Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
több mint 10 éve
jó a jags punter. ha lenne 10.000 ft-om adnék érte egy második kört 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Örömteli azért, hogy most nem csak saját és az ellenfél rajongói előtt ég be a csapat, hanem az egész világ előtt.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
Akkor még égőbb nektek, hogy Marino 62-7re zakózott ellenünk anno. Playoff meccsen.azt mutatja h a franchisenek nem volt még normális qbjaDehogynem. Azt mutatja, hogy töretlen a fejlődés. 😀Azért azt remélem te is sejted, hogy ez sokat nem jelent egy történelemmel alig bíró franchise-nál, a mai passz heavy korszakbanBortles úgy fejlődik, mint a UCFCsak szólók, hogy idén szinte minden Jaguars QB szezon franchise csúcsot megdönthet.
baggio
iktriad
baggio
iktriad
briareos
több mint 10 éve
azért jó, hogy ennyien megmagyarázzátok, hogy szar a Jags, a drukkereik biztos nem tudják 😛
több mint 10 éve
azt mutatja h a franchisenek nem volt még normális qbjaDehogynem. Azt mutatja, hogy töretlen a fejlődés. 😀Azért azt remélem te is sejted, hogy ez sokat nem jelent egy történelemmel alig bíró franchise-nál, a mai passz heavy korszakbanBortles úgy fejlődik, mint a UCFCsak szólók, hogy idén szinte minden Jaguars QB szezon franchise csúcsot megdönthet.
baggio
iktriad
baggio
iktriad
több mint 10 éve
4th and 17... 4th and 21...
A meccs végére eljutunk hogy 4th and goalra lesz puntja a Jagsnek a saját 20-asáról ...
több mint 10 éve
akkor screen mostAz csak az ellenfélnél hatásos.
Beki
több mint 10 éve
No comment.
több mint 10 éve
annak könnyű aki csak az SB-kre jár ki 😊tök mindegy, így is tele a stadionHát egyelőre nem ez a meccs ami miatt mindenki NFL-t akarna nézni Londonban.mondjuk én sem értem hogy akarnak sportágat népszerűsíteni ha mindig a JAx meg a Phins jön Londonba 😀
Bazzani
eaglesmcnabb
Höri
több mint 10 éve
kár, h holding volt
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
akkor screen most
több mint 10 éve
Füstölgő hot potato catch, persze jön vissza.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
Forró volt az a krumpli 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 10 éve
ha már helyszínen lévő közönség:Mezek alapján nézik? Mert akkor várható. Első Jags évben ült mellettem vmi olasz arc, akinek a kezébe nyomtak egy Blackmon(!) mezt, hogy ki akar-e jönni óccóér
twitter.com/MarcSesslerNFL/status/658275788987461632
iktriad
több mint 10 éve
Ez a meccs olyan, mint egy könnyed délutáni bohózat.
több mint 10 éve
Az milyen elkapás volt Juliustól. El is nevezek róla egy hónapot.
több mint 10 éve
Julius Thomas esernyőcsel

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
monnyuk az catch vót
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Thomas levarázsolta az égő lasztit.
több mint 10 éve
A propagandagépezetet sose zavarta az eladni kívánt termék minőségeHát egyelőre nem ez a meccs ami miatt mindenki NFL-t akarna nézni Londonban.mondjuk én sem értem hogy akarnak sportágat népszerűsíteni ha mindig a JAx meg a Phins jön Londonba 😀
Bazzani
eaglesmcnabb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal