Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
telefonon penge, a gépen szarGépen tökéletes
Höri
több mint 9 éve
Screen passzokból megint jönnek a 10+ yardos benyelt playek...
több mint 9 éve
ez a yahoo-s stream elég ótvarLehet állítani a képminőséget
Szesze
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ó a félidőben is az OSU marching band lesz? Remélem olyan műsorral készültek, amit a Buckeyes hazaikon szoktak előadni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Mindenkinek megy a yahoo?Yep.
steelwolf
En megtettem mixen a Jags-et W-re. Remelem nem banom meg, hogy nem sort vettem belole. 😀Eldőlt, hogy kikaptunk.
Toto21
több mint 9 éve
ez a yahoo-s stream elég ótvar
több mint 9 éve
Mindenkinek megy a yahoo?
több mint 9 éve
Toto21
5 950
En megtettem mixen a Jags-et W-re. Remelem nem banom meg, hogy nem sort vettem belole. 😀
több mint 9 éve
Laura Wrighton kívül egész Britanniában nem tud senki himnuszt énekelni? Már vagy 5. meccse lehet.Adele nem ért rá.
toam
több mint 9 éve
Maka
2 760
Leggo.
több mint 9 éve
Laura Wrighton kívül egész Britanniában nem tud senki himnuszt énekelni? Már vagy 5. meccse lehet.
több mint 9 éve
Baggio is csak max az Ohio State Marching Band nézi a meccset. Szünetben ők lesznek a halftime show.Bízok is a script ohio-ban az angol himnusz végén
iktriad
---
több mint 9 éve
0-0 és iktriad eljinxeli saját csapatának a meccset és az OT-ben egy FG-vel nyer a Bills?Mellémegy a Bills FG kísérlet, de Jaxon de Ville túl hamar rohan be örömében a pályára => 12 men on the field => Bills W
Beki
több mint 9 éve
Titkon bízok benne, hogy a yahoo-nál most olyan lehet a helyzet, mint azt a Silicon Valley sorozatban bemutatták xD
---
több mint 9 éve
Nem nekünk kéne egy Jets fannak szurkolnia ezen a meccsen?bold prediction: szoros meccs lesz0-0 és iktriad eljinxeli saját csapatának a meccset és az OT-ben egy FG-vel nyer a Bills?
Löfli
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
bold prediction: szoros meccs lesz0-0 és iktriad eljinxeli saját csapatának a meccset és az OT-ben egy FG-vel nyer a Bills?
Löfli
több mint 9 éve
bold prediction: szoros meccs leszsok gólos döntetlen végén a hazaiak nyernek
Löfli
több mint 9 éve
jóreggelt, linket igazán adhatnátok 😛
több mint 9 éve
LeviKurcz14
101
Szevasztok, srácok!
több mint 9 éve
bold prediction: szoros meccs lesz