Kansas City Chiefs - Baltimore Ravens
2 hónapja
mán a mezhúzás is horse collar tackle?ez már mind a script része
petey
2 hónapja
Érdemes volt őt korán kiválasztani.ja, worthy pick
iktriad
2 hónapja
na az ex-longhorns. : - )
2 hónapja
Érdemes volt őt korán kiválasztani.
2 hónapja
a szép kis utolsó PO win, el is morzsolok egy könnycseppetPedig az szerencsés szám a Dolphinsnak 😊megtetted 2000 eurocskával?én se tudom mire gondol, a Broncos idén megnyeri a csoportot Nix-szel.melyiket?ne jinxelj egy denveri élménytVajon 62 hétig tart majd? 😀bahahaha, vasárnapjó uncsi a meccs tua már dobott volna egy 70 yardos bombát...Ebből 25 a passz és 45 a visszavitt picksix. 😀
😛
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
Kampman
shagi0206
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
2 hónapja
shagi0206
10 811
Worthy TD? Köszönöm, a fantasym likolja ezt 😊
2 hónapja
Amúgy Rice autós ügyéből nem lett semmi komoly? Annyira nem követtem az eseményeket.hát látod nincs eltiltva, nincs még itélet nfl meg addig lófaszt nem csinál
shagi0206
2 hónapja
Azért minőségi ugrás a szakértés. Semmi magyartalanság, makogás, ööözés stb.Ki a szagértő? NBC-n ugyanúgy Collinsworth van mint mindig 😀
SirPub
2 hónapja
ahogy nézem rá nem érvényesHa ezeket befújták, Jawaan Taylor inkább fel se menjen a ChiefsnélA 3 illegal formationre gondoltam, de belefért 😀Ravensnél elfelejtettek focizni geccVagy megtanultak. Eddig kifüstölik Spanglit.
Wester
iktriad
Wester
mustaine
2 hónapja
shagi0206
10 811
Amúgy Rice autós ügyéből nem lett semmi komoly? Annyira nem követtem az eseményeket.
2 hónapja
Pedig az szerencsés szám a Dolphinsnak 😊megtetted 2000 eurocskával?én se tudom mire gondol, a Broncos idén megnyeri a csoportot Nix-szel.melyiket?ne jinxelj egy denveri élménytVajon 62 hétig tart majd? 😀bahahaha, vasárnapjó uncsi a meccs tua már dobott volna egy 70 yardos bombát...Ebből 25 a passz és 45 a visszavitt picksix. 😀
😛
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
Kampman
shagi0206
Kúrfürst briareos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
SirPub
1 417
Azért minőségi ugrás a szakértés. Semmi magyartalanság, makogás, ööözés stb.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
2 hónapja
mondjuk az biztos h idén nix csoportgyőzelem lesz a denvernekbiztosra nem fogadunk 😊megtetted 2000 eurocskával?én se tudom mire gondol, a Broncos idén megnyeri a csoportot Nix-szel.melyiket?ne jinxelj egy denveri élménytVajon 62 hétig tart majd? 😀bahahaha, vasárnapjó uncsi a meccs tua már dobott volna egy 70 yardos bombát...Ebből 25 a passz és 45 a visszavitt picksix. 😀
😛
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
Kampman
shagi0206
Kúrfürst briareos
shagi0206
2 hónapja
szavakkal nem tudom kifejezni mennyire izgalmasabb az uj kickoff
2 hónapja
shagi0206
10 811
biztosra nem fogadunk 😊megtetted 2000 eurocskával?én se tudom mire gondol, a Broncos idén megnyeri a csoportot Nix-szel.melyiket?ne jinxelj egy denveri élménytVajon 62 hétig tart majd? 😀bahahaha, vasárnapjó uncsi a meccs tua már dobott volna egy 70 yardos bombát...Ebből 25 a passz és 45 a visszavitt picksix. 😀
😛
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
Kampman
shagi0206
Kúrfürst briareos
2 hónapja
megtetted 2000 eurocskával?én se tudom mire gondol, a Broncos idén megnyeri a csoportot Nix-szel.melyiket?ne jinxelj egy denveri élménytVajon 62 hétig tart majd? 😀bahahaha, vasárnapjó uncsi a meccs tua már dobott volna egy 70 yardos bombát...Ebből 25 a passz és 45 a visszavitt picksix. 😀
😛
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
Kampman
shagi0206
2 hónapja
Ha ezeket befújták, Jawaan Taylor inkább fel se menjen a ChiefsnélA 3 illegal formationre gondoltam, de belefért 😀Ravensnél elfelejtettek focizni geccVagy megtanultak. Eddig kifüstölik Spanglit.
Wester
iktriad
Wester
2 hónapja
shagi0206
10 811
én se tudom mire gondol, a Broncos idén megnyeri a csoportot Nix-szel.melyiket?ne jinxelj egy denveri élménytVajon 62 hétig tart majd? 😀bahahaha, vasárnapjó uncsi a meccs tua már dobott volna egy 70 yardos bombát...Ebből 25 a passz és 45 a visszavitt picksix. 😀
😛
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
Kampman
2 hónapja
casa bonitamelyiket?ne jinxelj egy denveri élménytVajon 62 hétig tart majd? 😀bahahaha, vasárnapjó uncsi a meccs tua már dobott volna egy 70 yardos bombát...Ebből 25 a passz és 45 a visszavitt picksix. 😀
😛
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
Kampman
2 hónapja
Kampman
28 166
melyiket?ne jinxelj egy denveri élménytVajon 62 hétig tart majd? 😀bahahaha, vasárnapjó uncsi a meccs tua már dobott volna egy 70 yardos bombát...Ebből 25 a passz és 45 a visszavitt picksix. 😀
😛
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
2 hónapja
na legalább megtudtuk h henry újpestre tart v mi volt ez a buszmegálló
2 hónapja
A 3 illegal formationre gondoltam, de belefért 😀Ravensnél elfelejtettek focizni geccVagy megtanultak. Eddig kifüstölik Spanglit.
Wester
iktriad
Lesz ez még így se!
2 hónapja
Henry nem fog hiányozni az AFC Southból.