Jacksonville Jaguars - Atlanta Falcons
több mint 1 éve
Én meg csak ezért a mdccsért nem mentem ki a soroksár-eto-ra 😊Nem baj, hogy nincsenek izgalmak. Legalább nyugodtan tudom nézni a Vasas-Csákvárt.🤓Tényleg Szeged - Honvéd is lesz mindjárt.
nagylaza, főpohárnok
iktriad
Szerkesztette: Stoki
több mint 1 éve
Kampman
28 166
Darius kezében ott volt a 3. INT...Eszembe jutott Donovin Darius
iktriad
több mint 1 éve
Nem baj, hogy nincsenek izgalmak. Legalább nyugodtan tudom nézni a Vasas-Csákvárt.🤓Tényleg Szeged - Honvéd is lesz mindjárt.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Darius kezében ott volt a 3. INT...
több mint 1 éve
Klaci79
22 106
Nem baj, hogy nincsenek izgalmak. Legalább nyugodtan tudom nézni a Vasas-Csákvárt.🤓az élet apróbb örömei 😀
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Nem baj, hogy nincsenek izgalmak. Legalább nyugodtan tudom nézni a Vasas-Csákvárt.🤓
több mint 1 éve
Klaci79
22 106
ezzel a Ridderrel speicel pont atbasztak minket.komolyan gondolta azt valaha valaki, hogy Ridder lesz majd a megoldás az irányítókérdésre?
Kenny
egy jó csereirányító, semmi több, akit a 3. körben be is lehet vállalni, egy ilyen classból
több mint 1 éve
shagi0206
10 811
hát ez komolyan mi a fasz. QB sneak kellett volna. De ez?nem szabad, hát egyáltalán nem működik a ligában. Lásd Eagles.
Toto21
több mint 1 éve
visszaküldeni "javítani"... hova már? ezért kár bármelyik nfl edzőnek felvennie a fizetését
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Igen, írtam is az elején, hogy mindenki más mezben van, sajnos, ha csak Jax szurkolókra szorítkoznánk pár ezer ember lenne a wembley-ben!Sosem a legnagyobb rangadókat hozzák ide, ami érthető.Ez mit jelent?Csak én érzem úgy, hogy olyan ez a meccs - a játék és a közönség is - mintha preseasonban lennénk?Ezek a londoni találkozók azért kirakatmeccsek még mindig.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Stoki
Mivel évente csak párszor van és semleges helyszínen, ezért egy nagyon heterogén közönség látogat ki, nincs "home field advantage", még ha hivatalosan a Jags is a hazai csapat, ennek néhány nem túl jelentős előnyével.
Kampman
Szerencsére a W itt is teljes értékű. 😊
több mint 1 éve
Remek play 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Toto21
5 907
hát ez komolyan mi a fasz. QB sneak kellett volna. De ez?
több mint 1 éve
shagi0206
10 811
Ezt most elbaszták. Bár lehet úgy vannak vele, hogy innen könnyű visszahordani a pick6-et 😊
több mint 1 éve
Atyaég...
több mint 1 éve
Könyörgöm szerezzünk a 3rd down O coordinátort.
több mint 1 éve
Sosem a legnagyobb rangadókat hozzák ide, ami érthető.Jövő héten Bills-Jags. De lehet ugyanez lesz, csak akkor mi leszünk a Falcons. 😀
Mivel évente csak párszor van és semleges helyszínen, ezért egy nagyon heterogén közönség látogat ki, nincs "home field advantage", még ha hivatalosan a Jags is a hazai csapat, ennek néhány nem túl jelentős előnyével.
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
amúgy Cisco idén eddig csak szerintem kurva jó? függetlenül ettől az interceptiontől, már korábban is felmerült bennem ez a gondolat.Remek éve van. A 2021-es draftból élünk. Amikor még ott volt Urban... 😀
shagi0206
több mint 1 éve
amúgy Cisco idén eddig csak szerintem kurva jó? függetlenül ettől az interceptiontől, már korábban is felmerült bennem ez a gondolat.már tavaly is amikor fenn volt underrated volt szerintem
shagi0206
több mint 1 éve
Kampman
28 166
Sosem a legnagyobb rangadókat hozzák ide, ami érthető.Ez mit jelent?Csak én érzem úgy, hogy olyan ez a meccs - a játék és a közönség is - mintha preseasonban lennénk?Ezek a londoni találkozók azért kirakatmeccsek még mindig.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Stoki
több mint 1 éve
TE, RB, WR volt már, de egy fullback még jöhetne.Kyle Pitts nevu jatekos mit tett vajon, hogy ennyire levegonek nezik?Egyébként Artúr elmondta, hogy nagyon tetszik neki Brock Bowers játéka és tudna használni egy ilyen tight endet a csapatában... 😀
Kenny
shawnka
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Asszem egyszer EJ Manuel dobált így Londonban anno a Jags ellen még Bills QB-ként. Le is cserélték a szünetben.
több mint 1 éve
shagi0206
10 811
amúgy Cisco idén eddig csak szerintem kurva jó? függetlenül ettől az interceptiontől, már korábban is felmerült bennem ez a gondolat.
több mint 1 éve
kapott 7,5 meccset. ezt a projektet most kell elengedni
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...