Kansas City Chiefs - Baltimore Ravens
2 hónapja
www.youtube.com/watch?v=n8bzZEtOcb8chaaaaad henneeeeee a heroAzt hittem Gabbert az. 😀 Itt mindketten szóba kerülnek, dalba szedve.
Kúrfürst briareos
www.youtube.com/watch?v=09oUUhkSxbQ
iktriad
2 hónapja
chaaaaad henneeeeee a heroAzt hittem Gabbert az. 😀 Itt mindketten szóba kerülnek, dalba szedve.
Kúrfürst briareos
www.youtube.com/watch?v=09oUUhkSxbQ
2 hónapja
vagy régi sb közvetitések beszt ofot bevágniTalán arra gondolt, hogy a fennmaradó 20 percben lehetne beszélgetni, latolgatni, értékelni, stb.arena4-nek olyan kontraktja van, hogy csak akkor kezdhetik a közvetítést, ha kickoff van?sajnos ha nem történik semmi a megcsúsztatott program miatt, akkor nem tudunk neked mit mutatni 😕
gedam
shawnka
De ilyenkor a sporttv is mindig reklámozott.
Kampman
kis árpa show
2 hónapja
Kampman
28 166
Talán arra gondolt, hogy a fennmaradó 20 percben lehetne beszélgetni, latolgatni, értékelni, stb.arena4-nek olyan kontraktja van, hogy csak akkor kezdhetik a közvetítést, ha kickoff van?sajnos ha nem történik semmi a megcsúsztatott program miatt, akkor nem tudunk neked mit mutatni 😕
gedam
shawnka
De ilyenkor a sporttv is mindig reklámozott.
2 hónapja
történtek itt dolgokarena4-nek olyan kontraktja van, hogy csak akkor kezdhetik a közvetítést, ha kickoff van?sajnos ha nem történik semmi a megcsúsztatott program miatt, akkor nem tudunk neked mit mutatni 😕
gedam
shawnka
2 hónapja
arena4-nek olyan kontraktja van, hogy csak akkor kezdhetik a közvetítést, ha kickoff van?sajnos ha nem történik semmi a megcsúsztatott program miatt, akkor nem tudunk neked mit mutatni 😕
gedam
2 hónapja
Telemundoa nézése a profilképén nagyon latin csábitós
szal izaura meg a vad angyal mellé becsúszik mahomes? 😀
Negritis, a vajda
2 hónapja
Telemundoszal izaura meg a vad angyal mellé becsúszik mahomes? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Látod, hogy a korral együtt MILFesedik.Megjöttek a csöcsök is, mielőtt valaki kérdezné/hiányolná.taylor deszka swiftnél?
iktriad
Kúrfürst briareos
2 hónapja
Megjöttek a csöcsök is, mielőtt valaki kérdezné/hiányolná.taylor deszka swiftnél?
iktriad
2 hónapja
értem én h afro american himnusz de egyszerüen nem tudok lelkesedni a lift every voicért
2 hónapja
Megjöttek a csöcsök is, mielőtt valaki kérdezné/hiányolná.2 hónapja
gedam
5 866
arena4-nek olyan kontraktja van, hogy csak akkor kezdhetik a közvetítést, ha kickoff van?
2 hónapja
KeyG
9 323
Bemelegítésnél Stanley-Vorhees-Linderbaum-Falevél-Mekari a felállás.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
gedam
5 866
írok is a komisszárnak, hogy legyen tekintettel a bioritmusomraHolnap is lesz egy. 😀Kickoff for tonight’s Ravens-Chiefs game now has been delayed until 8:40 ET due to weather conditions.de jó bazmeg. utálom ezeket a hajnali meccseket így is
KeyG
gedam
iktriad
2 hónapja
KeyG
9 323
Én felvagyok tegnap 11:30-tól voltam magamról lecsapoltatni a vért egy véradás keretében, én se örülök a csúszásnak…Kickoff for tonight’s Ravens-Chiefs game now has been delayed until 8:40 ET due to weather conditions.de jó bazmeg. utálom ezeket a hajnali meccseket így is
KeyG
gedam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
Jó estét, de jó látni hogy tovább várakoztatnak...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Holnap is lesz egy. 😀Kickoff for tonight’s Ravens-Chiefs game now has been delayed until 8:40 ET due to weather conditions.de jó bazmeg. utálom ezeket a hajnali meccseket így is
KeyG
gedam
2 hónapja
shagi0206
10 811
csúszunk a kezdéssel. Aludhattam volna még akkor egy picit 😀
2 hónapja
gedam
5 866
Kickoff for tonight’s Ravens-Chiefs game now has been delayed until 8:40 ET due to weather conditions.de jó bazmeg. utálom ezeket a hajnali meccseket így is
KeyG
2 hónapja
morning, nice day for fishing, hu uh?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Ő inkább ivott.na a nyugicigi megvolt, felőlem kezdhetünkJustin Blackmon things.
Löfli
balintbaba