NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 667
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Indianapolis Colts - New England Patriots
több mint 2 éve
Azért jó látni, hogy ennyire sokan már wildcard kör eredménykövető formában vannak így december vége felé.végre szabin vagyok
iktriad
és a kibaszott kurva log4j vulnerability miatt mégse kell dolgoznom jövő héten
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Azért jó látni, hogy ennyire sokan már wildcard kör eredménykövető formában vannak így december vége felé.
több mint 2 éve
Ebbe bele se menjünk. Már itt van régóta, és vagy el se kaptam, vagy gyenge hozzám.hiába nyersz 50x
shagi0206
neki elég 1x
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Ebbe bele se menjünk. Már itt van régóta, és vagy el se kaptam, vagy gyenge hozzám.A COVID-é is. (Sajnos.)Newtoné is.Schwarzenegger leghíresebb mondata pedig az Im back| bruce willis pedig csak egy szellem |ezzel vitatkoznék, én ha nem muszáj 30 éves filmet se spoilerezek el| Darth Vader Luke és Leia apja, akik testvérek. De pszt, nem tőlem tudod. 😉 |
Negritis
iktriad
Negritis
KeyG
shagi0206
iktriad
több mint 2 éve
dont call it a comeback i've been here for yearsA COVID-é is. (Sajnos.)Newtoné is.Schwarzenegger leghíresebb mondata pedig az Im back| bruce willis pedig csak egy szellem |ezzel vitatkoznék, én ha nem muszáj 30 éves filmet se spoilerezek el| Darth Vader Luke és Leia apja, akik testvérek. De pszt, nem tőlem tudod. 😉 |
Negritis
iktriad
Negritis
KeyG
shagi0206
iktriad
több mint 2 éve
A COVID-é is. (Sajnos.)Newtoné is.Schwarzenegger leghíresebb mondata pedig az Im back| bruce willis pedig csak egy szellem |ezzel vitatkoznék, én ha nem muszáj 30 éves filmet se spoilerezek el| Darth Vader Luke és Leia apja, akik testvérek. De pszt, nem tőlem tudod. 😉 |
Negritis
iktriad
Negritis
KeyG
shagi0206
több mint 2 éve
nopeSchwarzenegger leghíresebb mondata pedig az Im back| bruce willis pedig csak egy szellem |ezzel vitatkoznék, én ha nem muszáj 30 éves filmet se spoilerezek el| Darth Vader Luke és Leia apja, akik testvérek. De pszt, nem tőlem tudod. 😉 |
Negritis
iktriad
Negritis
KeyG
I'll be back
www.youtube.com/watch?v=-YEG9DgRHhA
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Newtoné is.Schwarzenegger leghíresebb mondata pedig az Im back| bruce willis pedig csak egy szellem |ezzel vitatkoznék, én ha nem muszáj 30 éves filmet se spoilerezek el| Darth Vader Luke és Leia apja, akik testvérek. De pszt, nem tőlem tudod. 😉 |
Negritis
iktriad
Negritis
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Schwarzenegger leghíresebb mondata pedig az Im back| bruce willis pedig csak egy szellem |ezzel vitatkoznék, én ha nem muszáj 30 éves filmet se spoilerezek el| Darth Vader Luke és Leia apja, akik testvérek. De pszt, nem tőlem tudod. 😉 |
Negritis
iktriad
Negritis
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
ozibozi
17 143
De ha nincs ott Indiana jones, lehet qrnak isezzel vitatkoznék, én ha nem muszáj 30 éves filmet se spoilerezek el| Darth Vader Luke és Leia apja, akik testvérek. De pszt, nem tőlem tudod. 😉 |
Negritis
iktriad
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Leonard, ki más 😄
több mint 2 éve
és még csak 15 lesz addigra 😀Daenerysnek is lesz 3 sárkánya 🙂ezzel vitatkoznék, én ha nem muszáj 30 éves filmet se spoilerezek el| Darth Vader Luke és Leia apja, akik testvérek. De pszt, nem tőlem tudod. 😉 |
Negritis
iktriad
shagi0206
több mint 2 éve
A meccs is úgy pörög, mint az eredménykövető.Vagy mint a Colts D.
