Jacksonville Jaguars - New England Patriots
1 hónapja
shagi0206
10 921
Ha én Lawrence lennék, megdobnék egy bombát BTjrnak, 90 yardos TD jól esne a fantasy csapatomnak 😊
1 hónapja
Ó Tyson azt meg kellett volna fogni.amúgy mi ment félre a jagsnél, hogy baalke és dp ölik egymást? a tavalyi földbeállás?
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Az is biztos VanP nem lesz megoldás, kurva gyorsan el kéne küldeni a bánatos f.szba
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
1 hónapja
Ezzel viszont nem tudok nem egyerérteniNem tudom ti hogy vagytok vele, de én ezen nem tudom felhúzni magam. Jobban örülök annak hogy Maye játszik, és látni benne a szikrát.Hajtunk az 1/1-rePont ez jutott eszembe. Egy potenciális vetélytársat ütünk ki éppen a versenyből. Arccal az 1/1. felé.
ThundersNFL a Paraszt
Burkus
Nomac
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Eddig se volt vele sem..Nélküle még annyi nyomás sem lesz... 😞Fasza, White bicegve jött le...Nem faktor a srác... Volt 2 meccse aztán eltünt mint a lepkefing...
Castleai01
ParadSEC
Castleai01
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
1 hónapja
Ó Tyson azt meg kellett volna fogni.
1 hónapja
Ezek nagyon rossz passzok Mayeről
1 hónapja
Elmegyek sütiért és erre jövök vissza
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
nulla győzésem van fantasyban de ezen a héten érzem a csít. jó lenne ha nem badzakodnaVédelem mondjon leLemondtak a TD-nkről.
NB2
iktriad
1 hónapja
Na, sikerült hazaérnem...Ennyire gyász a Pats helyzete, hogy ez ellen a Jags D ellen 10 pontra futotta?És 10-0ra meg mi vezettünk…
shagi0206
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
1 hónapja
trevor a pályán hagyott egy td-t, a második downon johnson tök üresen álldogált a goal lineon középen. szög egyszerű check down és td...Szokott ilyet csinálni Neo.
peach
1 hónapja
Védelem mondjon leLemondtak a TD-nkről.
NB2
1 hónapja
trevor a pályán hagyott egy td-t, a második downon johnson tök üresen álldogált a goal lineon középen. szög egyszerű check down és td...
1 hónapja
Ez mi mák volt?Hát nem a védőn múlt. Kilométerre volt tőle
kolok1972
1 hónapja
shagi0206
10 921
Na, sikerült hazaérnem...Ennyire gyász a Pats helyzete, hogy ez ellen a Jags D ellen 10 pontra futotta?
1 hónapja
Nélküle még annyi nyomás sem lesz... 😞Fasza, White bicegve jött le...Nem faktor a srác... Volt 2 meccse aztán eltünt mint a lepkefing...
Castleai01
ParadSEC
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
1 hónapja
Ez mi mák volt?
1 hónapja
Fasza, White bicegve jött le...Nem faktor a srác... Volt 2 meccse aztán eltünt mint a lepkefing...
Castleai01
1 hónapja
Védelem mondjon le
1 hónapja
Iszonyat gyenge ez a DefAnnyira gyenge, hogy Press Taylor jó OC-nak tűnik ma. 😀
kolok1972
1 hónapja
Hogy lehet így elfutni a futó mellett szemből????
1 hónapja
Iszonyat gyenge ez a Def
1 hónapja
Fasza, White bicegve jött le...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
1 hónapja
Innen szép lenne kikapni mi Jags szurkolók?A Miami ellen megcsináltuk.
FloresR
1 hónapja
A mély passzokat úgy ahogy van kerüljük nagyon ilyen fal mellett...Van még egy félidő és ez a Jags sem világverő alakulat hozzánk hasonlóan...Ja mély középső passzokkal simán lehetne haladni ellenünk pl., de ezt egyelőre nem nagyon akarjátok kihasználni.
Castleai01
iktriad