Jacksonville Jaguars - New York Giants
több mint 2 éve
kurva vicces..ja hogy arra gondoltok...őszintén eszembe se jutott 😀 de ha így mondjátok 😛semmitmit?Ennyi idő alatt azért nem egy végig a Jax ez ellen a védelem ellen szvszjah, hát azt tudjuk.. te amúgy ezeket ennyire élvezed? 😊
dande2
Szesze
dande2
Szesze
dande2
több mint 2 éve
ja hogy arra gondoltok...őszintén eszembe se jutott 😀 de ha így mondjátok 😛semmitmit?Ennyi idő alatt azért nem egy végig a Jax ez ellen a védelem ellen szvszjah, hát azt tudjuk.. te amúgy ezeket ennyire élvezed? 😊
dande2
Szesze
dande2
Szesze
több mint 2 éve
vanek úr
1 904
A Tampa mondjuk ki fog esni a Packers-el együttMekedu legendája ma tovább épült btw 😊Ja, hát Mekedús és Garrettes pólókat tényleg nem láttam a szurkereken 😄DJ iszonyat sokat fejlődöttVégre normális szakmai munka folyik a csapatnál, ennyit számít, ha nem koklerek irányítanak
Zet
Kronos
vanek úr
Jakehomer
több mint 2 éve
semmitmit?Ennyi idő alatt azért nem egy végig a Jax ez ellen a védelem ellen szvszjah, hát azt tudjuk.. te amúgy ezeket ennyire élvezed? 😊
dande2
Szesze
dande2
több mint 2 éve
mit?Ennyi idő alatt azért nem egy végig a Jax ez ellen a védelem ellen szvszjah, hát azt tudjuk.. te amúgy ezeket ennyire élvezed? 😊
dande2
Szesze
több mint 2 éve
ozibozi
17 157
Ennyi idő alatt azért nem egy végig a Jax ez ellen a védelem ellen szvszIktriad beépített?
dande2
több mint 2 éve
Ennyi idő alatt azért nem egy végig a Jax ez ellen a védelem ellen szvszMég, még, még...
dande2
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Henderson
1 046
1 drive-ban 3x...Ravens meccs után agyondícsérték hogy lement, ez most nem volt okos
Szesze
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
Ennyi idő alatt azért nem egy végig a Jax ez ellen a védelem ellen szvszjah, hát azt tudjuk.. te amúgy ezeket ennyire élvezed? 😊
dande2
több mint 2 éve
pff, majdnem le is blokkolták
több mint 2 éve
Ennyi idő alatt azért nem egy végig a Jax ez ellen a védelem ellen szvsz
több mint 2 éve
Kronos
786
😱😨
több mint 2 éve
1 drive-ban 3x...
több mint 2 éve
kurvaéletbe, nem hiszem el!
több mint 2 éve
Zet
1 561
Sztem kinn van
több mint 2 éve
Henderson
1 046
Nabazmegha kifutott volna hülyét kapok 😊Vizsgálják
Szesze
ozibozi
több mint 2 éve
bazzeg, lehet kint van.. nem hiszem el
több mint 2 éve
Mekedu legendája ma tovább épült btw 😊Ja, hát Mekedús és Garrettes pólókat tényleg nem láttam a szurkereken 😄DJ iszonyat sokat fejlődöttVégre normális szakmai munka folyik a csapatnál, ennyit számít, ha nem koklerek irányítanak
Zet
Kronos
vanek úr
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
Henderson
1 046
ha kifutott volna hülyét kapok 😊Feleségem nem nagyon értette kinek kéne lemennie és hova amikor kiabáltam
Szesze
több mint 2 éve
ha kifutott volna hülyét kapok 😊
több mint 2 éve
ők jók a 3. negyedben, mi meg a 4.ben 😉
több mint 2 éve
vanek úr
1 904
Ja, hát Mekedús és Garrettes pólókat tényleg nem láttam a szurkereken 😄DJ iszonyat sokat fejlődöttVégre normális szakmai munka folyik a csapatnál, ennyit számít, ha nem koklerek irányítanak
Zet
Kronos
több mint 2 éve
tudom, csak a szokásos..amúgy ezt még az Barkely first down után írtam, de így pláne 😀Akkor ezt azért így is behúzta a Giantsjaja, köszi!
dande2
Szesze
dande2
több mint 2 éve
amúgy ezt még az Barkely first down után írtam, de így pláne 😀Akkor ezt azért így is behúzta a Giantsjaja, köszi!
dande2
Szesze