Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
több mint 10 éve
Van olyan megoldás, amit ezer sérült sem magyaráz...Én kérek elnézést, hogy a szezon előtt azt mondtam, ez a Bills playoffba mehet....azért a 7 inaktív kezdő nem segíti az esélyeid
gabokocka
Höri
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Én kérek elnézést, hogy a szezon előtt azt mondtam, ez a Bills playoffba mehet....azért a 7 inaktív kezdő nem segíti az esélyeid
gabokocka
több mint 10 éve
Még telefonon is lehet nézni, bárhol...Mondjátok mi van mert nincs streanemmilyen érzés egyedül lenni valamiben a világon?
ThundersNFL
baggio
több mint 10 éve
Ryan azért kikérte az utsó idejét biztos ami biztos.. néha azért elgondolkodik az ember, h vmi nem stimmel ezeknéljavította vele a D# 3rd down statisztikáját 😀
Szesze
több mint 10 éve
Életem leggyalázatosabb féleidejét láttam... brownbag!Just win baby....
ppistike
több mint 10 éve
Életem leggyalázatosabb féleidejét láttam... brownbag!
több mint 10 éve
Akkor igazam lett félig meddig Balfaszságok végjátékában
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
szánalmas meccs volt az az igazság, de ha már választani kell a kamu flag ellenére jobban megérdemelte a Jags
több mint 10 éve
Ryan azért kikérte az utsó idejét biztos ami biztos.. néha azért elgondolkodik az ember, h vmi nem stimmel ezeknélÉs ez a csávó 1 játékra volt a SuperBowl-tól.
Szesze
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Én kérek elnézést, hogy a szezon előtt azt mondtam, ez a Bills playoffba mehet....az nem elég. Cam megmondta, hogy a tévedő szakértőknek csökkentsék a fizetését
gabokocka
több mint 10 éve
Mondjátok mi van mert nincs streanemmilyen érzés egyedül lenni valamiben a világon?
ThundersNFL

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Miserabowl

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Ryan azért kikérte az utsó idejét biztos ami biztos.. néha azért elgondolkodik az ember, h vmi nem stimmel ezeknél
több mint 10 éve
Mostanság. Anno Coughlinnal aláztuk a ligát.A legrondább Jags W evör.Még szerencse, hogy nem volt olyan sok 😀
iktriad
Jakehomer
több mint 10 éve
Én kérek elnézést, hogy a szezon előtt azt mondtam, ez a Bills playoffba mehet....Cut Rex?
gabokocka
Draft

több mint 10 éve
ezt az ostoba playcallingot...."Felnőttek" a meccs végére a mi szintünkre!
bergerdani
több mint 10 éve
A legrondább Jags W evör.Még szerencse, hogy nem volt olyan sok 😀
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
még az előbb azt gondolta,. hogya jax nem érdemli meg a kamu zászló miatt. mostmár úgy gondolom, hogy tökm1, rex is egy barom, bepróbál egy szar qb kygyót kb 4edjére a meccsen, aztán meg dobat manuellel. ( mcoyt nem fogták ma meg negatív v 0 yardon egyszersem )
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
A legrondább Jags W evör.De a W az W és nem L
iktriad
Draft

több mint 10 éve
Én kérek elnézést, hogy a szezon előtt azt mondtam, ez a Bills playoffba mehet....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Mondjátok mi van mert nincs streanem2&1 után futnak kettőt nulláért 2 minute drillbenOMG...
gabokocka
Draft

több mint 10 éve
Reszeli-Soós István színvonal
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
mekkora chooker Manuel baszki...
több mint 10 éve
teljesen esélytelen dobás volt.. inkább próbálta volna megfutni még abban is több lett volna