Jacksonville Jaguars - Los Angeles Rams
1 hónapja
Egy linket tud valaki dobni?link
LanceVance
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
a probléma az, hogy itt elvileg megvan a franchise qb. Még akkor is, ha amúgy rohadtul nem látszik hogy Lőrinc fr qb szint.Mondhatjuk, hogy borzalmas a Jags offense?Illetve még néhány szinonima is igaz lenne: kilátástalan, nyomorúságos, majdnem Jets szinten játszanak, stb.
shagi0206
Kampman
1 hónapja
Lawrence is amugy eleg bust gyanus 1/1es
1 hónapja
Hunter nem jo elkapo. Inkabb arra kene fokuszalni, hogy CB-ben hasznalhato legyen.
1 hónapja
Mondhatjuk, hogy borzalmas a Jags offense?Illetve még néhány szinonima is igaz lenne: kilátástalan, nyomorúságos, majdnem Jets szinten játszanak, stb.
shagi0206
1 hónapja
Mondhatjuk, hogy borzalmas a Jags offense?mondani lehet, hogy igaz-e? 😀
shagi0206
1 hónapja
Mondhatjuk, hogy borzalmas a Jags offense?Persze.
shagi0206
1 hónapja
Mondhatjuk, hogy borzalmas a Jags offense?
1 hónapja
jött még 1Volt azért egy kis kézimunka Adamsnél. De szép drive volt.Egy 1st down kínkeservesen - YAY!
Lássuk Trevorkáék tudnak-e mutatni valamit harmadikra.
peterk2005 udvari bolond
iktriad
1 hónapja
Volt azért egy kis kézimunka Adamsnél. De szép drive volt.Egy 1st down kínkeservesen - YAY!
Lássuk Trevorkáék tudnak-e mutatni valamit harmadikra.
peterk2005 udvari bolond
1 hónapja
szezon előtt mondjuk sok helyről az utóbbi volt jósolva 😊kiváncsi vagyok Stafford mikor vonul visszaMondjuk jelenleg inkább, mint MVP kell róla beszélni, nem mint nyugdíjas.
remélem nem megy bele abba a turnéba mint Flacco vagy AR
Negritis, a vajda
zacknorb
1 hónapja
Volt azért egy kis kézimunka Adamsnél. De szép drive volt.Lássuk Trevorkáék tudnak-e mutatni valamit harmadikra.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
kiváncsi vagyok Stafford mikor vonul visszaMondjuk jelenleg inkább, mint MVP kell róla beszélni, nem mint nyugdíjas.
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
1 hónapja
ha nem is leginteligensebb, a legkisebb egot és dívaságot ő mutatta eddig közülükkiváncsi vagyok Stafford mikor vonul visszaA 3 közül ő a legintelligensebb, ő nem lesz olyan mint a fent említett emberek
Negritis, a vajda
KeyG
1 hónapja
Adams szépen kapta el, de azért nagyon szép passzt kapott
1 hónapja
jó de JPP elit pas-rusher volt előtte. Walker meg max jó. 😀T.Walker nem tényező pass rushban a sérülése óta. Még mindig be van kötve bunkóba az egyik keze?Az nem kifogás, JPPnek úgy is ment anno 😀
Toto21
shagi0206
1 hónapja
T.Walker nem tényező pass rushban a sérülése óta. Még mindig be van kötve bunkóba az egyik keze?Az nem kifogás, JPPnek úgy is ment anno 😀
Toto21
1 hónapja
Hány TE-je van a LA-nek? 😀Az összes 🤣
shagi0206
1 hónapja
kiváncsi vagyok Stafford mikor vonul visszaA 3 közül ő a legintelligensebb, ő nem lesz olyan mint a fent említett emberek
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Azt. A. KurvaSajna kiütéses vereség szagot érzek.abban lehet bízni, hogy Parkinson kezéből párszor "kiremeg" a labda.
iktriad
shagi0206
Poloska vagyok.
1 hónapja
bzmg 😀😀Sajna kiütéses vereség szagot érzek.abban lehet bízni, hogy Parkinson kezéből párszor "kiremeg" a labda.
iktriad
shagi0206

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
T.Walker nem tényező pass rushban a sérülése óta. Még mindig be van kötve bunkóba az egyik keze?