Jacksonville Jaguars - Atlanta Falcons

több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars 2 804 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Nem baj, hogy nincsenek izgalmak. Legalább nyugodtan tudom nézni a Vasas-Csákvárt.🤓
nagylaza, főpohárnok
Tényleg Szeged - Honvéd is lesz mindjárt.
iktriad
Én meg csak ezért a mdccsért nem mentem ki a soroksár-eto-ra 😊

Szerkesztette: Stoki
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 166
Darius kezében ott volt a 3. INT...
iktriad
Eszembe jutott Donovin Darius
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 760 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem baj, hogy nincsenek izgalmak. Legalább nyugodtan tudom nézni a Vasas-Csákvárt.🤓
nagylaza, főpohárnok
Tényleg Szeged - Honvéd is lesz mindjárt.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 760 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Darius kezében ott volt a 3. INT...
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 106
nagylaza, főpohárnok
az élet apróbb örömei 😀
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 135 — beers & Packers
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 106
ezzel a Ridderrel speicel pont atbasztak minket.
Kenny
komolyan gondolta azt valaha valaki, hogy Ridder lesz majd a megoldás az irányítókérdésre?
egy jó csereirányító, semmi több, akit a 3. körben be is lehet vállalni, egy ilyen classból
több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 811
hát ez komolyan mi a fasz. QB sneak kellett volna. De ez?
Toto21
nem szabad, hát egyáltalán nem működik a ligában. Lásd Eagles.
több mint 1 éve
r.baggio Washington Commanders Vanderbilt Commodores 62 220 — no es importante
visszaküldeni "javítani"... hova már? ezért kár bármelyik nfl edzőnek felvennie a fizetését

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars 2 804 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Csak én érzem úgy, hogy olyan ez a meccs - a játék és a közönség is - mintha preseasonban lennénk?
nagylaza, főpohárnok
Ezek a londoni találkozók azért kirakatmeccsek még mindig.
Kampman
Ez mit jelent?
Stoki
Sosem a legnagyobb rangadókat hozzák ide, ami érthető.
Mivel évente csak párszor van és semleges helyszínen, ezért egy nagyon heterogén közönség látogat ki, nincs "home field advantage", még ha hivatalosan a Jags is a hazai csapat, ennek néhány nem túl jelentős előnyével.
Kampman
Igen, írtam is az elején, hogy mindenki más mezben van, sajnos, ha csak Jax szurkolókra szorítkoznánk pár ezer ember lenne a wembley-ben!
Szerencsére a W itt is teljes értékű. 😊
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 23 934 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Remek play 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 5 907
hát ez komolyan mi a fasz. QB sneak kellett volna. De ez?
több mint 1 éve
Ezt most elbaszták. Bár lehet úgy vannak vele, hogy innen könnyű visszahordani a pick6-et 😊
több mint 1 éve
Atyaég...
több mint 1 éve
Könyörgöm szerezzünk a 3rd down O coordinátort.
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 9 974 — Omar's Coming Yo!
ezzel a Ridderrel speicel pont atbasztak minket.

Szerkesztette: Kenny

több mint 1 éve
Mivel évente csak párszor van és semleges helyszínen, ezért egy nagyon heterogén közönség látogat ki, nincs "home field advantage", még ha hivatalosan a Jags is a hazai csapat, ennek néhány nem túl jelentős előnyével.
Kampman
Jövő héten Bills-Jags. De lehet ugyanez lesz, csak akkor mi leszünk a Falcons. 😀

Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
amúgy Cisco idén eddig csak szerintem kurva jó? függetlenül ettől az interceptiontől, már korábban is felmerült bennem ez a gondolat.
shagi0206
Remek éve van. A 2021-es draftból élünk. Amikor még ott volt Urban... 😀
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 274 — Kinek mit intézett a kormánya
amúgy Cisco idén eddig csak szerintem kurva jó? függetlenül ettől az interceptiontől, már korábban is felmerült bennem ez a gondolat.
shagi0206
már tavaly is amikor fenn volt underrated volt szerintem
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 166
Csak én érzem úgy, hogy olyan ez a meccs - a játék és a közönség is - mintha preseasonban lennénk?
nagylaza, főpohárnok
Ezek a londoni találkozók azért kirakatmeccsek még mindig.
Kampman
Ez mit jelent?
Stoki
több mint 1 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 342 — No 1 Zhang Yufei fan
Kyle Pitts nevu jatekos mit tett vajon, hogy ennyire levegonek nezik?
Kenny
Egyébként Artúr elmondta, hogy nagyon tetszik neki Brock Bowers játéka és tudna használni egy ilyen tight endet a csapatában... 😀
shawnka
TE, RB, WR volt már, de egy fullback még jöhetne.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Asszem egyszer EJ Manuel dobált így Londonban anno a Jags ellen még Bills QB-ként. Le is cserélték a szünetben.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 14 809 — a new hope (again)
kapott 7,5 meccset. ezt a projektet most kell elengedni

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 9 974 — Omar's Coming Yo!
😃😃😃