Jacksonville Jaguars - Los Angeles Rams

10 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 2 013
Hu de kínos ez a meccs jax oldalon. Iszonyú. Mi a jó istent láttak ebben a Lawrence-ben ami miatt 1/1 volt?
KB23
Azt a godmode-ot, amit az NCAA-ben letolt.
zacknorb
Godmodeot Burrow tolt az LSU bajnoki évében. Az a csapat, na az domináns volt. Szét is dominálta a Lawrence vezette Clemsont is. Burrow viszont hozott is valamit onnan.
shagi0206
TL nem jó irányító, azt se lehet mondani hogy a 3-4 különböző edző miatt, mert ha akkora nagy tehetség lenne ez se lenne neki gond. Harmadik szerződést már éri meg itt az tuti
10 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 525
Hu de kínos ez a meccs jax oldalon. Iszonyú. Mi a jó istent láttak ebben a Lawrence-ben ami miatt 1/1 volt?
KB23
zacknorb
Godmodeot Burrow tolt az LSU bajnoki évében. Az a csapat, na az domináns volt. Szét is dominálta a Lawrence vezette Clemsont is. Burrow viszont hozott is valamit onnan.
10 hónapja
Tdog Atlanta Falcons 865
Foleg igy, def odarakja magat
10 hónapja
KB23
zacknorb
Hát azt a formát ott hagyta.

Szerkesztette: KB23
10 hónapja
Tdog Atlanta Falcons 865
Kurva gyenge.. amugy ha tudnanak FG-t most mar olyan 21:12 korul lenne
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 457 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
KB23
10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 33 036
KB23
Dominált egy domináns csapatban, mint Watson
10 hónapja

Szerkesztette: KB23
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 544 — The Mathematician
megint 4&7?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
BTj idén előbb kapja el a náthát, mint a labdát.
10 hónapja
Most nezem azt tettem mindket csapat szerez 2TDt fejenkent😀 ez elegge halott
Tdog
ha szerencséd van, az egész 4. negyed garbage time lesz, akkor még lehet esélye a Jagsnek is
10 hónapja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 249 — The only discipline that lasts, is self discipline
Gyakran működik a karma, amikor egy csapat így biztonságizik a végén mint a Rams.
De nem érzem a Jags-ban, hogy ma képes lenne bármit is csinálni. Valószínűleg ezért is biztonságiztak.

Szerkesztette: peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
10 hónapja
Tdog Atlanta Falcons 865
Most nezem azt tettem mindket csapat szerez 2TDt fejenkent😀 ez elegge halott
10 hónapja
4&2re nem megy ra, de 4&7re igen..
Tdog
logikus, nem?
10 hónapja
Tdog Atlanta Falcons 865
4&2re nem megy ra, de 4&7re igen..
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 457 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Legalább véget ér a félidő a Vasasra, és nyomhatom be a YouTubeot.
10 hónapja
Másfelől: a múlt heti Jets elleni meccs eléggé pengeélen táncolt, szóval nálatok is van min aggódni.
10 hónapja
Lehet jobban jártam volna, ha Dartot rakom be a kezdőbe Lawrence helyett? Broncos védelem ellen nem mertem.
shagi0206
remélem nem
Negritis, a vajda
Mondanám, hogy nem kell izgulnotok szerintem a Giants miatt, de legutóbb mikor ilyet írtam, az nagyon nem jött be. A Packers-Cowboys meccsre írtam vmelyik Packers fannak, hogy nem hiszem hogy aggódnotok kell a Cowboys ellen 😀 Végülis nem lett vereség a vége, szóval abban igazam volt.
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 544 — The Mathematician
Lehet jobban jártam volna, ha Dartot rakom be a kezdőbe Lawrence helyett? Broncos védelem ellen nem mertem.
shagi0206
remélem nem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
10 hónapja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 249 — The only discipline that lasts, is self discipline
A Rams offense eddig jobban fest Nacua nélkül, mint vele.
peterk2005 udvari bolond
aszondod Ewing effect?
Negritis, a vajda
Tudjafene. Lehet, hogy a Jags defense pocsék ma. Vagy Stafford jobban osztogatja a labdát mint amikor Nacua pályán van. Mindenesetre jól néznek ki.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
10 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 815 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
35 perc és jön a Kozármisleny - Honvéd. 😀
iktriad
mondjuk szellemileg ép ember azt nem nézi magától
Negritis, a vajda
Pedig lesz hozzá stream és kommentár.

mintha az almát hasonlítanád a pogácsával 😀
Löfli
Mindkettő jó kaja. 😀
10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 33 036
Mondanám, hogy lehet menni aludni, de hányszor? Hányszor szoptam be ezzel a mentalitással? 😀
shagi0206
1 óra és jön a pool - mu
Negritis, a vajda
iktriad
mondjuk szellemileg ép ember azt nem nézi magától
Negritis, a vajda
Én ma már voltam PMFC meccsen, szóval hidd el, nálam bolondabb ma már úgysem lehet itt.
10 hónapja
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 491 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Mondanám, hogy lehet menni aludni, de hányszor? Hányszor szoptam be ezzel a mentalitással? 😀
shagi0206
1 óra és jön a pool - mu
Negritis, a vajda
iktriad
mintha az almát hasonlítanád a pogácsával 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
shagi0206
1 óra és jön a pool - mu
Negritis, a vajda
tudok róla, de alapból úgy terveztem, hogy nem nagyon fogom nézni 😊 Látva a Pool kezdőt, úgyis csak felbasznám magam rajta