Jacksonville Jaguars - New England Patriots
15 napja
JustoVillar
619
Ez a negyed megmentette Pederson állását 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
15 napja
Jó lenne látni játszani. De most annyira megszöttyedtünk, hogy nem nagyon van pályán.Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ezen nem tudom felhúzni magam. Jobban örülök annak hogy Maye játszik, és látni benne a szikrát.Hajtunk az 1/1-rePont ez jutott eszembe. Egy potenciális vetélytársat ütünk ki éppen a versenyből. Arccal az 1/1. felé.
ThundersNFL a Paraszt
Burkus
Nomac
15 napja
Osszeomlottunk
15 napja
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
15 napja
Ez bohóctréfa lassan.
15 napja
ST is elmehet oda
15 napja
dioadam
589
Ebböl nem lesz se GM se Oc Se DC se HC röpcsi. jó kis 3 W szezon here we comeHa csak a GM repülne, máris sokkal jobb lenne minden szerintem.
Ppistike
Remélem ma nyer a csapat, de attól még nem lenne szabad megúsznia a stábnak az eddigi szezont.
15 napja
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ezen nem tudom felhúzni magam. Jobban örülök annak hogy Maye játszik, és látni benne a szikrát.Hajtunk az 1/1-rePont ez jutott eszembe. Egy potenciális vetélytársat ütünk ki éppen a versenyből. Arccal az 1/1. felé.
ThundersNFL a Paraszt
Burkus
15 napja
Hajtunk az 1/1-rePont ez jutott eszembe. Egy potenciális vetélytársat ütünk ki éppen a versenyből. Arccal az 1/1. felé.
ThundersNFL a Paraszt
15 napja
Hajtunk az 1/1-re
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
15 napja
Ebböl nem lesz se GM se Oc Se DC se HC röpcsi. jó kis 3 W szezon here we comeSzerintem még bennünk lehet akár egy 4-5 W szezon is. Moóha inkább veszteni kéne, akkor tuti nyerünk. 😀
Ppistike
15 napja
Ebböl nem lesz se GM se Oc Se DC se HC röpcsi. jó kis 3 W szezon here we come
15 napja
Mayo szedd már össze magad és a védelmet. Nyomás 0 meccsek óta.És persze White is a nagy Thomas játéknál volt zónázni küldve rush helyett...
NB2
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
15 napja
Látom. Ügyes jinx volt 😊Látod milyen fosok vagyunk ma (is)? Csak a tényeket mondom.Szép próbálkozás jinxtriad 😉Bazdmeg nem marad támadófalemberünkÉs így is simán megnyeritek a meccset.
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
kolok1972
iktriad
Burkus
Szóval hogy volt ez a jinx Ik?Mivel komolyan gondoltam, jött is a jinx. Egyelőre.
kolok1972
15 napja
Mayo szedd már össze magad és a védelmet. Nyomás 0 meccsek óta.White is eltűnt teljesen,Wise is láthatatlan.
NB2
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
15 napja
Mayo szedd már össze magad és a védelmet. Nyomás 0 meccsek óta.
15 napja
Látom. Ügyes jinx volt 😊Látod milyen fosok vagyunk ma (is)? Csak a tényeket mondom.Szép próbálkozás jinxtriad 😉Bazdmeg nem marad támadófalemberünkÉs így is simán megnyeritek a meccset.
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
kolok1972
iktriad
15 napja
Szóval hogy volt ez a jinx Ik?
15 napja
Na, kiolvasták a maradék védelmünket is. Mint kés a vajban.
15 napja
BTJ a Jags szezonjának egyik fénypontja Bigsby mellett.
15 napja
Ez azért oda volt dobva…
15 napja
Thomas legalább telitalálat lesz valakinek, aki elviszi tőlünk 😀
15 napja
Ez sajna szép volt
15 napja
amúgy arenas stream létezik vajon? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
15 napja
dioadam
589
Vajon ezt a driveot Press T vagy Dougie P hívta?Szerintem DP, be kell dolgoznia magát a következő munkahelyére.
iktriad