Indianapolis Colts - New England Patriots
több mint 2 éve
Taylor mekkora passzprot! 🤪
több mint 2 éve
Kampman
28 330
Legalább most nem vették elő a klasszikus 4th downos playüket.
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Taylor mekkora blokk, és azt mondják nem számít ki az RB
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
OBJ likes thisLehet betegen hangzik, de nfl meccs közben a szexet is leszarom 😁Eddig akárhányszor külön figyelmet szenteltem a Colts aktuális meccseire, mindig jó volt a védelem. És asszem mindig nyertek.szexelj közben és csak háttérben menjen némán.
Így lehet kihagyom a meccsünket ellenük 😄
shagi0206
néha oda lesel, jól is érzed magad és nem kapnak külön figyelmet
briareos
shagi0206
több mint 2 éve
sztem megoldja 😀kéne még egy pick6 és akkor tényleg a pimp höri lesz a yotubuen megint 😀Ha minden igaz valahová elrepült nyaralni/teleni, nehéz lesz a mennyaszonyától elkérni a Joe Namath cosplay szerkót. 😊
Negritis
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
De ki fog erre rákúrni?Eddig akárhányszor külön figyelmet szenteltem a Colts aktuális meccseire, mindig jó volt a védelem. És asszem mindig nyertek.szexelj közben és csak háttérben menjen némán.
shagi0206
briareos
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
shagi0206
10 948
Lehet betegen hangzik, de nfl meccs közben a szexet is leszarom 😁Eddig akárhányszor külön figyelmet szenteltem a Colts aktuális meccseire, mindig jó volt a védelem. És asszem mindig nyertek.szexelj közben és csak háttérben menjen némán.
shagi0206
briareos
több mint 2 éve
kéne még egy pick6 és akkor tényleg a pimp höri lesz a yotubuen megint 😀Ha minden igaz valahová elrepült nyaralni/teleni, nehéz lesz a mennyaszonyától elkérni a Joe Namath cosplay szerkót. 😊
Negritis
több mint 2 éve
Eddig akárhányszor külön figyelmet szenteltem a Colts aktuális meccseire, mindig jó volt a védelem. És asszem mindig nyertek.szexelj közben és csak háttérben menjen némán.
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 948
Eddig akárhányszor külön figyelmet szenteltem a Colts aktuális meccseire, mindig jó volt a védelem. És asszem mindig nyertek. Így lehet kihagyom a meccsünket ellenük 😄
több mint 2 éve
ex alabama qbnek ez nem kifogásMac Jones time, lássuk mit tud a rookie... 😛Agyon van dominálva a falunk. 😕
Castleai01
Burkus
több mint 2 éve
most mintha 2 lépéssel még hátrébb is állt volna fel bailey nem? vagy csak nekem tűnt úgy?
több mint 2 éve
Mac Jones time, lássuk mit tud a rookie... 😛Agyon van dominálva a falunk. 😕
Castleai01
több mint 2 éve
Darius😁
több mint 2 éve
mindig minden csapatnak van köze a jagshez, minden egyes játékos kötődik hozzá. A Jags a ragasztó ami összetartja a ligátVagy a sav, ami bomlasztja.
briareos
több mint 2 éve
kéne még egy pick6 és akkor tényleg a pimp höri lesz a yotubuen megint 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Rád is gondoltam, mert akkor elmondhatod, hogy mindkét csapatnak van köze a Jagshez. Mindkettő verte őket a Regularban. 😃A Colts ellen az irodalom még visszarághat januárban.
KeyG
több mint 2 éve
mindig minden csapatnak van köze a jagshez, minden egyes játékos kötődik hozzá. A Jags a ragasztó ami összetartja a ligátRád is gondoltam, mert akkor elmondhatod, hogy mindkét csapatnak van köze a Jagshez. Mindkettő verte őket a Regularban. 😃Várom már azt a Colts-49ers Superbowlt 😊Csak vigyázz, nehogy ez legyen a nagy várakozásból.
KeyG
iktriad
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Rád is gondoltam, mert akkor elmondhatod, hogy mindkét csapatnak van köze a Jagshez. Mindkettő verte őket a Regularban. 😃Várom már azt a Colts-49ers Superbowlt 😊Csak vigyázz, nehogy ez legyen a nagy várakozásból.
KeyG
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Kampman
28 330
Én is inkább egy újabb Tom Brady vs. felsztárolt támadósorral rendelkező, de a döntőn pofára eső csapat meccset szeretnék, eddig még csak vagy 4 ilyen volt.Várom már azt a Colts-49ers Superbowlt 😊Csak vigyázz, nehogy ez legyen a nagy várakozásból.
KeyG
iktriad
több mint 2 éve
ozibozi
17 184
Mesko hiányzik, nélküle nem lesz sanszuk.
több mint 2 éve
Mac Jones time, lássuk mit tud a rookie... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