Indianapolis Colts - New England Patriots
több mint 2 éve
Mi meg nem fogunk meg ma semmit 😕 Van ilyen nap.
több mint 2 éve
🎥 #Colts' elite pick announcements continued, as @PatMcAfeeShow reminds us that punters are still people too. Reggie Wayne stole the show earlier.
— Dion Caputi (@nfldraftupdate) April 27, 2019
Announced Indy's pick at No. 89 overall: "future Hall of Famer" Bobby Okereke from @StanfordFball. pic.twitter.com/NahGhJe2vD
több mint 2 éve
shagi0206
10 947
Ha már az NFL és a Halftime Show támogatója a Pepsi, szolgálati közlemény: ne vegyetek vaniliás Pepsi Maxet! I have spoken.Ha nem szólsz se veszek. Vízen kívül nem nagyon iszok semmit. Közben Oketeke sem marad le, és ez szebb is volt.
iktriad
több mint 2 éve
Bence94
1 949
ez a mai az elmult 11 evert..
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Lehet hamarosan ebből Witcher lesz
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
sose értettem mi értelme ezeknek a half time coach nyilatkozatoknak.a) nem voltunk elég jók jobban kell tolnunk második félidőben
vagy
b)az első félidő jól sikerült de 60 perc, nem romolhatunk le
Ahelyett h olyanokat mondanának ami életszagú mint pl:
full megszopattuk őket, most majd elássuk őket a második félidőben
több mint 2 éve
suprise gangbang is the best gangbangsztem nem erre írtak alá a forgatás előtt 😀hát nem tudom nekem úgy tűnik a pats eléggé partner ebben a gang bangbengyerekek legalább itt na covidozzunk ha lehet.eddig a pályán van nemierőszak
koncentráljunk a lényegre, csöcsök pia drogok
briareos
Negritis
briareos
Negritis
több mint 2 éve
Ha már az NFL és a Halftime Show támogatója a Pepsi, szolgálati közlemény: ne vegyetek vaniliás Pepsi Maxet! I have spoken.semmilyen pepsit nem javaslok 😀
iktriad
ha pedig filmek se az Apex-t se a Home Sweet Home Alone-t ne nézze meg senki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ha már az NFL és a Halftime Show támogatója a Pepsi, szolgálati közlemény: ne vegyetek vaniliás Pepsi Maxet! I have spoken.
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=nGUB313JRrI
több mint 2 éve
sztem nem erre írtak alá a forgatás előtt 😀hát nem tudom nekem úgy tűnik a pats eléggé partner ebben a gang bangbengyerekek legalább itt na covidozzunk ha lehet.eddig a pályán van nemierőszak
briareos
Negritis
briareos
több mint 2 éve
A Pats részről csak némi erőszak látható.gyerekek legalább itt na covidozzunk ha lehet.eddig a pályán van nemierőszak
briareos
Negritis
több mint 2 éve
hát nem tudom nekem úgy tűnik a pats eléggé partner ebben a gang bangbengyerekek legalább itt na covidozzunk ha lehet.eddig a pályán van nemierőszak
briareos
Negritis
több mint 2 éve
shagi0206
10 947
Én akkor se félek 🙂Covid előtt 4 évig semmilyen betegségem se volt, de a Covid taccsra vágott két hétre, nem feltétlen jó ha nincs tesztelve a szervezeted időnkéntÉn nem félek. Náthás is kb 3 évente vagyok, az is enyhe.Ebbe bele se menjünk. Már itt van régóta, és vagy el se kaptam, vagy gyenge hozzám.hiába nyersz 50x
shagi0206
neki elég 1x
Negritis
shagi0206
KeyG
És igen, hagyjuk is, rohadtul a könyökömön jön ki minden, ami ezzel a szarral kapcsolatos.
több mint 2 éve
akkor még a jai alai-t is odairtam volna 😀gyerekek legalább itt na covidozzunk ha lehet.Ez Miami 😃
briareos
KeyG
több mint 2 éve
Akkor a helyi masször lányokat se hagyjuk le a listáról Robert Kraft ajánlásával.gyerekek legalább itt na covidozzunk ha lehet.Ez Miami 😃
briareos
KeyG
több mint 2 éve
gyerekek legalább itt na covidozzunk ha lehet.eddig a pályán van nemierőszak
briareos
több mint 2 éve
gyerekek legalább itt na covidozzunk ha lehet.És a lényeg: Csal a Pats.
briareos
több mint 2 éve
KeyG
9 518
gyerekek legalább itt na covidozzunk ha lehet.Ez Miami 😃
briareos
több mint 2 éve
gyerekek legalább itt na covidozzunk ha lehet.koncentráljunk a lényegre, csöcsök pia drogok
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Covid előtt 4 évig semmilyen betegségem se volt, de a Covid taccsra vágott két hétre, nem feltétlen jó ha nincs tesztelve a szervezeted időnkéntÉn nem félek. Náthás is kb 3 évente vagyok, az is enyhe.Ebbe bele se menjünk. Már itt van régóta, és vagy el se kaptam, vagy gyenge hozzám.hiába nyersz 50x
shagi0206
neki elég 1x
Negritis
shagi0206
több mint 2 éve
running backA COVID-é is. (Sajnos.)Rá emlékszem. Jó kis elkapó volt az Any Given Sundayban. 😊
dont call it a comeback i've been here for yearsbriareos
iktriad
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Azért jó látni, hogy ennyire sokan már wildcard kör eredménykövető formában vannak így december vége felé.Alapozás van
iktriad
több mint 2 éve
shagi0206
10 947
Én nem félek. Náthás is kb 3 évente vagyok, az is enyhe.Ebbe bele se menjünk. Már itt van régóta, és vagy el se kaptam, vagy gyenge hozzám.hiába nyersz 50x
shagi0206
neki elég 1x
Negritis