NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 664
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Indianapolis Colts - New England Patriots
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Na, most jön majd a fordítás? Ez volt a terv? 😁
több mint 2 éve
nah mi a flag?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Fene megeszi már ezt a reklámot. Megáll a kép, és tölt, persze hogy azt hiszi az ember, hogy lefőtt a link...
több mint 2 éve
fun fact: többször is voltam az épületben ahol most new yorkban nézik a jeleneteket
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Bunyó van!!!!!
több mint 2 éve
Trollolo!!!!Josh McDaniels made a good hire in Matt Eberflus.
— Seth Wickersham (@SethWickersham) December 19, 2021
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Azért Wentz is elég visszafogott ma: 9 passz, 4 sikeres - itt a 3. negyed felénél. De legalább saját társainak dobál.
több mint 2 éve
Hát ezt már csak a Colts szurkolók nézik 😃Én még kitartok...
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Hát ezt már csak a Colts szurkolók nézik 😃
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
"Minden szentnek maga felé hajlik a keze." (Jack Easterby, a.k.a. a szélhámos plébános)bazzeg tavaly ment az udfa szintezés bőven, idén meg milyen megértőek vagyunk...Jones ma úgy játszik, mint a többi rookie qb.Jó, de a legtöbb "többi rookie QB-nak" nincs edzője, akinek meg van, az alig játszik (Jimmy G miatt). 😊
shagi0206
iktriad
khm khm
briareos
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
De jó, most nézem, a Pool meccse, és a csajok kézi döntője is 1 időben lesz...ki kell találjam mit nézzek.
több mint 2 éve
Amilyen széljárás volt azon a meccsen, én fel tudom fogni miért olyan volt a game plan, amilyen.Az azóta is felfoghatatlan számomra 😄Jones ma úgy játszik, mint a többi rookie qb.nem sokszor kellett neki vinni a csapatot de ebből fog tanulni és fejlődni nem abból amikor csak 3 passzt hivatnak neki
shagi0206
briareos
shagi0206
több mint 2 éve
Daltonnal 9-4ben lennenk, Ehlingerrel meg 8-5ben.Es ezert adtunk 1.+3. kort 😀
Emberunknek sztem negativ epaja van ma is
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
bazzeg tavaly ment az udfa szintezés bőven, idén meg milyen megértőek vagyunk...Jones ma úgy játszik, mint a többi rookie qb.Jó, de a legtöbb "többi rookie QB-nak" nincs edzője, akinek meg van, az alig játszik (Jimmy G miatt). 😊
shagi0206
iktriad
khm khm
több mint 2 éve
Jones ma úgy játszik, mint a többi rookie qb.Jó, de a legtöbb "többi rookie QB-nak" nincs edzője, akinek meg van, az alig játszik (Jimmy G miatt). 😊
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Az azóta is felfoghatatlan számomra 😄Jones ma úgy játszik, mint a többi rookie qb.nem sokszor kellett neki vinni a csapatot de ebből fog tanulni és fejlődni nem abból amikor csak 3 passzt hivatnak neki
shagi0206
briareos
több mint 2 éve
Jones ma úgy játszik, mint a többi rookie qb.nem sokszor kellett neki vinni a csapatot de ebből fog tanulni és fejlődni nem abból amikor csak 3 passzt hivatnak neki
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Jones ma úgy játszik, mint a többi rookie qb.