NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
25
6
2:20, Arena4
Indianapolis Colts - New Orleans Saints
több mint 1 éve
Baba Yaga
832
Azt hittem, már a horse collar se szabálytalan…Győztes meccsen nem illik a bírókon rinyálni. Egyébként meg TD, nem mindegy?? Órák óta megy itt a nyavalygás, akkor minek nézitek a meccset? Idejét se tudom mikor nyert a Colts a Saints ellen, ma se fognak, majd valahogy megint elbasszák, legalább annak örülj ha nyertek.
MC12
több mint 1 éve
Nem sikwrult. Oke. Kamara kozepso futas 15 yardrol. Okeeee 🤣🤣🤣🤣🤣
több mint 1 éve
MC12
6 367
Azt hittem, már a horse collar se szabálytalan…
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Adebo legalabb tudja mit kell jatszani.Karmajkelt hadd ne kelljen mar nezni. A puhapocs HC nem akarja szezonkozepen kirugni... szep. Brees eljon az egyetemrol oc assistantantnak, karmajkel os maradhat, csak a Kapitany hivja a playeket es megvan a csoport is.... sot. Ilyen vedelemmel barmi. Csak ezt a faszt tiltsak mar le a playcallingrol. Konyorgok....
több mint 1 éve
Az Carr hibája volt, nem playcallNa, ezt a playcallingot ismerjük, csodálatos 2&10 futás középre, így-így3&9-re középre passz 4 yardért úgy, hogy Kamara nyakában van a védő?
Gyurma Pappa
MC12
több mint 1 éve
MC12
6 367
Na, ezt a playcallingot ismerjük, csodálatos 2&10 futás középre, így-így3&9-re középre passz 4 yardért úgy, hogy Kamara nyakában van a védő?
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Na, ezt a playcallingot ismerjük, csodálatos 2&10 futás középre, így-így
több mint 1 éve
MC12
6 367
Én ha bíró lennèk azzal magyaráznám utólag, hogy hááàt a tenyere alatta van, de az nem derül ki, hogy a teljes tenyere vagy csak a 95%-a és egy kicsit nem e ér a földhöz 😊 ami valljuk be a képek alapján simán lehet.Hát, gyanítottam, hogy ezzel lehetne megmagyarázni, de nálam egyértelmű bizonyíték volt rá tekintve a labda formáját és a látott képeket. Utána meglett a 1st down, szóval túlélem, csak hát azért...Hmm. Nem tudtam, hogy vakokat is alkalmaznak bíróként. Ez elkapás volt Alectől.Szerintem is. De mivel elsőre incomplete-et ítéltek, és nem volt felvétel ami egyértelműen bizonyítja, hogy sehol nem ért földet a labda, ezért már nem adhatták meg. Ez fordítva is igaz lett volna, ha elkapást ítélnek és DA bedobja a pirosat, akkor meg elkapás maradt volna, holott ugyanúgy nem lenne felvétel se pro se kontra bizonyítani.
kristóf17
MC12
kristóf17
Btw a bolha tökén a szőrt is látni màr a kamerákkal, de ugyanazt a kétféle felvételt nézegették amiből nyilván nem derül ki egyértelműen semmi….mindegy persze, lényegtelen.
több mint 1 éve
Hát, gyanítottam, hogy ezzel lehetne megmagyarázni, de nálam egyértelmű bizonyíték volt rá tekintve a labda formáját és a látott képeket. Utána meglett a 1st down, szóval túlélem, csak hát azért...Hmm. Nem tudtam, hogy vakokat is alkalmaznak bíróként. Ez elkapás volt Alectől.Szerintem is. De mivel elsőre incomplete-et ítéltek, és nem volt felvétel ami egyértelműen bizonyítja, hogy sehol nem ért földet a labda, ezért már nem adhatták meg. Ez fordítva is igaz lett volna, ha elkapást ítélnek és DA bedobja a pirosat, akkor meg elkapás maradt volna, holott ugyanúgy nem lenne felvétel se pro se kontra bizonyítani.
