NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 661
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Jacksonville Jaguars - Houston Texans
több mint 9 éve
DJ😀
több mint 9 éve
Ezt a Watt TFL-t megérdemelted !Gondolom Todman is szar, csak 28 yardot átlagol KR-ből.Sixo67Ő király. Ace a szar.iktriad
több mint 9 éve
Gondolom Todman is szar, csak 28 yardot átlagol KR-ből.Sixo67Ő király. Ace a szar.
több mint 9 éve
Vedd ki a biliből a kezed. 😀😀Már hogy lenne az ? Mind2 csapat csoport győztes lesz te amatőr.Sixo67A Chargers kárára. 😀😀iktriadSima ügy, mondom Texans sima PO.Sixo67Eddig simán jön a Browns-Colts tippem, remélem Luck nem szedi össze magát a végére.Sixo67Akkor jövöhéten egyenlítés?😀 Mi a véleményed?swatt99
több mint 9 éve
Már hogy lenne az ? Mind2 csapat csoport győztes lesz te amatőr.A Chargers kárára. 😀😀iktriadSima ügy, mondom Texans sima PO.Sixo67Eddig simán jön a Browns-Colts tippem, remélem Luck nem szedi össze magát a végére.Sixo67Akkor jövöhéten egyenlítés?😀 Mi a véleményed?swatt99
több mint 9 éve
A Chargers kárára. 😀😀Sima ügy, mondom Texans sima PO.Sixo67Eddig simán jön a Browns-Colts tippem, remélem Luck nem szedi össze magát a végére.Sixo67Akkor jövöhéten egyenlítés?😀 Mi a véleményed?swatt99
több mint 9 éve
Sima ügy, mondom Texans sima PO.Eddig simán jön a Browns-Colts tippem, remélem Luck nem szedi össze magát a végére.Sixo67Akkor jövöhéten egyenlítés?😀 Mi a véleményed?swatt99
több mint 9 éve
Eddig simán jön a Browns-Colts tippem, remélem Luck nem szedi össze magát a végére.Sixo67Akkor jövöhéten egyenlítés?😀 Mi a véleményed?
több mint 9 éve
Hundley miatt volt ott. 😀Szerintem meg hozzátok el Kendricks öccsét a drafton, ő tuti király lesz majdmustaineCaldwell nemrég járt a UCLAn. Szerintem miatta.iktriad
több mint 9 éve
Eddig simán jön a Browns-Colts tippem, remélem Luck nem szedi össze magát a végére.
több mint 9 éve
Szerintem meg hozzátok el Kendricks öccsét a drafton, ő tuti király lesz majdmustaineCaldwell nemrég járt a UCLAn. Szerintem miatta.
több mint 9 éve
Ebből TD lesz. 😕
több mint 9 éve
Szerintem meg hozzátok el Kendricks öccsét a drafton, ő tuti király lesz majdDD csak nem MLBben. Jövő héten majd visszatér oda Jeremiah George.iktriadNagyon tré ma a Run D.iktriadJT Thomas nem kezdő szintmustaine
több mint 9 éve
Watt time😀
több mint 9 éve
De csak nem MLBben. Jövő héten majd visszatér oda Jeremiah George.Nagyon tré ma a Run D.iktriadJT Thomas nem kezdő szintmustaine
több mint 9 éve
uhh😀
több mint 9 éve
Nagyon tré ma a Run D.iktriadJT Thomas nem kezdő szint
több mint 9 éve
FG megint megvan, inkább jöjjön Bullock, nehogy Fitz elintezze.
több mint 9 éve
Nagyon tré ma a Run D.
több mint 9 éve
Sapkát lekapták az öregről😀