Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Manuel QB rating 45.486 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
PEEtör
1 758
És most a Yahoo folyamatosan fog streamelni vagy "közvetíteni" meccseketgondolom csak kivételes akció ez a reggeli, angol meccs miatt
Heisman Trophy
több mint 9 éve
Vagy összehozni 21et kb ugyanennyi alatt. 2 balfasz csapat meccsel itt.10 pontot feladni 3 perc alatt azért sose piskóta.Két balfasz csapatról beszélünk. Kinézem magunkból, hogy vért izzadva húzzuk csak ezt be...Egy Bills Comebak azért erős lenne 😀amúgy nem tudom mi lenne tipikusabb, ha a Bills kiszopna a jags ellen rex szokásos pofázása után, vagy ha a végén bukná a jagsÚúú, ez nagyon meta.
briareos
füligjimmy
LeviKurcz14
iktriad
füligjimmy
több mint 9 éve
És most a Yahoo folyamatosan fog streamelni vagy "közvetíteni" meccseket
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
LeviKurcz14
101
Hidd el tudom miről beszélsz, csapataink szoktak ilyen szép dolgokat csinálni10 pontot feladni 3 perc alatt azért sose piskótaKét balfasz csapatról beszélünk. Kinézem magunkból, hogy vért izzadva húzzuk csak ezt be...Egy Bills Comebak azért erős lenne 😀amúgy nem tudom mi lenne tipikusabb, ha a Bills kiszopna a jags ellen rex szokásos pofázása után, vagy ha a végén bukná a jagsÚúú, ez nagyon meta.
briareos
füligjimmy
LeviKurcz14
iktriad
füligjimmy
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Valaki tudja mennyi a TO rekord egy meccsen egy irányítótól, mert EJ ma rekordot szeretne dönteniCsak interceptionből 7 a rekord, szóval még izgulni kell 😀
Heisman Trophy
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
10 pontot feladni 3 perc alatt azért sose piskóta.Két balfasz csapatról beszélünk. Kinézem magunkból, hogy vért izzadva húzzuk csak ezt be...Egy Bills Comebak azért erős lenne 😀amúgy nem tudom mi lenne tipikusabb, ha a Bills kiszopna a jags ellen rex szokásos pofázása után, vagy ha a végén bukná a jagsÚúú, ez nagyon meta.
briareos
füligjimmy
LeviKurcz14
iktriad
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Két balfasz csapatról beszélünk. Kinézem magunkból, hogy vért izzadva húzzuk csak ezt be...Egy Bills Comebak azért erős lenne 😀amúgy nem tudom mi lenne tipikusabb, ha a Bills kiszopna a jags ellen rex szokásos pofázása után, vagy ha a végén bukná a jagsÚúú, ez nagyon meta.
briareos
füligjimmy
LeviKurcz14
több mint 9 éve
Valaki tudja mennyi a TO rekord egy meccsen egy irányítótól, mert EJ ma rekordot szeretne dönteni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
utolsó passzra mi értelme van 6 yardos comeback route-ot hívni? Mondom egy ideje, ezek az edzők épp olyan hülyék, mint Véber Gyuri, vagy bárki a Mészöly családból.Fej vagy írás?
füligjimmy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
LeviKurcz14
101
Egy Bills Comebak azért erős lenne 😀amúgy nem tudom mi lenne tipikusabb, ha a Bills kiszopna a jags ellen rex szokásos pofázása után, vagy ha a végén bukná a jagsÚúú, ez nagyon meta.
briareos
füligjimmy
több mint 9 éve
amúgy nem tudom mi lenne tipikusabb, ha a Bills kiszopna a jags ellen rex szokásos pofázása után, vagy ha a végén bukná a jagsÚúú, ez nagyon meta.
briareos
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Marshall majdnem nyomott Bortles tiszteletére egy UCF-et.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
amúgy nem tudom mi lenne tipikusabb, ha a Bills kiszopna a jags ellen rex szokásos pofázása után, vagy ha a végén bukná a jags
több mint 9 éve
Kickoff return TD még nem volt a másik 4 fajta mellett, úgyhogy zárjuk szerintem azzal a félidőt.Vagy kezdjük a 2.-at. Mert azt is mi kezdjük.
Maka
több mint 9 éve
Maka
2 760
Kickoff return TD még nem volt a másik 4 fajta mellett, úgyhogy zárjuk szerintem azzal a félidőt.
több mint 9 éve
utolsó passzra mi értelme van 6 yardos comeback route-ot hívni? Mondom egy ideje, ezek az edzők épp olyan hülyék, mint Véber Gyuri, vagy bárki a Mészöly családból.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Szegény Jags játékosok nem sűrűn játszanak ilyen előnyben, jól jön majd a szünet, hogy Bradley rendet rakjon a fejekben 😀Ettől félek én is...
bobi0092
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Szegény Jags játékosok nem sűrűn játszanak ilyen előnyben, jól jön majd a szünet, hogy Bradley rendet rakjon a fejekben 😀
több mint 9 éve
javítva : Williams sack, 3&out, kár a jagsnek, egy jó drive és vége lett volna a BillnekMario Williams sack, 3&out kár pedig egy jó drive vége a Billsnekna ezt a mondatot elemezze a magyar fakt!
Heisman Trophy
Höri
több mint 9 éve
Carpenter még tuti lő egy gólt a szünet előttÖngólt is tud? Mert akkor kérek egy olyat.
Höri
több mint 9 éve
Bazmeg, Brandon Marshall elég tisztességesen felépítette ezt a személyiség-fejlesztő brandet.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Mario Williams sack, 3&out kár pedig egy jó drive vége a Billsnekna ezt a mondatot elemezze a magyar fakt!
Heisman Trophy
több mint 9 éve
Amikor egy 10-12 éveseknek szóló soccerkupát reklámoznak, akkor úgy érzem, hogy nem sikerült minden ad slotot értékesítenie a yahoo-nak"Mi van Zidane, nem vagy vidám."
baggio