NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 671
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Jacksonville Jaguars - Houston Texans
több mint 9 éve
Andre Johnson már nem játszik ma. 😕iktriada mostani formáját nézve lehet nektek rossz hír 😀
több mint 9 éve
Andre Johnson már nem játszik ma. 😕iktriadEzzel csak nyert a Texans.
több mint 9 éve
Andre Johnson már nem játszik ma. 😕
több mint 9 éve
Majd a TNFen minden kiderül.Én már hetek óta mondom neked, hogy ők a legszarabbak ,de te vagy viszed a hülyeséged.Sixo67LOL:Nagyon hajtanak Mariotára.iktriad
"The Titans flagged for a penalty as they try and kneel out the half, which is why they are losing to the Giants, 23-0."Sixo67
több mint 9 éve
Én már hetek óta mondom neked, hogy ők a legszarabbak ,de te vagy viszed a hülyeséged.LOL:Nagyon hajtanak Mariotára.iktriad
"The Titans flagged for a penalty as they try and kneel out the half, which is why they are losing to the Giants, 23-0."Sixo67
több mint 9 éve
LOL:Nagyon hajtanak Mariotára.
több mint 9 éve
Gabbertöt akartál írni ugye? Bortles magunkhoz képest korrekt átlagokat hoz (200 körül asszem).Az a 0/6 os 3rd down sikerességi mutató a Texanstól a mi Onkat imitálja.iktriadFitz 27 yardja 1 félidő alatt meg Bortlestmustaine
több mint 9 éve
LOL:"The Titans flagged for a penalty as they try and kneel out the half, which is why they are losing to the Giants, 23-0."
több mint 9 éve
Az a 0/6 os 3rd down sikerességi mutató a Texanstól a mi Onkat imitálja.iktriadFitz 27 yardja 1 félidő alatt meg Bortlest
több mint 9 éve
Az a 0/6 os 3rd down sikerességi mutató a Texanstól a mi Onkat imitálja.
több mint 9 éve
Nem éppen. A védelem alázott.Az inkább mák volt, mint húdenagy teljesítménymustaineMeg a Giants elleni 2.-at. 😀iktriad13-10 ide. Jobb, mint a semmi.iktriadNem tudom mit akarsz, simán a legjobb meccsetek idén | Az Eagles első félidőt kivéve 😀 | mustaine
több mint 9 éve
Az inkább mák volt, mint húdenagy teljesítményMeg a Giants elleni 2.-at. 😀iktriad13-10 ide. Jobb, mint a semmi.iktriadNem tudom mit akarsz, simán a legjobb meccsetek idén | Az Eagles első félidőt kivéve 😀 | mustaine
több mint 9 éve
Meg a Giants elleni 2.-at. 😀13-10 ide. Jobb, mint a semmi.iktriadNem tudom mit akarsz, simán a legjobb meccsetek idén | Az Eagles első félidőt kivéve 😀 | mustaine
több mint 9 éve
13-10 ide. Jobb, mint a semmi.iktriadNem tudom mit akarsz, simán a legjobb meccsetek idén | Az Eagles első félidőt kivéve 😀 |
több mint 9 éve
13-10 ide. Jobb, mint a semmi.
több mint 9 éve
Gerhart tényleg a szívére vette, hogy szidom a fehér futókat. 😀😀
több mint 9 éve
DJ fiam. hát ez meg mi volt, úgy szereltél ,mintha a Clemson-ról jöttél volna.
több mint 9 éve
Fura, de élvezem a Jacksonville meccset 😀 Talán idén először 😀
több mint 9 éve
ketten nem tudják levinni a futót -_- kezd felbaszni a védelem munkája
több mint 9 éve
Mivel fogják majd hypeolni tudni a mi TNFünket a Titansszel? 😀😀
több mint 9 éve
Nem ismerek az offensünkre. 😀😀
több mint 9 éve
Lassan jöhetne egy INT vagy Gerhart fumbli, nem áll jól a meccs.
több mint 9 éve
Végre basszus vertikálisan is hagyják passzolni Bortlest. Lee lassan felnő Ace mögé...mustaineÍgy van.