Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Amúgy a liga sorsolja ki (azt értem h Khan keze benne van a JAGS-ben pl), hogy ki jön Londonba? Mondhatja egy csapat, hogy kössz én nem húzom át a seggem Angliába?Hát egyelőre nem ez a meccs ami miatt mindenki NFL-t akarna nézni Londonban.mondjuk én sem értem hogy akarnak sportágat népszerűsíteni ha mindig a JAx meg a Phins jön Londonba 😀
Bazzani
eaglesmcnabb
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
tök mindegy, így is tele a stadionHát egyelőre nem ez a meccs ami miatt mindenki NFL-t akarna nézni Londonban.mondjuk én sem értem hogy akarnak sportágat népszerűsíteni ha mindig a JAx meg a Phins jön Londonba 😀
Bazzani
eaglesmcnabb
több mint 9 éve
Jó pick, sokoldalú játékosFaltörő kos.1/10!
Beki
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
A Lions korrigál mindent.Hát egyelőre nem ez a meccs ami miatt mindenki NFL-t akarna nézni Londonban.mondjuk én sem értem hogy akarnak sportágat népszerűsíteni ha mindig a JAx meg a Phins jön Londonba 😀
Bazzani
eaglesmcnabb
több mint 9 éve
nálunk jó lesz 32 évesen. #Stanford#GerhartAlertÉs megcsinálta! Wow,
Maka
iktriad
több mint 9 éve
Faltörő kos.1/10!
Beki
több mint 9 éve
Hát egyelőre nem ez a meccs ami miatt mindenki NFL-t akarna nézni Londonban.mondjuk én sem értem hogy akarnak sportágat népszerűsíteni ha mindig a JAx meg a Phins jön Londonba 😀
Bazzani
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
#GerhartAlertÉs megcsinálta! Wow,
Maka
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Faltörő kos.
több mint 9 éve
Maka
2 760
#GerhartAlert
több mint 9 éve
Ha már a helyszínen lévő közönség szóba került. twitter.com/MarcSesslerNFL/status/658275788987461632
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
8. perc 3-0 oda, a kezdő drukkerek elindultak haza
több mint 9 éve
Josh Evans megsérült. Maradt Cyp és Paulo Sergio, mint bevethető safetyk. Meg Thompson, a több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Faszán túldobta, szép támadás volt ez is.0-0 már nem lesz, az is valami !
Beki
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
És ezek csak a QB érdemei?Nem, de nem is kell túllihegni őket.
Maka
Semmit sem számít ha van pár rekordod ha 1-15 a csapat.
több mint 9 éve
5-ből 4-szer kidobja a monitorból : D #elsőkör
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
kicsit vicces jelentek ezek
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Faszán túldobta, szép támadás volt ez is.
több mint 9 éve
Dehogynem. Azt mutatja, hogy töretlen a fejlődés. 😀Azért azt remélem te is sejted, hogy ez sokat nem jelent egy történelemmel alig bíró franchise-nál, a mai passz heavy korszakbanBortles úgy fejlődik, mint a UCFCsak szólók, hogy idén szinte minden Jaguars QB szezon franchise csúcsot megdönthet.
baggio
iktriad
baggio
több mint 9 éve
Kimegy a pályáról, kabaré xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
😀
több mint 9 éve
Ma is remek a D. Ja nem. Nekünk a részvétel a fontos. Hiszünk a Coubertini eszmékben.A győzelem számít nem a yardok meg a passzok meg a faszomtudja.Bortles úgy fejlődik, mint a UCFCsak szólók, hogy idén szinte minden Jaguars QB szezon franchise csúcsot megdönthet.
baggio
iktriad
Bazzani
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Rex Ryan és a WC offense, működik mint nálunk anno. 😀