Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
több mint 10 éve
Én dobálnám a 60 yardos punt helyett hosszú passzokat a Bills helyében... mit lehet veszteni??
több mint 10 éve
hogy volt az az eredmény Marino elen? 😀 😀Csak a legnagyobbakat alázza meg a Jax
Höri
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Myers 3. missed XP, szakadok.Vajon mit csinál most Josh Scobee?
Maka
több mint 10 éve
Kimaradt az extra pont máris csak 3 labdabirtoklásnyi a különbség!!! Micsoda meccs!!!
több mint 10 éve
Nyugi McCoy nálam is bent van 😕Nagyot szakított ma aki a Jags D-t berakta FantasybaNa, én pl a Bills D-t raktam be. Rá is nézek, vezetek-e már?
LeviKurcz14
PEEtör
több mint 10 éve
Myers 3. missed XP, szakadok.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
iktriad kirúgná Bradleyt, megtartják látatlanban még egy szezonraHennet akarom QBban látni!
iktriad leültetné Beasleyt, dominál a Bills DL ellen
lehet inkább szidnod kéne a többieket is, ik 😉
markny
több mint 10 éve
Látom magam előtt a sok redneck faszt, aki felébredt kora reggel, hogy szurkoljon a BIlls D-nek fantasyban és már most whiskey-t tölt a kávéba.Én Colvinnak és A-Robnak drukkolok, egész jól alakul. Kár, hogy most már nem fog passzolni a Jax
Maka
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Rexy egy mazochista"you know, those fucking fuckers fucked us up, you know, let's eat a goddamn, you know, fucking snack"
Heisman Trophy
több mint 10 éve
Volt bármi oka, hogy Manuelt eddig nem baszták ki?Lehet bejön Johnson és mingyá meglátjuk az okot 😊
Jakehomer
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
iktriad kirúgná Bradleyt, megtartják látatlanban még egy szezonraBeadles lesz az.
iktriad leültetné Beasleyt, dominál a Bills DL ellen
lehet inkább szidnod kéne a többieket is, ik 😉
markny
több mint 10 éve
Volt bármi oka, hogy Manuelt eddig nem baszták ki?Talán mert 1/16 volt vagy 1/15 azt nem tudom
Jakehomer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Egy ilyen QB még a védelmet is kiheréli. Plusz Rex is azon edzők táborát gyarapítja, aki a második csapatánál mutatja meg, hogy mennyire rossz-rossz vezető.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Volt bármi oka, hogy Manuelt eddig nem baszták ki?
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Na Johnsonnak sikerül megtanítani a következő Bills drive-ra a komplex playbookot?Amennyit Manuel tud annyit ő is szerintem.
baggio
Dobd oda valakinek. Mindegy ki az.
több mint 10 éve
Robinson a lead blocker az sem semmi
több mint 10 éve
Rexy egy mazochista
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Én aszondom, vonuljon le a BIlls, és megússza 3-0-val.
több mint 10 éve
Látom magam előtt a sok redneck faszt, aki felébredt kora reggel, hogy szurkoljon a BIlls D-nek fantasyban és már most whiskey-t tölt a kávéba.
több mint 10 éve
Nyert a Duke, a Temple, a Vanderbilt és aláz a Jacksonville, milyen egy világ ez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A Billst összezavarta az óraátállítás...