Jacksonville Jaguars - Pittsburgh Steelers
több mint 4 éve
Willie Parker
15 378
Luton Town ugye Championship szint
több mint 4 éve
dioadam
597
Szeretek veszélyesen élni 😀Még jó, hogy tippmixen nem tettem meg, hogy lesz legalább 48,5 pont... Ja de, megtettem 😀Kérdezhettél volna előtte
Ez nem fog ma jönni ugye? 😀
dioadam
Willie Parker
több mint 4 éve
Még jó, hogy tippmixen nem tettem meg, hogy lesz legalább 48,5 pont... Ja de, megtettem 😀Elég lett volna megnézni a Dallas elleni meccsünk eredményét és inkább eladakozhattad volna! 😊
dioadam
több mint 4 éve
Willie Parker
15 378
Még jó, hogy tippmixen nem tettem meg, hogy lesz legalább 48,5 pont... Ja de, megtettem 😀Kérdezhettél volna előtte
dioadam
több mint 4 éve
Willie Parker
15 378
Jó lenne ha a védelem csinálna néhány pontot, mert ha ezt a meccset futójátékra alapozzuk, akkor sírni fogok lassanPedig be kellene röffenteni a run-t, mert egysíkúak vagyunk
Klaci79
több mint 4 éve
dioadam
597
Még jó, hogy tippmixen nem tettem meg, hogy lesz legalább 48,5 pont... Ja de, megtettem 😀Ez nem fog ma jönni ugye? 😀
több mint 4 éve
Klaci79
22 220
Jó lenne ha a védelem csinálna néhány pontot, mert ha ezt a meccset futójátékra alapozzuk, akkor sírni fogok lassan
több mint 4 éve
Willie Parker
15 378
Ő lenne a go to guy. Go to HELLÉs Ebronnal mi lenne? 😊Én már olyan régóta le akarom írni, hogy a szezon végén:nem tudom...igazából mára teljesen kiismerhetetlen lett a támadójátékunk...sajnos főképp a saját szurkolók számára, mert pl a futást konstans fogják 90%-ban....megint egy jó futásunk volt, de persze nem azt folytatjuk, hanem ami nem működikÉs megint egy olyan játék, ahol esély sem volt az első kísérletre...😊Most már minden első negyedben erre számoljunk? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
- Butlert mindenképpen elengedném, mert kevés, amit ebből az emberanyagból kihoz.
- Fitchner egy perccel sem maradna tovább, mint BB.
De meg akartam várni a 10-0-t, hogy legyen súlya a mondanivalómnak! 😀
Szokol
bcsarli
több mint 4 éve
Farháttal miért középen futunk?
több mint 4 éve
Elhoznám füvet nyírni, csak félek, hogy tönkre tenné a fűnyírót.És Ebronnal mi lenne? 😊Én már olyan régóta le akarom írni, hogy a szezon végén:nem tudom...igazából mára teljesen kiismerhetetlen lett a támadójátékunk...sajnos főképp a saját szurkolók számára, mert pl a futást konstans fogják 90%-ban....megint egy jó futásunk volt, de persze nem azt folytatjuk, hanem ami nem működikÉs megint egy olyan játék, ahol esély sem volt az első kísérletre...😊Most már minden első negyedben erre számoljunk? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
- Butlert mindenképpen elengedném, mert kevés, amit ebből az emberanyagból kihoz.
Szokol
bcsarli
több mint 4 éve
Willie Parker
15 378
Ezt a drive-ot úgy terveztük, hogy biztos FG legyen
több mint 4 éve
Klaci79
22 220
ezek a futójátékok...már a snap pillanatában reménytelen...
több mint 4 éve
És Ebronnal mi lenne? 😊Én már olyan régóta le akarom írni, hogy a szezon végén:nem tudom...igazából mára teljesen kiismerhetetlen lett a támadójátékunk...sajnos főképp a saját szurkolók számára, mert pl a futást konstans fogják 90%-ban....megint egy jó futásunk volt, de persze nem azt folytatjuk, hanem ami nem működikÉs megint egy olyan játék, ahol esély sem volt az első kísérletre...😊Most már minden első negyedben erre számoljunk? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
Szokol
több mint 4 éve
Willie Parker
15 378
Bekarikázták Ben agyát
több mint 4 éve
Spy
2 337
McFarland középre, ez eredeti...
több mint 4 éve
Willie Parker
15 378
Természetesen, ha bejön McFarland, akkor ő fut egyet és kész
több mint 4 éve
Deadpool-drive..
több mint 4 éve
Reggio1914
1 386
A múltkor 21-0-ra égtünk ellenük az 1 negyedben, szóval a fejlődés egyértelmű.Megkérdőjelezhetetlen 😊
Jan
több mint 4 éve
Én már olyan régóta le akarom írni, hogy a szezon végén:nem tudom...igazából mára teljesen kiismerhetetlen lett a támadójátékunk...sajnos főképp a saját szurkolók számára, mert pl a futást konstans fogják 90%-ban....megint egy jó futásunk volt, de persze nem azt folytatjuk, hanem ami nem működikÉs megint egy olyan játék, ahol esély sem volt az első kísérletre...😊Most már minden első negyedben erre számoljunk? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 220
A múltkor 21-0-ra égtünk ellenük az 1 negyedben, szóval a fejlődés egyértelmű.azért az már jó régen volt...még rendes QB-jük volt akkoriban 😀
Jan
több mint 4 éve
A múltkor 21-0-ra égtünk ellenük az 1 negyedben, szóval a fejlődés egyértelmű.
több mint 4 éve
Reggio1914
1 386
Az első pontjainkat nem úgy néz ki, hogy az O fogja feltenni.
több mint 4 éve
Klaci79
22 220
nem tudom...igazából mára teljesen kiismerhetetlen lett a támadójátékunk...sajnos főképp a saját szurkolók számára, mert pl a futást konstans fogják 90%-ban....megint egy jó futásunk volt, de persze nem azt folytatjuk, hanem ami nem működikÉs megint egy olyan játék, ahol esély sem volt az első kísérletre...😊Most már minden első negyedben erre számoljunk? 😊
Klaci79
Reggio1914
több mint 4 éve
Szeretem az olyan meccseket, ahol megpróbáljuk megveretni magunkat egy gyenge csapattal, mert legalább felpörög a D is - néha.