Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
több mint 10 éve
Amúgy a liga sorsolja ki (azt értem h Khan keze benne van a JAGS-ben pl), hogy ki jön Londonba? Mondhatja egy csapat, hogy kössz én nem húzom át a seggem Angliába?Hát egyelőre nem ez a meccs ami miatt mindenki NFL-t akarna nézni Londonban.mondjuk én sem értem hogy akarnak sportágat népszerűsíteni ha mindig a JAx meg a Phins jön Londonba 😀
Bazzani
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
tök mindegy, így is tele a stadionHát egyelőre nem ez a meccs ami miatt mindenki NFL-t akarna nézni Londonban.mondjuk én sem értem hogy akarnak sportágat népszerűsíteni ha mindig a JAx meg a Phins jön Londonba 😀
Bazzani
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Jó pick, sokoldalú játékosFaltörő kos.1/10!
Beki
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
A Lions korrigál mindent.Hát egyelőre nem ez a meccs ami miatt mindenki NFL-t akarna nézni Londonban.mondjuk én sem értem hogy akarnak sportágat népszerűsíteni ha mindig a JAx meg a Phins jön Londonba 😀
Bazzani
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
nálunk jó lesz 32 évesen. #Stanford#GerhartAlertÉs megcsinálta! Wow,
Maka
iktriad
több mint 10 éve
Faltörő kos.1/10!
Beki
több mint 10 éve
Hát egyelőre nem ez a meccs ami miatt mindenki NFL-t akarna nézni Londonban.mondjuk én sem értem hogy akarnak sportágat népszerűsíteni ha mindig a JAx meg a Phins jön Londonba 😀
Bazzani
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
#GerhartAlertÉs megcsinálta! Wow,
Maka
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Faltörő kos.
több mint 10 éve
Ha már a helyszínen lévő közönség szóba került. twitter.com/MarcSesslerNFL/status/658275788987461632
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
8. perc 3-0 oda, a kezdő drukkerek elindultak haza
több mint 10 éve
Josh Evans megsérült. Maradt Cyp és Paulo Sergio, mint bevethető safetyk. Meg Thompson, a több mint 10 éve
Faszán túldobta, szép támadás volt ez is.0-0 már nem lesz, az is valami !
Beki
több mint 10 éve
És ezek csak a QB érdemei?Nem, de nem is kell túllihegni őket.
Maka
Semmit sem számít ha van pár rekordod ha 1-15 a csapat.
több mint 10 éve
5-ből 4-szer kidobja a monitorból : D #elsőkör
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
kicsit vicces jelentek ezek
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Faszán túldobta, szép támadás volt ez is.
több mint 10 éve
Dehogynem. Azt mutatja, hogy töretlen a fejlődés. 😀Azért azt remélem te is sejted, hogy ez sokat nem jelent egy történelemmel alig bíró franchise-nál, a mai passz heavy korszakbanBortles úgy fejlődik, mint a UCFCsak szólók, hogy idén szinte minden Jaguars QB szezon franchise csúcsot megdönthet.
baggio
iktriad
baggio
több mint 10 éve
Kimegy a pályáról, kabaré xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
😀
több mint 10 éve
Ma is remek a D. Ja nem. Nekünk a részvétel a fontos. Hiszünk a Coubertini eszmékben.A győzelem számít nem a yardok meg a passzok meg a faszomtudja.Bortles úgy fejlődik, mint a UCFCsak szólók, hogy idén szinte minden Jaguars QB szezon franchise csúcsot megdönthet.
baggio
iktriad
Bazzani
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rex Ryan és a WC offense, működik mint nálunk anno. 😀