Jacksonville Jaguars - Dallas Cowboys
több mint 1 éve
Akkor én már nem is mondom, hogy Lőrinc labdaejtése után el is kapcsoltam, azt most látom mi van, jó tanítómesterem van (Ik)... 😜
több mint 1 éve
shagi0206
10 833
Gondolom fantasyban nálad van, arra élvezkedsz 😀 Arra én is azt tenném.Jenkins ma sokat hozzätett asszem...18 tackle, 2 interception, egyik pick6Nyami 😀
shagi0206
Jakehomer
De én az a fajta vagyok, aki Harrist (rookie Texans LB) kitettem a kezdőből, mert már untam a 10 pont környéki pontjait. Persze hogy most hoz karriercsúcsot 25 ponttal 😀
több mint 1 éve
ettől még Prescott remek Romopótlóéljen Prescott!félreértés ne essék, szerintem Moore baszta el nagyon durván.
🤘gaben🤘
a faszért kell belső draw-kat futni, amikor ekkora baszott állatok vannak a támadófalban. át kell nyomni őket a first down markeren.
ha idény végén nem basszák ki Moore-t, akkor nem nézek több Cowboys meccset ever, '16 óta egyre inkább idegesít a front office ténykedése.
slowmotion
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
buzi billentyűzet, buzi melóskézPedersen mester kisegíti az Eagles-tPederson kèrem szépen 😉
🤘gaben🤘
dande2
több mint 1 éve
azt szerintem mindkét oldalra óvatosan, bár a meccs nagy részét nem láttam.mondjuk szerintem block in the back volt, de onnan úgyis berúgnák a FG-tAzért a holdingjaitokat is óvatosan dobálták, szóval szerintem ez egy egál 😀
slowmotion
MirrMurr
nyilván a szenvedősre esek be.
több mint 1 éve
Top 3 hely az ehavi Padawan watchlisten.iktriadA varázserőd csak akkor működik ha komoly a jinx.Azért remélem büszke vagy rám.
A direkt ráolvasás/wudu nem működik!
Kikap a Jags!
akdestroyer
akdestroyer
több mint 1 éve
shagi0206
10 833
Mármint az AFC-ből.Vszeg meg is kapja a DPOTW dijatJenkins ma sokat hozzätett asszem...18 tackle, 2 interception, egyik pick618? jezusom
shagi0206
Adirotor
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 833
Vszeg meg is kapja a DPOTW dijatJenkins ma sokat hozzätett asszem...18 tackle, 2 interception, egyik pick618? jezusom
shagi0206
Adirotor
több mint 1 éve
Doug FCKING Pederson megint ottóztatja a Cowboyst
több mint 1 éve
Köszi dallas!!!!! 😀Mit köszönsz? Még mindig nincs önbizalmatok?
MirrMurr
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
éljen Prescott!félreértés ne essék, szerintem Moore baszta el nagyon durván.
🤘gaben🤘
a faszért kell belső draw-kat futni, amikor ekkora baszott állatok vannak a támadófalban. át kell nyomni őket a first down markeren.
ha idény végén nem basszák ki Moore-t, akkor nem nézek több Cowboys meccset ever, '16 óta egyre inkább idegesít a front office ténykedése.
több mint 1 éve
Pedersen mester kisegíti az Eagles-tPederson kèrem szépen 😉
🤘gaben🤘
több mint 1 éve
Green Bay meccs reloaded. 17 pontos előny ezúttal, hosszabítás, vereség. De a Jags megérdemelte, grat!Innentol
gyeek
Kb 3 tet nelkuli meccs
több mint 1 éve
Jinx is jinx!!!🙏🙏De, ez a realitás sajnos.Ezt innen a Cowboys megnyerte.neeeem 😀
iktriad
slowmotion
iktriad
több mint 1 éve
Jenkins ma sokat hozzätett asszem...18 tackle, 2 interception, egyik pick618? jezusom
shagi0206
több mint 1 éve
Charlie Firpo
4 569
Amugy hetek ota rangatjuk a pofonfat.Így igaz, itt az eredmény.
Blevi
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 1 éve
Hendoonak meg van bocsajtva minden
több mint 1 éve
Pedersen mester kisegíti az Eagles-t
több mint 1 éve
Jenkins ma sokat hozzätett asszem...18 tackle, 2 interception, egyik pick6Nyami 😀
shagi0206
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Green Bay meccs reloaded. 17 pontos előny ezúttal, hosszabítás, vereség. De a Jags megérdemelte, grat!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Na megjottek a karorvendok is
több mint 1 éve
Hálánk Akdestroyer üldözni fog 😁😁😁
több mint 1 éve
akdestroyer
4 743
iktriad
A varázserőd csak akkor működik ha komoly a jinx.Azért remélem büszke vagy rám.
A direkt ráolvasás/wudu nem működik!
Kikap a Jags!
akdestroyer
több mint 1 éve
JENKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINS!!!!Hol vannak a Jenkik? 🤣🤣
iktriad
Gratula
több mint 1 éve
Ezt innen a Cowboys megnyerte.IK mester megint megvillant. 😀
iktriad
E-A-G-L-E-S EAGLES !