Kansas City Chiefs - Baltimore Ravens
2 hónapja
KeyG
9 323
Rosengartan, Falevél szép volf
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
shagi0206
10 811
Araiza...az undorító erőszak vádaskodás áldozata, ami mondhatni végigsöpör az usa-ban.
2 hónapja
na ez olyan hosszu pálya volt mint tsubasa kapitánynál.viszont eszembe jutatta a kedvenc bmw reklámom
www.youtube.com/watch?v=OFIbuFUqJM0
2 hónapja
Kampman
28 166
kemény, h pár éve ilyen sackből bujt ki eli h megdobja A PASSZT most meg egyből sip.Bírója válogatja, hogy mikor fújnak bele.
Kúrfürst briareos
2 hónapja
kemény, h pár éve ilyen sackből bujt ki eli h megdobja A PASSZT most meg egyből sip.
2 hónapja
shagi0206
10 811
OTT A SACK!!!
2 hónapja
shagi0206
10 811
Nagyon adagolják Ricenak a labdát.
2 hónapja
Fu bazz ez a pepsi reklám... Elszoktam a reklámoktól, az amcsi reklámoktól végképpte hol nézed? itt semmi pepsi nem volt gamepasson
mustaine
2 hónapja
Kampman
28 166
Fu bazz ez a pepsi reklám... Elszoktam a reklámoktól, az amcsi reklámoktól végképpNálam automatikus némítás van kb. 10-15 éve.
mustaine
2 hónapja
volt feka, ázsiai, meg vörös hajú szóval minden minoritytoyota reklám, nő bicajozik, nő gitározik, nő mászkál, nő vezet.Remélem azért a színes bőrű kvótát tartották.
nice
Kúrfürst briareos
Kampman
2 hónapja
www.youtube.com/watch?v=ROIX7oLszvsSanyi a szagértő.Azért minőségi ugrás a szakértés. Semmi magyartalanság, makogás, ööözés stb.Ki a szagértő? NBC-n ugyanúgy Collinsworth van mint mindig 😀
SirPub
mustaine
SirPub
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Kampman
28 166
toyota reklám, nő bicajozik, nő gitározik, nő mászkál, nő vezet.Remélem azért a színes bőrű kvótát tartották.
nice
Kúrfürst briareos
2 hónapja
ezt mondjuk pont nem árulják euban de nekem is kénetoyota reklám, nő bicajozik, nő gitározik, nő mászkál, nő vezet.baszok én a reklámjukra, csak gyártsanak jó autókat 😊 A következő autóm is toyota lesz (esetleg honda).
nice
Kúrfürst briareos
shagi0206
2 hónapja
Fu bazz ez a pepsi reklám... Elszoktam a reklámoktól, az amcsi reklámoktól végképp
2 hónapja
SirPub
1 417
Sanyi a szagértő.Azért minőségi ugrás a szakértés. Semmi magyartalanság, makogás, ööözés stb.Ki a szagértő? NBC-n ugyanúgy Collinsworth van mint mindig 😀
SirPub
mustaine
Ezt még anyám is két cekkerrel...
2 hónapja
shagi0206
10 811
toyota reklám, nő bicajozik, nő gitározik, nő mászkál, nő vezet.baszok én a reklámjukra, csak gyártsanak jó autókat 😊 A következő autóm is toyota lesz (esetleg honda).
nice
Kúrfürst briareos
2 hónapja
toyota reklám, nő bicajozik, nő gitározik, nő mászkál, nő vezet.nice
2 hónapja
azért megnyugtat h nem csak mi nem tudunk TE-k ellen védekeznivan egyáltalán 5nél több csapat ami tud?
Kúrfürst briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
shagi0206
10 811
azért megnyugtat h nem csak mi nem tudunk TE-k ellen védekezniMi sose tudtunk
Kúrfürst briareos
2 hónapja
azért megnyugtat h nem csak mi nem tudunk TE-k ellen védekezni
2 hónapja
igen, meg ricenál sem vártak biróságra.Annak idején Aaron Hernandezt a letartóztatásának pillanatában kitörölték mindenhonnan, pedig ott még csak bizonyítékok manipulálása volt az eredeti vád, hol volt még a kettős gyilkosság.Amúgy Rice autós ügyéből nem lett semmi komoly? Annyira nem követtem az eseményeket.hát látod nincs eltiltva, nincs még itélet nfl meg addig lófaszt nem csinál
shagi0206
Kúrfürst briareos
Kampman
de itt most mégsem igy tettek. strange...
2 hónapja
Kampman
28 166
Annak idején Aaron Hernandezt a letartóztatásának pillanatában kitörölték mindenhonnan, pedig ott még csak bizonyítékok manipulálása volt az eredeti vád, hol volt még a kettős gyilkosság.Amúgy Rice autós ügyéből nem lett semmi komoly? Annyira nem követtem az eseményeket.hát látod nincs eltiltva, nincs még itélet nfl meg addig lófaszt nem csinál
shagi0206
Kúrfürst briareos