Jacksonville Jaguars - Atlanta Falcons
több mint 1 éve
Na, megjelentek a reklámok. Úgy látszik, csak valami technikai gubanc volt.
több mint 1 éve
shagi0206
10 811
Sweet home Alabama 😀Reméljük a 0-ás gyerek extra motivált, és mutat valamit ismerve a mai ellenfeletÚgy fest igen 😊
Stoki
warr_b
több mint 1 éve
Reméljük a 0-ás gyerek extra motivált, és mutat valamit ismerve a mai ellenfeletÚgy fest igen 😊
Stoki
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Calvin remélem most is a csapata W-jére fogadott.
több mint 1 éve
Reméljük a 0-ás gyerek extra motivált, és mutat valamit ismerve a mai ellenfeletEzt pofázom 😊
Stoki
több mint 1 éve
Here's what that @Bijan5Robinson juke looked like in Andy's room.
— NFL (@NFL) October 1, 2023
🏈 Toy Story Funday Football on Disney+ pic.twitter.com/g4eeZE2T8p
több mint 1 éve
👍kösziLondonban 4-5, Jacksonville-ben pedig 111-107 az alapszakaszban, szóval nem 😮Hát lehet jobb a mérlegünk arányaiban, mint a EverBank-ben.Ilyenkor mindig eszembe jut, amikor 2016-ban voltam itt Jax meccsen, örök élmény!"Hazai" pálya.
...és term megint minden ember más mezben van 😊
Stoki
iktriad
Stoki
Löfli
több mint 1 éve
Londonban 4-5, Jacksonville-ben pedig 111-107 az alapszakaszban, szóval nem 😮Hát lehet jobb a mérlegünk arányaiban, mint a EverBank-ben.Ilyenkor mindig eszembe jut, amikor 2016-ban voltam itt Jax meccsen, örök élmény!"Hazai" pálya.
Stoki
iktriad
Stoki
több mint 1 éve
Kampman
28 166
Most, hogy az általam nézett streamek egyikén sincs reklám, hiányzik.Engem napról napra jobban irritálnak.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Reméljük a 0-ás gyerek extra motivált, és mutat valamit ismerve a mai ellenfelet
több mint 1 éve
Lőrinc megiramodottPénteken fix az agárderbyn melegített
warr_b
több mint 1 éve
Lőrinc megiramodottTud olyat.
warr_b
több mint 1 éve
Lőrinc megiramodott
több mint 1 éve
Like a good neighbour, StateFarm is there!Most, hogy az általam nézett streamek egyikén sincs reklám, hiányzik. Beszippantott a fogyasztói társadalom.Hiányzik a State Farm? 😊
nagylaza, főpohárnok
Stoki
több mint 1 éve
Most, hogy az általam nézett streamek egyikén sincs reklám, hiányzik. Beszippantott a fogyasztói társadalom.Hiányzik a State Farm? 😊
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Most, hogy az általam nézett streamek egyikén sincs reklám, hiányzik. Beszippantott a fogyasztói társadalom.
több mint 1 éve
KeyG
9 323
2&11 futás 3-ra LOS mögé passz, Ridderbe nagy a bizalom
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Hát lehet jobb a mérlegünk arányaiban, mint a EverBank-ben.Ilyenkor mindig eszembe jut, amikor 2016-ban voltam itt Jax meccsen, örök élmény!"Hazai" pálya.
Stoki
iktriad
több mint 1 éve
London baby!
több mint 1 éve
Ilyenkor mindig eszembe jut, amikor 2016-ban voltam itt Jax meccsen, örök élmény!"Hazai" pálya.
Stoki
több mint 1 éve
Ilyenkor mindig eszembe jut, amikor 2016-ban voltam itt Jax meccsen, örök élmény!...és term megint minden ember más mezben van 😊
több mint 1 éve
!!Na nekem valaki ehhez küldjön linket
youtu.be/kpi6t1TM5z4?si=2aXnXUoQaRpkihJ5
r.baggio
több mint 1 éve
!!youtu.be/kpi6t1TM5z4?si=2aXnXUoQaRpkihJ5
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
15:30, Arena4