Jacksonville Jaguars - Atlanta Falcons
több mint 1 éve
BIjan + Allgeier RPO, támogatom!Arthur a szünetben kinyit végre egy heineckent?wildcat Bijannel fullba
iktriad
r.baggio
PS: Loooool.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Sörmeccs. 😀Ez mit jelent?Csak én érzem úgy, hogy olyan ez a meccs - a játék és a közönség is - mintha preseasonban lennénk?Ezek a londoni találkozók azért kirakatmeccsek még mindig.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Stoki
több mint 1 éve
shagi0206
10 811
de ha adnak nekünk egy 1. kört Murrayért, akkor nem fogják tudni draftolni 😀Kyle Pitts nevu jatekos mit tett vajon, hogy ennyire levegonek nezik?Egyébként Artúr elmondta, hogy nagyon tetszik neki Brock Bowers játéka és tudna használni egy ilyen tight endet a csapatában... 😀
Kenny
shawnka
több mint 1 éve
Ez mit jelent?Csak én érzem úgy, hogy olyan ez a meccs - a játék és a közönség is - mintha preseasonban lennénk?Ezek a londoni találkozók azért kirakatmeccsek még mindig.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
több mint 1 éve
Olyan botrányegyszerű a Falcons sorsolása, hogy kb bármikor lehet ebből QB csere
több mint 1 éve
Ez nagyon rossz dobás volt, focista nyelven csínybe ment
több mint 1 éve
Londonnak nem jött be London.
több mint 1 éve
Kyle Pitts nevu jatekos mit tett vajon, hogy ennyire levegonek nezik?Egyébként Artúr elmondta, hogy nagyon tetszik neki Brock Bowers játéka és tudna használni egy ilyen tight endet a csapatában... 😀
Kenny
több mint 1 éve
Kampman
28 166
Csak én érzem úgy, hogy olyan ez a meccs - a játék és a közönség is - mintha preseasonban lennénk?Ezek a londoni találkozók azért kirakatmeccsek még mindig.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Arthur a szünetben kinyit végre egy heineckent?nem sajnos
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Arthur a szünetben kinyit végre egy heineckent?wildcat Bijannel fullba
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
shagi0206
10 811
Arthur a szünetben kinyit végre egy heineckent?Visszanézik a 28-3 highightst, hátha.
iktriad
több mint 1 éve
Arthur a szünetben kinyit végre egy heineckent?
több mint 1 éve
debil
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
shagi0206
10 811
Eldőlt szerintem
több mint 1 éve
shagi0206
10 811
Hogy aztán nézhessük fbookon a BB-s messzilátós gifeket? 😀Kyle Pitts nevu jatekos mit tett vajon, hogy ennyire levegonek nezik?Már jegelik a trade deadlinera. 😀
Kenny
iktriad
több mint 1 éve
Csak én érzem úgy, hogy olyan ez a meccs - a játék és a közönség is - mintha preseasonban lennénk?
több mint 1 éve
Kyle Pitts nevu jatekos mit tett vajon, hogy ennyire levegonek nezik?Már jegelik a trade deadlinera. 😀
Kenny
több mint 1 éve
Ilyen szinten én is tudok passzolni... 5 méteren 1 méterrel mellédobni, atyaég.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
shagi0206
10 811
Kyle Pitts nevu jatekos mit tett vajon, hogy ennyire levegonek nezik?Betettek egy fogalmatlan qb-t.
Kenny
több mint 1 éve
Kyle Pitts nevu jatekos mit tett vajon, hogy ennyire levegonek nezik?
több mint 1 éve
3rd downra ma is kriminálisan szarok vagyunk.Ez a pro OC ismérve
iktriad
több mint 1 éve
shagi0206
10 811
3rd downra ma is kriminálisan szarok vagyunk.ma szerintem bele fog férni
iktriad
több mint 1 éve
3rd downra ma is kriminálisan szarok vagyunk.
több mint 1 éve
shagi0206
10 811
ironizáltam, az volt a Bengalsban is összességében.Idén igen.Jessie Bates ma is DPOY szinten tolja.Mert amúgy elit játékos? 😊
iktriad
shagi0206
iktriad