felébredtél 0-0 az állás...
iktriad
több mint 7 éve
Komoly veszélyben a 0-ázás. Kéne egy turnover a D-től.Majdnem meg is volt Bouyenak.
iktriad
több mint 7 éve
Komoly veszélyben a 0-ázás. Kéne egy turnover a D-től.
több mint 7 éve
A Nesquick nyuszi picit szebb volt. 😊i.pinimg.com/736x/d4/74/a8/d474a8b57d881e65afed7732b0903d7b--cgi-puzzles.jpgÉn vagyok ma a Nesquick nyuszi. Fogjatok mindent rám. 😊Szerintem is Ik hibája az egész.Minden megvan bennük...Jézusom, még Keelan Colenak is volt egy 50 yardos elkapása? Az igen.Azért nagy részét futotta.
iktriad
De látod mit tesz, ha nem nézed a tévét, és nem szugerálod beléjük a pesszimizmust?
Ez egy jó kis csapat lehetne már évek óta...
Sobri Jóska
Korben Dallas
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Én vagyok ma a Nesquick nyuszi. Fogjatok mindent rám. 😊Szerintem is Ik hibája az egész.Minden megvan bennük...Jézusom, még Keelan Colenak is volt egy 50 yardos elkapása? Az igen.Azért nagy részét futotta.
iktriad
De látod mit tesz, ha nem nézed a tévét, és nem szugerálod beléjük a pesszimizmust?
Sobri Jóska
Korben Dallas
Sobri Jóska
iktriad
több mint 7 éve
Ön nyert uram.Ez a Titans hogyan tudott minket úgy elpicsázni a 2. héten? Sokszor annyira világtalan csapat, pont mint mi 😀A kettő páros szám..
Willis
phylos
több mint 7 éve
Ez a Titans hogyan tudott minket úgy elpicsázni a 2. héten? Sokszor annyira világtalan csapat, pont mint mi 😀A kettő páros szám..
Willis
Made... Laid... Paid
több mint 7 éve
Yeldon 122 yardja a legtöbb, mióta profinak állt. Megérte eddig jegelni.
több mint 7 éve
Ez a Titans hogyan tudott minket úgy elpicsázni a 2. héten? Sokszor annyira világtalan csapat, pont mint mi 😀
több mint 7 éve
Én vagyok ma a Nesquick nyuszi. Fogjatok mindent rám. 😊Szerintem is Ik hibája az egész.Minden megvan bennük...Jézusom, még Keelan Colenak is volt egy 50 yardos elkapása? Az igen.Azért nagy részét futotta.
iktriad
Sobri Jóska
Korben Dallas
Sobri Jóska
több mint 7 éve
a browns megüthetné a titanst közben...Nem szorulunk rá.
Giowa
több mint 7 éve
Szerintem is Ik hibája az egész.Minden megvan bennük...Jézusom, még Keelan Colenak is volt egy 50 yardos elkapása? Az igen.Azért nagy részét futotta.
iktriad
Sobri Jóska
Korben Dallas
Valójában én is.Milyen érzés lehet a helyszínen Cards szurkolóként most Londonban?Sajnálom őt meg Fucut.
A haza negativizmus másik apostola,Löflivajon tudja? 😛
Sobri Jóska
iktriad
több mint 7 éve
azért az rendben van, hogy a 2.3. futó is ilyen stabil...meg akarják mutatni ők is, van motiváció, és ez jó!
több mint 7 éve
Most sacks given up by Colts: 12 vs. St. Louis 10/26/1980 10 vs. Tampa Bay 9/9/1979 So Brissett tied for 2nd most. For now.jaja
Történelmi időket élünk... 😀 😀
bobi0092
twitter.com/Bowlhu/status/922187681697861633
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
a browns megüthetné a titanst közben...
több mint 7 éve
bobi0092
4 345
Most sacks given up by Colts: 12 vs. St. Louis 10/26/1980 10 vs. Tampa Bay 9/9/1979 So Brissett tied for 2nd most. For now.Történelmi időket élünk... 😀 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 7 éve
Milyen érzés lehet a helyszínen Cards szurkolóként most Londonban?Sajnálom őt meg Fucut.
A haza negativizmus másik apostola,Löflivajon tudja? 😛
Sobri Jóska
Közben Hurns lebicegett a múltkori incomplete után.
Wow, Yeldon.
több mint 7 éve
Timotheus
77
Minden megvan bennük...Jézusom, még Keelan Colenak is volt egy 50 yardos elkapása? Az igen.Azért nagy részét futotta.
iktriad
Sobri Jóska
Irány a rájátszás! Titan Up!
több mint 7 éve
Milyen érzés lehet a helyszínen Cards szurkolóként most Londonban?A haza negativizmus másik apostola,
Löflivajon tudja? 😛
több mint 7 éve
Jézusom, még Keelan Colenak is volt egy 50 yardos elkapása? Az igen.Azért nagy részét futotta.
iktriad
több mint 7 éve
Jézusom, még Keelan Colenak is volt egy 50 yardos elkapása? Az igen.ha vezeti az elkapóját bortles, akkor hazáig szaladt volna, kb. 70 yardért
iktriad