Kansas City Chiefs - Baltimore Ravens
2 hónapja
Kampman
28 166
Úgyse nyugszik, míg el nem megy a Vikingshoz.én tippem a jets rodgers fél meccset birmajd a denver0-17Még a Panthers se lesz olyan rossz idén. 😀
KeyG
iktriad
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
2 hónapja
Ezentúl a Grammyn is legyenek NFL bevágások. Mahomes rekord: Swift öleli Donnát
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
hackettért cserébeDenver helyében felajánlanám Zach Wilsont trade keretében, ha ez lenne. 😀én tippem a jets rodgers fél meccset birmajd a denver0-17Még a Panthers se lesz olyan rossz idén. 😀
KeyG
iktriad
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
iktriad
2 hónapja
Majdnem elfelejtettem, hogy miért utálok chiefs meccset nézni, aztán odaváltott a kamera a magánrepülősre
2 hónapja
Vagy a Chiefs égjen, vagy Kelce szakítson azzal a spinével, már kurvára unom a képét.why not both
shagi0206
2 hónapja
Denver helyében felajánlanám Zach Wilsont trade keretében, ha ez lenne. 😀én tippem a jets rodgers fél meccset birmajd a denver0-17Még a Panthers se lesz olyan rossz idén. 😀
KeyG
iktriad
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
2 hónapja
shagi0206
10 811
Vagy a Chiefs égjen, vagy Kelce szakítson azzal a spinével, már kurvára unom a képét.
2 hónapja
KeyG
9 323
Vonulj már vissza Mahomes, kérlek
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
worst coaching job everJön a Payton mágia és a 6-11. 😀majd a denver0-17Még a Panthers se lesz olyan rossz idén. 😀
KeyG
iktriad
Negritis, a vajda
iktriad
2 hónapja
én tippem a jets rodgers fél meccset birmajd a denver0-17Még a Panthers se lesz olyan rossz idén. 😀
KeyG
iktriad
Negritis, a vajda
2 hónapja
Jön a Payton mágia és a 6-11. Raidersnél szerintem még nagyobb a gáz. Lásd még Minshew a QB. Pedig én bírom őt. De nem kezdő QB.majd a denver0-17Még a Panthers se lesz olyan rossz idén. 😀
KeyG
iktriad
Negritis, a vajda
Szerkesztette: iktriad
2 hónapja
majd a denver0-17Még a Panthers se lesz olyan rossz idén. 😀
KeyG
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
0-17Még a Panthers se lesz olyan rossz idén. 😀
KeyG
2 hónapja
shagi0206
10 811
Nem ez volt a legokosabb 4th down playhívás.ha Agholornak fontos feladata van benne, akkor az csak tovább rontja a megítélést.
Kampman
2 hónapja
Kampman
28 166
Nem ez volt a legokosabb 4th down playhívás.
2 hónapja
ez a crocodile hunter becenév is mutatja h milyen hülyék az amcsik a becenevekhez,ennél csak az volt jobb amikor john connert terminátornak becéztékDe vajon Robert Spillane-t csak Höri hívja Robotzsarunak?
Kúrfürst briareos
2 hónapja
shagi0206
10 811
ez a crocodile hunter becenév is mutatja h milyen hülyék az amcsika becenevekhez,ennél csak az volt jobb amikor john connert terminátornak becézték
Kúrfürst briareos
2 hónapja
ez a crocodile hunter becenév is mutatja h milyen hülyék az amcsik a becenevekhez,ennél csak az volt jobb amikor john connert terminátornak becézték
2 hónapja
Pacheco baszodŐ is csak emberből/kutyából/félistenből van.
Negritis, a vajda
2 hónapja
Pacheco baszod
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
FAU csinált valami jót? WTF?
2 hónapja
Araiza...az undorító erőszak vádaskodás áldozata, ami mondhatni végigsöpör az usa-ban.élik az inkvizicio mottoját;
shagi0206
innocence proves nothing