Jacksonville Jaguars - Pittsburgh Steelers
több mint 4 éve
A tököm tele ezzel az egésszel, ha nem vagyunk képes futásokkal haladni, akkor inkább hagyjuk...ennek semmi értelme 😉By Ben Rhoethlisberger 😊
Klaci79
több mint 4 éve
pfefe8
1 203
azért mert Big Ben dobott egy szerencsés td-t, meg Claypool mázlival elkapta azért még szarok, nincsenek az első 50-ben.
Steelers fan
több mint 4 éve
Deadpool első. Vajon a pff-nél most már felfér a listára? 😊Már fel, de csak az alsó felére 😊
Reggio1914
több mint 4 éve
Willie Parker
15 378
Ik, vannak ma a medencében?
több mint 4 éve
Reggio1914
1 386
Deadpool első. Vajon a pff-nél most már felfér a listára? 😊
több mint 4 éve
Klaci79
22 220
A tököm tele ezzel az egésszel, ha nem vagyunk képes futásokkal haladni, akkor inkább hagyjuk...ennek semmi értelme 😉
több mint 4 éve
Game Over. Grat a W-hez.
több mint 4 éve
Willie Parker
15 378
Fantasy points!!!
több mint 4 éve
Reggio1914
1 386
JW profi
több mint 4 éve
Willie Parker
15 378
Komoly passz volt
több mint 4 éve
Csak azt nem értem, hogy Conner miért Schobert felé fut, aki az egyetlen, aki tud szerelniMyles Jack az egyik legjobb LB az egész NFL-ben idén. 😉
Willie Parker
több mint 4 éve
D.Wattot miért nem használjuk?
több mint 4 éve
Willie Parker
15 378
Csak azt nem értem, hogy Conner miért Schobert felé fut, aki az egyetlen, aki tud szerelni
több mint 4 éve
Spy
2 337
Bigben úgy gondolta, 5 Boz FG-al megússza a meccset, az elsőnél rájött, hogy ez nem fog összejönni...fákk
több mint 4 éve
Juju nagyokat harcol, tetszik 😊
több mint 4 éve
Na van aki azt hiszi, hogy Luton megveri ezt a Steelerst? Senki?Az utolsó jó passz volt, meglett volna a first
iktriad
több mint 4 éve
Willie Parker
15 378
Pedig Szokol sok arcpálmát küldött már neki, de nem javulDe nem is az arca szépségéért 😊Nézd a jó oldalát, Ben régóta sír egy Plaxico 2.0-ért, most kapott kettőt. Igaz a TE inkább WR, nem az eszééért szeretjük, de evvan.Elhoznám füvet nyírni, csak félek, hogy tönkre tenné a fűnyírót.És Ebronnal mi lenne? 😊Én már olyan régóta le akarom írni, hogy a szezon végén:nem tudom...igazából mára teljesen kiismerhetetlen lett a támadójátékunk...sajnos főképp a saját szurkolók számára, mert pl a futást konstans fogják 90%-ban....megint egy jó futásunk volt, de persze nem azt folytatjuk, hanem ami nem működikÉs megint egy olyan játék, ahol esély sem volt az első kísérletre...😊Most már minden első negyedben erre számoljunk? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
- Butlert mindenképpen elengedném, mert kevés, amit ebből az emberanyagból kihoz.
- Fitchner egy perccel sem maradna tovább, mint BB.
De meg akartam várni a 10-0-t, hogy legyen súlya a mondanivalómnak! 😀
Szokol
bcsarli
Szokol
Spy
bcsarli
több mint 4 éve
Luton Town ugye Championship szintA mienk még annál is lejjebb játszik. NB III Nyugati csoport.
Willie Parker
több mint 4 éve
De nem is az arca szépségéért 😊Nézd a jó oldalát, Ben régóta sír egy Plaxico 2.0-ért, most kapott kettőt. Igaz a TE inkább WR, nem az eszééért szeretjük, de evvan.Elhoznám füvet nyírni, csak félek, hogy tönkre tenné a fűnyírót.És Ebronnal mi lenne? 😊Én már olyan régóta le akarom írni, hogy a szezon végén:nem tudom...igazából mára teljesen kiismerhetetlen lett a támadójátékunk...sajnos főképp a saját szurkolók számára, mert pl a futást konstans fogják 90%-ban....megint egy jó futásunk volt, de persze nem azt folytatjuk, hanem ami nem működikÉs megint egy olyan játék, ahol esély sem volt az első kísérletre...😊Most már minden első negyedben erre számoljunk? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
- Butlert mindenképpen elengedném, mert kevés, amit ebből az emberanyagból kihoz.
Szokol
bcsarli
Szokol
Spy
több mint 4 éve
Eleinte csak a vége felé kezdtük el, hogy nem futunk, aztán már a 3. negyedben, most már az első végén. Ezért fölösleges 3 futót tartani rosteren, ezt a 40-50y-ot összehozná egy is.Jó lenne ha a védelem csinálna néhány pontot, mert ha ezt a meccset futójátékra alapozzuk, akkor sírni fogok lassanPedig be kellene röffenteni a run-t, mert egysíkúak vagyunk
Klaci79
Willie Parker
több mint 4 éve
Spy
2 337
Nézd a jó oldalát, Ben régóta sír egy Plaxico 2.0-ért, most kapott kettőt. Igaz a TE inkább WR, nem az eszééért szeretjük, de evvan.Elhoznám füvet nyírni, csak félek, hogy tönkre tenné a fűnyírót.És Ebronnal mi lenne? 😊Én már olyan régóta le akarom írni, hogy a szezon végén:nem tudom...igazából mára teljesen kiismerhetetlen lett a támadójátékunk...sajnos főképp a saját szurkolók számára, mert pl a futást konstans fogják 90%-ban....megint egy jó futásunk volt, de persze nem azt folytatjuk, hanem ami nem működikÉs megint egy olyan játék, ahol esély sem volt az első kísérletre...😊Most már minden első negyedben erre számoljunk? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
Szokol
bcsarli
Szokol
több mint 4 éve
Ez nem Minsú bajusz 😊