NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
RedZone week 12
2
2
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
1
1
Chicago Bears - Minnesota Vikings
1
1
Houston Texans - Tennessee Titans
1
1
Indianapolis Colts - Detroit Lions
1
1
Miami Dolphins - New England Patriots
1
1
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
1
1
Washington Commanders - Dallas Cowboys
1
1
Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
Iktriad hóvan?
több mint 6 éve
Bills playoff meccs, még mindig hihetetlennek tűnik 😀 10-7re nyerünk
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Ha nem is nyerünk, vigasztal a tudat, hogy Vlad Ducasse-t mi tartjuk el.
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 6 éve
gedam
5 906
jó fele ejtette ki a krumplit a visszahordó
több mint 6 éve
gabor25
5 144
egy stream elszallt..
több mint 6 éve
Jó estét mindenkinek!
Ahány Bills-TD, annyi sört iszom! 4-ről indultam 😊
LET'S GO BUFFALO!!!
Hungarian Bill
Jó estét mindenkinek!nagy berúgás nem lesz akkor..😉
Ahány Bills-TD, annyi sört iszom! 4-ről indultam 😊
LET'S GO BUFFALO!!!
Hungarian Bill
több mint 6 éve
Kampman
28 313
Az a baj, hogy ki tudják szűrni a paródiákat, csak az őszintén fogyatékos üzeneteket szokták beolvasniSziasztok!Muszáj nekik szerintem.Maka-Buday Zoli.Ők is olvasnak be SMS-t?
Remek.
Bazzani
Igor
Írhatod.
Bazzani
Holnap vizsgázom, de ki nem hagynám a két csapat meccsét. Egy kérdésem van: hogy tudják minden play előtt pontosan felfesteni a pályára a sárga vonalat?
Vrij6
több mint 6 éve
Csuklópánt.Jackson szép! Jöhet a pant.Ajtó pánt? 😊
Willis
vontod
több mint 6 éve
Jackson szép! Jöhet a pant.Ajtó pánt? 😊
Willis
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
gyerünk Blake
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Sziasztok!Muszáj nekik szerintem.Maka-Buday Zoli.Ők is olvasnak be SMS-t?
Remek.
Bazzani
Igor
Írhatod.
Bazzani
Holnap vizsgázom, de ki nem hagynám a két csapat meccsét. Egy kérdésem van: hogy tudják minden play előtt pontosan felfesteni a pályára a sárga vonalat?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
Jax 14-16 Bills
több mint 6 éve
Ma még korán van, még nincs ihlet... de én amúgy se vizsgázok.Muszáj nekik szerintem.Maka-Buday Zoli.Ők is olvasnak be SMS-t?
Remek.
Bazzani
Igor
Írhatod.
Bazzani
Írhatnék valami olyat, hogy magyarországi egyik legnagyobb Kyle Williams-rajongója vagyok, és jó őt végre PO-ban látni.. de ez elég snassz szerintem.
Viszont itt már volt first down, már jobb mint a tegnapi meccs.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Jackson szép! Jöhet a pant.
több mint 6 éve
21-18 Bills win
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
azt még Ricsi a közvetítések elején kiadta hogy azokat be kell olvasniha újszölettes, egyetemes vizsgás lesz, akkor inkább neMaka-Buday Zoli.Ők is olvasnak be SMS-t?
Remek.
Bazzani
Igor
shagi0206
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 6 éve
Sammy Watkins szerintem a mai meccshez is ugyanannyit tesz majd hozzá mint a tegnapihoz... 😛sztem többet 😀
Pizsama
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
gabor25
5 144
ki milyen eredmenyt tippel? pontokkal? a jatek kedveert?
több mint 6 éve
Yo szurkolást mindenkinek! Az nfl.hu vagyis mostmár bowl.hu fenállása óta, az első Bills playoff meccs 😊 GO BILLS!ennek örömére gyorsan előbányásztam az utolsó JAX playoff meccs eredménykövetőjét 😀
BillsFan
web.archive.org/web/20080430165752/http://www.nfl.hu:80/modules/Forum/viewtopic.php?id=679
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
ha újszölettes, egyetemes vizsgás lesz, akkor inkább neMaka-Buday Zoli.Ők is olvasnak be SMS-t?
Remek.
Bazzani
Igor
több mint 6 éve
Muszáj nekik szerintem.Maka-Buday Zoli.Ők is olvasnak be SMS-t?
Remek.
Bazzani
Igor
Írhatod.
több mint 6 éve
Playoff rutin 😀
több mint 6 éve
Toto21
5 951
Szerintem Tyrod-ot ma nagyobb ölelést fog kapni, mint Mariota tegnap. Úgy hallottam nagyon szeretethiányos! 😀