kristóf17
MC12
több mint 1 éve
MC12
6 367
Hmm. Nem tudtam, hogy vakokat is alkalmaznak bíróként. Ez elkapás volt Alectől.Szerintem is. De mivel elsőre incomplete-et ítéltek, és nem volt felvétel ami egyértelműen bizonyítja, hogy sehol nem ért földet a labda, ezért már nem adhatták meg. Ez fordítva is igaz lett volna, ha elkapást ítélnek és DA bedobja a pirosat, akkor meg elkapás maradt volna, holott ugyanúgy nem lenne felvétel se pro se kontra bizonyítani.
kristóf17
több mint 1 éve
Hmm. Nem tudtam, hogy vakokat is alkalmaznak bíróként. Ez elkapás volt Alectől.Szunetben kap mindegyik feher botot.... megerdemlik!
kristóf17
több mint 1 éve
En ittam egy paleszt... az hogy te minek ertelmezel egy szot, te dolgod...Egeszsegetekre!!!Bocs, de erre a stílusra csak ennyit tudok reagálni:
Kájzerszóze
youtu.be/lo0_JsrWI_A?si=qdOPiZc-FOrPkzzP
uatu
több mint 1 éve
Hmm. Nem tudtam, hogy vakokat is alkalmaznak bíróként. Ez elkapás volt Alectől.
több mint 1 éve
Egeszsegetekre!!!Bocs, de erre a stílusra csak ennyit tudok reagálni:
Kájzerszóze
youtu.be/lo0_JsrWI_A?si=qdOPiZc-FOrPkzzP
több mint 1 éve
Kármájkel talalt egy smst: tesa, ne a playbookot nezd, nem kell. Mondd meg Carrnak, az osszes secondary jatekos lassam mint Shaheed, bassza elore oszt jo lesz. Micsoda figura es eleslatas! Ez kb ugyanaz a play amit Tyreek Hillnek hivnak, elszaladsz a ket vedo kozott oszt jo lesz.... nekik ez megy mindig, de a 8. Heten mi is megneztuk????
Nyerunk, mindenki boldog lesz.... basszus, inkabb kapjunk ki ma is, hatha kibasszak a fekeket.... rossz nezni.
több mint 1 éve
bobi0092
4 353
Szép Jinx 😉Kint volt sztem. De ettol meg szarok vagyunk, remelem kikapunk es holnapra mindenkit kirugnak.. ez nezhetetlen amit nyomunk olyan skill jatekosokkal, hogy siman vezetni kellene az NFC-t. De nem. Tamado td sem megy....Taysom inkabb mint barmi mas....Mitől nem volt elkapás? Lerakta a két lábát mire a kezét is letette.
Ja amugy a zebrak kapjak be....
Bocs Colts rajongok. Az nem volt elkapas csak ket helyen: ott es a meseben.... siralmas!
Kájzerszóze
Baba Yaga
Eleg nekem a redzone, nem is birom nezni.
Kájzerszóze
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
Fattyu
1 919
Jókor írtad!😂😀Kint volt sztem. De ettol meg szarok vagyunk, remelem kikapunk es holnapra mindenkit kirugnak.. ez nezhetetlen amit nyomunk olyan skill jatekosokkal, hogy siman vezetni kellene az NFC-t. De nem. Tamado td sem megy....Taysom inkabb mint barmi mas....Mitől nem volt elkapás? Lerakta a két lábát mire a kezét is letette.
Bocs Colts rajongok. Az nem volt elkapas csak ket helyen: ott es a meseben.... siralmas!
Kájzerszóze
Baba Yaga
Kájzerszóze
több mint 1 éve
Kint volt sztem. De ettol meg szarok vagyunk, remelem kikapunk es holnapra mindenkit kirugnak.. ez nezhetetlen amit nyomunk olyan skill jatekosokkal, hogy siman vezetni kellene az NFC-t. De nem. Tamado td sem megy....Taysom inkabb mint barmi mas....Mitől nem volt elkapás? Lerakta a két lábát mire a kezét is letette.
Kájzerszóze
Baba Yaga