Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
több mint 9 éve
Fun fact: The Jaguars have forced four (four!) turnovers today. They’d forced three all season before today.
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
A csávó egy checkdown passzt nem bírt odatenni. NFL ready
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Mindenesetre a Jags offense ismét totál behúzta a féket a meccs második felére....az még beleférne, de az edzői kar még jobban behúzta.. mondjuk ez is bele fog férni vélhetően, de ettől még gáz
peterk2005
több mint 9 éve
ez a leolvadás a második félidőre félelmetes...pedig az első félidő elég szórakoztató voltEz nálunk már-már szokásos idén...
Toto21
több mint 9 éve
Mindenesetre a Jags offense ismét totál behúzta a féket a meccs második felére....
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Adott user kommentjénél a fogaskeréken belülIde tartozik a kérdésem: látom a némítás funkció visszatért, de hogy lehet új elemeket hozzáadni? 😊Ejj, ezt most jól megkaptamKét rendkívül jól felkészített csapat színvonalas mérkőzése eznem kötelező nézni...
baggio
gordon
Katasztrófa-turimusról hallottál már?
baggio
gyeek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Toto21
5 950
ez a leolvadás a második félidőre félelmetes...pedig az első félidő elég szórakoztató volt
több mint 9 éve
Őt az dobja fel, ha game vége 0 másodpercnél elejti a punter a labdát, amit az ellenfél visszavisz és azzal nyer. 😀Persze, csak elnézve az utolsó 10 hozzászólását , ha engem ennyire idegesítene akkor kinyomnám..de ez én vagyokVéleménye még attól lehet.Két rendkívül jól felkészített csapat színvonalas mérkőzése eznem kötelező nézni...
baggio
gordon
bobi0092
gordon
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Hol írtam, hogy idegesít? Jókat röhögök rajta, pláne mikor még megy is ennek a produktumnak a felszopásaPersze, csak elnézve az utolsó 10 hozzászólását , ha engem ennyire idegesítene akkor kinyomnám..de ez én vagyokVéleménye még attól lehet.Két rendkívül jól felkészített csapat színvonalas mérkőzése eznem kötelező nézni...
baggio
gordon
bobi0092
gordon
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
de itt mindig fej jön ki írás helyett? 😊valaki meg tudja nekem magyarázni a Jaguars támadások logikáját??Olvasd el az aláírásomat
Szesze
baggio
több mint 9 éve
Az illető hozzászólásánál a kis kerek vagy milyen jelnél a jobb alsó sarokban.Ide tartozik a kérdésem: látom a némítás funkció visszatért, de hogy lehet új elemeket hozzáadni? 😊Ejj, ezt most jól megkaptamKét rendkívül jól felkészített csapat színvonalas mérkőzése eznem kötelező nézni...
baggio
gordon
baggio
gyeek
több mint 9 éve
LeviKurcz14
101
Vakon ráböknek egy játékra a füzetben, mint ahogy néha a maciknál is 😀valaki meg tudja nekem magyarázni a Jaguars támadások logikáját??Random brainfart
Szesze
iktriad
több mint 9 éve
valaki meg tudja nekem magyarázni a Jaguars támadások logikáját??Olvasd el az aláírásomat
Szesze
---
több mint 9 éve
teljesen érthetetlen.. főleg h ment is a futás végig, de ha nem menne akkor is teljes faszság ezvalaki meg tudja nekem magyarázni a Jaguars támadások logikáját??Random brainfart
Szesze
iktriad
több mint 9 éve
Maka
2 760
Nationwide is on your side.
több mint 9 éve
Ide tartozik a kérdésem: látom a némítás funkció visszatért, de hogy lehet új elemeket hozzáadni? 😊Ejj, ezt most jól megkaptamKét rendkívül jól felkészített csapat színvonalas mérkőzése eznem kötelező nézni...
baggio
gordon
baggio
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Szerintem nyer a Billshát ahhoz kéne egy td-t csinálni, bár azt a pánikot ami akkor kitörne a jagsnél megnézném 😀
bcsarli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Persze, csak elnézve az utolsó 10 hozzászólását , ha engem ennyire idegesítene akkor kinyomnám..de ez én vagyokVéleménye még attól lehet.Két rendkívül jól felkészített csapat színvonalas mérkőzése eznem kötelező nézni...
baggio
gordon
bobi0092
több mint 9 éve
valaki meg tudja nekem magyarázni a Jaguars támadások logikáját??Random brainfart
Szesze
több mint 9 éve
Szerintem nyer a Bills
több mint 9 éve
Bortles hova passzol mostanság
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Ejj, ezt most jól megkaptamKét rendkívül jól felkészített csapat színvonalas mérkőzése eznem kötelező nézni...
baggio
gordon
---
több mint 9 éve
megint remekül futtatta az órát a Jags 😀
több mint 9 éve
bradley. smith 2.0 ( sztem smitty sorsa is itt pecsétlődött meg tavaly )
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
valaki meg tudja nekem magyarázni a Jaguars támadások logikáját??