Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
több mint 9 éve
jó a jags punter. ha lenne 10.000 ft-om adnék érte egy második kört 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Maka
2 760
Örömteli azért, hogy most nem csak saját és az ellenfél rajongói előtt ég be a csapat, hanem az egész világ előtt.
több mint 9 éve
Akkor még égőbb nektek, hogy Marino 62-7re zakózott ellenünk anno. Playoff meccsen.azt mutatja h a franchisenek nem volt még normális qbjaDehogynem. Azt mutatja, hogy töretlen a fejlődés. 😀Azért azt remélem te is sejted, hogy ez sokat nem jelent egy történelemmel alig bíró franchise-nál, a mai passz heavy korszakbanBortles úgy fejlődik, mint a UCFCsak szólók, hogy idén szinte minden Jaguars QB szezon franchise csúcsot megdönthet.
baggio
iktriad
baggio
iktriad
briareos
több mint 9 éve
azért jó, hogy ennyien megmagyarázzátok, hogy szar a Jags, a drukkereik biztos nem tudják 😛
több mint 9 éve
azt mutatja h a franchisenek nem volt még normális qbjaDehogynem. Azt mutatja, hogy töretlen a fejlődés. 😀Azért azt remélem te is sejted, hogy ez sokat nem jelent egy történelemmel alig bíró franchise-nál, a mai passz heavy korszakbanBortles úgy fejlődik, mint a UCFCsak szólók, hogy idén szinte minden Jaguars QB szezon franchise csúcsot megdönthet.
baggio
iktriad
baggio
iktriad
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
4th and 17... 4th and 21...
A meccs végére eljutunk hogy 4th and goalra lesz puntja a Jagsnek a saját 20-asáról ...
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
akkor screen mostAz csak az ellenfélnél hatásos.
Beki
több mint 9 éve
No comment.
több mint 9 éve
batyu
630
annak könnyű aki csak az SB-kre jár ki 😊tök mindegy, így is tele a stadionHát egyelőre nem ez a meccs ami miatt mindenki NFL-t akarna nézni Londonban.mondjuk én sem értem hogy akarnak sportágat népszerűsíteni ha mindig a JAx meg a Phins jön Londonba 😀
Bazzani
eaglesmcnabb
Höri
több mint 9 éve
kár, h holding volt
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
akkor screen most
több mint 9 éve
Maka
2 760
Füstölgő hot potato catch, persze jön vissza.
több mint 9 éve
JustoVillar
625
Forró volt az a krumpli 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 9 éve
ha már helyszínen lévő közönség:Mezek alapján nézik? Mert akkor várható. Első Jags évben ült mellettem vmi olasz arc, akinek a kezébe nyomtak egy Blackmon(!) mezt, hogy ki akar-e jönni óccóér
twitter.com/MarcSesslerNFL/status/658275788987461632
iktriad
több mint 9 éve
PEEtör
1 758
Ez a meccs olyan, mint egy könnyed délutáni bohózat.
több mint 9 éve
Az milyen elkapás volt Juliustól. El is nevezek róla egy hónapot.
több mint 9 éve
Julius Thomas esernyőcsel
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
monnyuk az catch vót
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Thomas levarázsolta az égő lasztit.
több mint 9 éve
A propagandagépezetet sose zavarta az eladni kívánt termék minőségeHát egyelőre nem ez a meccs ami miatt mindenki NFL-t akarna nézni Londonban.mondjuk én sem értem hogy akarnak sportágat népszerűsíteni ha mindig a JAx meg a Phins jön Londonba 😀
Bazzani
eaglesmcnabb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal