Jacksonville Jaguars - Los Angeles Rams
1 hónapja
TL nem jó irányító, azt se lehet mondani hogy a 3-4 különböző edző miatt, mert ha akkora nagy tehetség lenne ez se lenne neki gond. Harmadik szerződést már éri meg itt az tutiGodmodeot Burrow tolt az LSU bajnoki évében. Az a csapat, na az domináns volt. Szét is dominálta a Lawrence vezette Clemsont is. Burrow viszont hozott is valamit onnan.Hu de kínos ez a meccs jax oldalon. Iszonyú. Mi a jó istent láttak ebben a Lawrence-ben ami miatt 1/1 volt?Azt a godmode-ot, amit az NCAA-ben letolt.
KB23
zacknorb
shagi0206
1 hónapja
Godmodeot Burrow tolt az LSU bajnoki évében. Az a csapat, na az domináns volt. Szét is dominálta a Lawrence vezette Clemsont is. Burrow viszont hozott is valamit onnan.Hu de kínos ez a meccs jax oldalon. Iszonyú. Mi a jó istent láttak ebben a Lawrence-ben ami miatt 1/1 volt?Azt a godmode-ot, amit az NCAA-ben letolt.
KB23
zacknorb
1 hónapja
Foleg igy, def odarakja magat
1 hónapja
Kurva gyenge.. amugy ha tudnanak FG-t most mar olyan 21:12 korul lenne
1 hónapja
Hu de kínos ez a meccs jax oldalon. Iszonyú. Mi a jó istent láttak ebben a Lawrence-ben ami miatt 1/1 volt?Azt a godmode-ot, amit az NCAA-ben letolt.
KB23
Poloska vagyok.
1 hónapja
Hu de kínos ez a meccs jax oldalon. Iszonyú. Mi a jó istent láttak ebben a Lawrence-ben ami miatt 1/1 volt?Dominált egy domináns csapatban, mint Watson
KB23
1 hónapja
megint 4&7?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
BTj idén előbb kapja el a náthát, mint a labdát.
1 hónapja
Most nezem azt tettem mindket csapat szerez 2TDt fejenkent😀 ez elegge halottha szerencséd van, az egész 4. negyed garbage time lesz, akkor még lehet esélye a Jagsnek is
Tdog
1 hónapja
Gyakran működik a karma, amikor egy csapat így biztonságizik a végén mint a Rams.De nem érzem a Jags-ban, hogy ma képes lenne bármit is csinálni. Valószínűleg ezért is biztonságiztak.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Most nezem azt tettem mindket csapat szerez 2TDt fejenkent😀 ez elegge halott
1 hónapja
4&2re nem megy ra, de 4&7re igen..
1 hónapja
Legalább véget ér a félidő a Vasasra, és nyomhatom be a YouTubeot.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Másfelől: a múlt heti Jets elleni meccs eléggé pengeélen táncolt, szóval nálatok is van min aggódni.
1 hónapja
Mondanám, hogy nem kell izgulnotok szerintem a Giants miatt, de legutóbb mikor ilyet írtam, az nagyon nem jött be. A Packers-Cowboys meccsre írtam vmelyik Packers fannak, hogy nem hiszem hogy aggódnotok kell a Cowboys ellen 😀 Végülis nem lett vereség a vége, szóval abban igazam volt.Lehet jobban jártam volna, ha Dartot rakom be a kezdőbe Lawrence helyett? Broncos védelem ellen nem mertem.remélem nem
shagi0206
Negritis, a vajda
1 hónapja
Lehet jobban jártam volna, ha Dartot rakom be a kezdőbe Lawrence helyett? Broncos védelem ellen nem mertem.remélem nem
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Lehet jobban jártam volna, ha Dartot rakom be a kezdőbe Lawrence helyett? Broncos védelem ellen nem mertem.
1 hónapja
Tudjafene. Lehet, hogy a Jags defense pocsék ma. Vagy Stafford jobban osztogatja a labdát mint amikor Nacua pályán van. Mindenesetre jól néznek ki.A Rams offense eddig jobban fest Nacua nélkül, mint vele.aszondod Ewing effect?
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Pedig lesz hozzá stream és kommentár.35 perc és jön a Kozármisleny - Honvéd. 😀mondjuk szellemileg ép ember azt nem nézi magától
iktriad
Negritis, a vajda
mintha az almát hasonlítanád a pogácsával 😀Mindkettő jó kaja. 😀
Löfli
1 hónapja
Én ma már voltam PMFC meccsen, szóval hidd el, nálam bolondabb ma már úgysem lehet itt.mondjuk szellemileg ép ember azt nem nézi magától35 perc és jön a Kozármisleny - Honvéd. 😀Mondanám, hogy lehet menni aludni, de hányszor? Hányszor szoptam be ezzel a mentalitással? 😀1 óra és jön a pool - mu
shagi0206
Negritis, a vajda
iktriad
Negritis, a vajda
1 hónapja
mintha az almát hasonlítanád a pogácsával 😀35 perc és jön a Kozármisleny - Honvéd. 😀Mondanám, hogy lehet menni aludni, de hányszor? Hányszor szoptam be ezzel a mentalitással? 😀1 óra és jön a pool - mu
shagi0206
Negritis, a vajda
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
tudok róla, de alapból úgy terveztem, hogy nem nagyon fogom nézni 😊 Látva a Pool kezdőt, úgyis csak felbasznám magam rajtaMondanám, hogy lehet menni aludni, de hányszor? Hányszor szoptam be ezzel a mentalitással? 😀1 óra és jön a pool - mu
shagi0206
Negritis, a vajda