Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
telefonon penge, a gépen szarGépen tökéletes
Höri
több mint 10 éve
Screen passzokból megint jönnek a 10+ yardos benyelt playek...
több mint 10 éve
ez a yahoo-s stream elég ótvarLehet állítani a képminőséget
Szesze

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ó a félidőben is az OSU marching band lesz? Remélem olyan műsorral készültek, amit a Buckeyes hazaikon szoktak előadni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mindenkinek megy a yahoo?Yep.
steelwolf
En megtettem mixen a Jags-et W-re. Remelem nem banom meg, hogy nem sort vettem belole. 😀Eldőlt, hogy kikaptunk.
Toto21
több mint 10 éve
ez a yahoo-s stream elég ótvar
több mint 10 éve
Mindenkinek megy a yahoo?
több mint 10 éve
En megtettem mixen a Jags-et W-re. Remelem nem banom meg, hogy nem sort vettem belole. 😀
több mint 10 éve
Laura Wrighton kívül egész Britanniában nem tud senki himnuszt énekelni? Már vagy 5. meccse lehet.Adele nem ért rá.
toam
több mint 10 éve
Laura Wrighton kívül egész Britanniában nem tud senki himnuszt énekelni? Már vagy 5. meccse lehet.
több mint 10 éve
Baggio is csak max az Ohio State Marching Band nézi a meccset. Szünetben ők lesznek a halftime show.Bízok is a script ohio-ban az angol himnusz végén
iktriad

---
több mint 10 éve
0-0 és iktriad eljinxeli saját csapatának a meccset és az OT-ben egy FG-vel nyer a Bills?Mellémegy a Bills FG kísérlet, de Jaxon de Ville túl hamar rohan be örömében a pályára => 12 men on the field => Bills W
Beki
több mint 10 éve
Titkon bízok benne, hogy a yahoo-nál most olyan lehet a helyzet, mint azt a Silicon Valley sorozatban bemutatták xD

---
több mint 10 éve
Nem nekünk kéne egy Jets fannak szurkolnia ezen a meccsen?bold prediction: szoros meccs lesz0-0 és iktriad eljinxeli saját csapatának a meccset és az OT-ben egy FG-vel nyer a Bills?
Löfli
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
bold prediction: szoros meccs lesz0-0 és iktriad eljinxeli saját csapatának a meccset és az OT-ben egy FG-vel nyer a Bills?
Löfli
több mint 10 éve
bold prediction: szoros meccs leszsok gólos döntetlen végén a hazaiak nyernek
Löfli
több mint 10 éve
jóreggelt, linket igazán adhatnátok 😛
több mint 10 éve
Szevasztok, srácok!
több mint 10 éve
bold prediction: szoros meccs lesz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."