shagi0206
több mint 2 éve
| bruce willis pedig csak egy szellem |ezzel vitatkoznék, én ha nem muszáj 30 éves filmet se spoilerezek el| Darth Vader Luke és Leia apja, akik testvérek. De pszt, nem tőlem tudod. 😉 |
Negritis
iktriad
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Daenerysnek is lesz 3 sárkánya 🙂ezzel vitatkoznék, én ha nem muszáj 30 éves filmet se spoilerezek el| Darth Vader Luke és Leia apja, akik testvérek. De pszt, nem tőlem tudod. 😉 |
Negritis
iktriad
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
A meccs is úgy pörög, mint az eredménykövető.
több mint 2 éve
ezzel vitatkoznék, én ha nem muszáj 30 éves filmet se spoilerezek el| Darth Vader Luke és Leia apja, akik testvérek. De pszt, nem tőlem tudod. 😉 |
Negritis
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
nah még a végén meccs lesz?Pats. A colts kezdett 3&outtal.
2.at ki kezdi?
Negritis
több mint 2 éve
ezzel vitatkoznék, én ha nem muszáj 30 éves filmet se spoilerezek elplusz egy éve lement az évad, már szabad a gazdaEbben nem sok spoiler volt 😄Ne spoilerezz Negritisnek. 😃Most komolyan elgondolkodtam, hogy láttam-e a boys 2. évadot, de rájöttem, hogy az örök ifjú náci picsa nem volt az 1-ben.Nekem minden pipa innen, a Wheel of Fime új részét meghagyom hétfőrenetflix egybe hozza ki5 órára vége a meccsnek, hamarabb nézem meg a Witcher utolsó két részétJa, hogy kijött az összes rész az évadból? Akkor fél 6 -ig megpróbálom ledarálni az összes részt.
KeyG
shagi0206
nekem be kéne fejezni a boys második évadát
megnézni a wheel of time-t
meg a witcher 1-2t
Negritis
KeyG
shagi0206
KeyG
shagi0206
briareos
több mint 2 éve
plusz egy éve lement az évad, már szabad a gazdaEbben nem sok spoiler volt 😄Ne spoilerezz Negritisnek. 😃Most komolyan elgondolkodtam, hogy láttam-e a boys 2. évadot, de rájöttem, hogy az örök ifjú náci picsa nem volt az 1-ben.Nekem minden pipa innen, a Wheel of Fime új részét meghagyom hétfőrenetflix egybe hozza ki5 órára vége a meccsnek, hamarabb nézem meg a Witcher utolsó két részétJa, hogy kijött az összes rész az évadból? Akkor fél 6 -ig megpróbálom ledarálni az összes részt.
KeyG
shagi0206
meg a witcher 1-2t
Negritis
KeyG
shagi0206
KeyG
shagi0206
több mint 2 éve
nah még a végén meccs lesz?2.at ki kezdi?
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Ebben nem sok spoiler volt 😄Ne spoilerezz Negritisnek. 😃Most komolyan elgondolkodtam, hogy láttam-e a boys 2. évadot, de rájöttem, hogy az örök ifjú náci picsa nem volt az 1-ben.Nekem minden pipa innen, a Wheel of Fime új részét meghagyom hétfőrenetflix egybe hozza ki5 órára vége a meccsnek, hamarabb nézem meg a Witcher utolsó két részétJa, hogy kijött az összes rész az évadból? Akkor fél 6 -ig megpróbálom ledarálni az összes részt.
KeyG
shagi0206
meg a witcher 1-2t
Negritis
KeyG
shagi0206
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Ne spoilerezz Negritisnek. 😃Most komolyan elgondolkodtam, hogy láttam-e a boys 2. évadot, de rájöttem, hogy az örök ifjú náci picsa nem volt az 1-ben.Nekem minden pipa innen, a Wheel of Fime új részét meghagyom hétfőrenetflix egybe hozza ki5 órára vége a meccsnek, hamarabb nézem meg a Witcher utolsó két részétJa, hogy kijött az összes rész az évadból? Akkor fél 6 -ig megpróbálom ledarálni az összes részt.
KeyG
shagi0206
meg a witcher 1-2t
Negritis
KeyG
shagi0206
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers