Jacksonville Jaguars - Los Angeles Rams
10 hónapja
FloresR
374
Semmit nem fog még ez a Jags védelem
10 hónapja
Sajna kiütéses vereség szagot érzek.abban lehet bízni, hogy Parkinson kezéből párszor "kiremeg" a labda.
iktriad
10 hónapja
Hány TE-je van a LA-nek? 😀
10 hónapja
Sajna kiütéses vereség szagot érzek.
10 hónapja
jó öreg Wingard 😀
10 hónapja
Milyen zászló volt? Én kimentem cigizni, mondom FG attempt jön, onnan illik berúgni. Aztán mire visszajövök, látom hogy XP van, és 6-0.én a teljes elejéről lemaradtam 😊
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
igen, emlékszem...Lawrence megküldhetne egy 50+os TD-t most már BTj-nek, mert idén eddig kaka.Volt egy ilyen, csak Hunter annullálta.
shagi0206
iktriad
10 hónapja
Lawrence megküldhetne egy 50+os TD-t most már BTj-nek, mert idén eddig kaka.Volt egy ilyen, csak Hunter annullálta.
shagi0206
10 hónapja
küldje, megiszunk pár pálinkát és világi cimborák leszünk 😀kiváncsi vagyok Stafford mikor vonul visszaHa ezt a báró meglátja, rád küldi Ray barátját egy baráti beszélgetésre. 😀
remélem nem megy bele abba a turnéba mint Flacco vagy AR
Negritis, a vajda
iktriad
10 hónapja
Ik, hozzak neked haza Jags repizászlót?Köszi, de nem kell. Főleg ha vesztes meccs lesz, aminek ez ma kinéz.
petey
10 hónapja
kiváncsi vagyok Stafford mikor vonul visszamég 'csak" 9. az all time passing yard listán, top5 elérhető távolságban, addig nem megy sehova 😀
Negritis, a vajda
10 hónapja
kiváncsi vagyok Stafford mikor vonul visszaHa ezt a báró meglátja, rád küldi Ray barátját egy baráti beszélgetésre. 😀
Negritis, a vajda
10 hónapja
Milyen zászló volt? Én kimentem cigizni, mondom FG attempt jön, onnan illik berúgni. Aztán mire visszajövök, látom hogy XP van, és 6-0.
10 hónapja
kiváncsi vagyok Stafford mikor vonul visszaremélem nem megy bele abba a turnéba mint Flacco vagy AR
10 hónapja
Ez komoly? Tényleg áttérek az NHL-re
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 hónapja
Jézusom milyen flag baszki
10 hónapja
Szóval ezért vagyunk ilyen szarok ( ha kint van, általában szívunk)Maka nem közvetítheti saját kedvenc csapata meccsét?Inkább nézi kint élőben 😊
FloresR
shawnka
10 hónapja
Na ez a flag tényleg buzis volt
10 hónapja
Maka nem közvetítheti saját kedvenc csapata meccsét?Inkább nézi kint élőben 😊
FloresR
10 hónapja
FloresR
374
Maka nem közvetítheti saját kedvenc csapata meccsét?
10 hónapja
"Remek" kezdés.
10 hónapja
15:30, ARENA4

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!