Jacksonville Jaguars - New England Patriots
1 hónapja
LOS-nal van rendszeresen az első kontakt
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
1 hónapja
Ezt jól betette oda
1 hónapja
A futás nem megy....A fal semmihez nem tud blokkolni…futashoz sem
ThundersNFL a Paraszt
1 hónapja
Ez a play JB-vél biztos sackAz
kolok1972
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Ez a play JB-vél biztos sack
1 hónapja
A futás nem megy....
Draft
1 hónapja
Kimentem gyümölcsért a gyereknek éés már puntra értem vissza. Nem szarozunk ezzel a T72 üzemmóddsl. 1/1 here we come!GM-et lehet vinni vele?
Ppistike
1 hónapja
Offside BAZDMEG
Draft
1 hónapja
Kimentem gyümölcsért a gyereknek éés már puntra értem vissza. Nem szarozunk ezzel a T72 üzemmóddsl. 1/1 here we come!
1 hónapja
Nyilván,de JB-et jatszatni a képességeivel meg a stílusával emögött a fal mögött sem volt semmi értelme.Féltették Mayet a faltól.Nem értem mit baszakodtunk BrisettelSzinte szó szerint ezt akartam írni. Teljesen érthetetlennek tűnik visszatekintve!
ThundersNFL a Paraszt
kolok1972
iktriad
1 hónapja
Ez a Jags, itt hülye döntéseket hoznak, nem jókat.Nem mehetne mind a 3?Jaguars védelem tipszmikszűt?Edzőbuktatás van, csak nem tudni Nielsen vagy Pederson repül előbb. Nielsen egyébként szerintem ki akarja rúgatni Pedersont, mivel ő Balfék embere.
empty taxi
iktriad
dioadam
1 hónapja
2 fos védelem....A tietek nem annyira fos.
ThundersNFL a Paraszt
1 hónapja
dioadam
597
Nem mehetne mind a 3?Jaguars védelem tipszmikszűt?Edzőbuktatás van, csak nem tudni Nielsen vagy Pederson repül előbb. Nielsen egyébként szerintem ki akarja rúgatni Pedersont, mivel ő Balfék embere.
empty taxi
iktriad
1 hónapja
Féltették Mayet a faltól.Nem értem mit baszakodtunk BrisettelSzinte szó szerint ezt akartam írni. Teljesen érthetetlennek tűnik visszatekintve!
ThundersNFL a Paraszt
kolok1972
1 hónapja
Lehetne olyan, hogy Balfék szerelmes lesz valami angol derbiszökevénybe és ondonban marad, majd kirakjuk a Főedző-OC kombót a gépből hazafelé és véletlenü Tony ül vissza apu székébe? Pliiiiiz!
1 hónapja
2 fos védelem....
Draft
1 hónapja
Nem értem mit baszakodtunk BrisettelSzinte szó szerint ezt akartam írni. Teljesen érthetetlennek tűnik visszatekintve!
ThundersNFL a Paraszt
1 hónapja
Nem értem mit baszakodtunk Brisettel
Draft
1 hónapja
😆😆😆Végül csak FG lett.wut?
Most jön a Jax TD
ZoliZoltán
Lúdas Solymi
Pont kimentem.mar csak a lendülő lábat neztem.Azt hittem 3-0 lett.😆😆😆
1 hónapja
KeyG
9 492
Jelenleg a remény maradt 😀Jags WHibának tűnik. Szép nyitó drive volt,bár a Jags D nem sok vizet zavart!
Polk 1,5 elkapás felé
Lawrence nem dob intet raktam erre a meccsre
Idáig fantasztikusan áll
KeyG
kolok1972
Maye jó volt
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
41-es védő viccesen toporgott, mintha beszart volnaAz Josh Hines-Allen, aki elméletben a legjobb védőnk.
vpi