Jacksonville Jaguars - Los Angeles Rams
10 hónapja
Köszi csokiEgy linket tud valaki dobni?link
LanceVance
Negritis, a vajda
10 hónapja
Egy linket tud valaki dobni?link
LanceVance
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
a probléma az, hogy itt elvileg megvan a franchise qb. Még akkor is, ha amúgy rohadtul nem látszik hogy Lőrinc fr qb szint.Mondhatjuk, hogy borzalmas a Jags offense?Illetve még néhány szinonima is igaz lenne: kilátástalan, nyomorúságos, majdnem Jets szinten játszanak, stb.
shagi0206
Kampman
10 hónapja
Lawrence is amugy eleg bust gyanus 1/1es
10 hónapja
Hunter nem jo elkapo. Inkabb arra kene fokuszalni, hogy CB-ben hasznalhato legyen.
10 hónapja
Mondhatjuk, hogy borzalmas a Jags offense?Illetve még néhány szinonima is igaz lenne: kilátástalan, nyomorúságos, majdnem Jets szinten játszanak, stb.
shagi0206
10 hónapja
Mondhatjuk, hogy borzalmas a Jags offense?mondani lehet, hogy igaz-e? 😀
shagi0206
10 hónapja
Mondhatjuk, hogy borzalmas a Jags offense?Persze.
shagi0206
10 hónapja
Mondhatjuk, hogy borzalmas a Jags offense?
10 hónapja
jött még 1Volt azért egy kis kézimunka Adamsnél. De szép drive volt.Egy 1st down kínkeservesen - YAY!
Lássuk Trevorkáék tudnak-e mutatni valamit harmadikra.
peterk2005 udvari bolond
iktriad
10 hónapja
Volt azért egy kis kézimunka Adamsnél. De szép drive volt.Egy 1st down kínkeservesen - YAY!
Lássuk Trevorkáék tudnak-e mutatni valamit harmadikra.
peterk2005 udvari bolond
10 hónapja
szezon előtt mondjuk sok helyről az utóbbi volt jósolva 😊kiváncsi vagyok Stafford mikor vonul visszaMondjuk jelenleg inkább, mint MVP kell róla beszélni, nem mint nyugdíjas.
remélem nem megy bele abba a turnéba mint Flacco vagy AR
Negritis, a vajda
zacknorb
10 hónapja
Volt azért egy kis kézimunka Adamsnél. De szép drive volt.Lássuk Trevorkáék tudnak-e mutatni valamit harmadikra.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
10 hónapja
kiváncsi vagyok Stafford mikor vonul visszaMondjuk jelenleg inkább, mint MVP kell róla beszélni, nem mint nyugdíjas.
Negritis, a vajda
10 hónapja
ha nem is leginteligensebb, a legkisebb egot és dívaságot ő mutatta eddig közülükkiváncsi vagyok Stafford mikor vonul visszaA 3 közül ő a legintelligensebb, ő nem lesz olyan mint a fent említett emberek
Negritis, a vajda
KeyG
10 hónapja
Adams szépen kapta el, de azért nagyon szép passzt kapott
10 hónapja
jó de JPP elit pas-rusher volt előtte. Walker meg max jó. 😀T.Walker nem tényező pass rushban a sérülése óta. Még mindig be van kötve bunkóba az egyik keze?Az nem kifogás, JPPnek úgy is ment anno 😀
Toto21
shagi0206
10 hónapja
T.Walker nem tényező pass rushban a sérülése óta. Még mindig be van kötve bunkóba az egyik keze?Az nem kifogás, JPPnek úgy is ment anno 😀
Toto21
10 hónapja
Hány TE-je van a LA-nek? 😀Az összes 🤣
shagi0206
10 hónapja
kiváncsi vagyok Stafford mikor vonul visszaA 3 közül ő a legintelligensebb, ő nem lesz olyan mint a fent említett emberek
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 hónapja
Azt. A. KurvaSajna kiütéses vereség szagot érzek.abban lehet bízni, hogy Parkinson kezéből párszor "kiremeg" a labda.
iktriad
shagi0206
10 hónapja
bzmg 😀😀Sajna kiütéses vereség szagot érzek.abban lehet bízni, hogy Parkinson kezéből párszor "kiremeg" a labda.
iktriad
shagi0206

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
T.Walker nem tényező pass rushban a sérülése óta. Még mindig be van kötve bunkóba az egyik keze?