NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Jacksonville Jaguars - Houston Texans
több mint 11 éve
Nagy csalók azok a Clemson-osok.akkor a multheti 238 yard elkapása kivétel volt 😀samu09Jó hát, egy Clemson-osnak és sem passzolnék.Sixo67Nagyon erőltetve van Fitz , közben meg Foster már visszatért, nem értem.Sixo67és Martinnak meg Johnsonnak dobál miközben van egy Hopkinszük issamu09
több mint 11 éve
Végre basszus vertikálisan is hagyják passzolni Bortlest. Lee lassan felnő Hurns mögé...
több mint 11 éve
LEE egyre jobb.
több mint 11 éve
akkor a multheti 238 yard elkapása kivétel volt 😀Jó hát, egy Clemson-osnak és sem passzolnék.Sixo67Nagyon erőltetve van Fitz , közben meg Foster már visszatért, nem értem.Sixo67és Martinnak meg Johnsonnak dobál miközben van egy Hopkinszük issamu09
több mint 11 éve
Szép volt Lee.
több mint 11 éve
Jó hát, egy Clemson-osnak és sem passzolnék.Nagyon erőltetve van Fitz , közben meg Foster már visszatért, nem értem.Sixo67és Martinnak meg Johnsonnak dobál miközben van egy Hopkinszük issamu09
több mint 11 éve
Nagyon erőltetve van Fitz , közben meg Foster már visszatért, nem értem.Sixo67és Martinnak meg Johnsonnak dobál miközben van egy Hopkinszük is
több mint 11 éve
Inkább a vízesfiú.iktriadAz Bortles, most is ligaelit visszahordást láthattunk.
több mint 11 éve
Inkább a vízesfiú.Ő a zászlóvivője az egységnek.Sixo67Bárcsak Ace felnőne hozzájuk...iktriadLegalább az X megvan. Egyelőre.iktriadAz elit ST miatt.Sixo67
több mint 11 éve
Nagyon erőltetve van Fitz , közben meg Foster már visszatért, nem értem.
több mint 11 éve
Ő a zászlóvivője az egységnek.Bárcsak Ace felnőne hozzájuk...iktriadLegalább az X megvan. Egyelőre.iktriadAz elit ST miatt.Sixo67
több mint 11 éve
Bárcsak Ace felnőne hozzájuk...Legalább az X megvan. Egyelőre.iktriadAz elit ST miatt.Sixo67
több mint 11 éve
Legalább az X megvan. Egyelőre.
több mint 11 éve
Fisch rájött, hogy úgy tud a Jaguars jól játszani, ha Bortles nincs a pályán 😀mustaineJah, de mondjuk ezek a wildcat-ek nem túl eredményesek.
több mint 11 éve
Fisch rájött, hogy úgy tud a Jaguars jól játszani, ha Bortles nincs a pályán 😀
több mint 11 éve
Ebben mi volt szabálytalan? Hogy a seggével szerelt a fejét? Khan mennyit fizetett a bíróknak...
több mint 11 éve
Nekem a 1st down is megfelel itt.
több mint 11 éve
Bázmeg Harbor, ebből Hurns 2 TD-t csinált volna...