Kansas City Chiefs - Baltimore Ravens
2 hónapja
KeyG
9 323
Kickoff for tonight’s Ravens-Chiefs game now has been delayed until 8:40 ET due to weather conditions.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
KeyG
9 323
na a nyugicigi megvolt, felőlem kezdhetünkNekem már szólt a szomszéd hogy halkítsam már le bármit is hallgatok. ( NFL témák a csatornáktól ) 😅
Löfli
2 hónapja
na a nyugicigi megvolt, felőlem kezdhetünkJustin Blackmon things.
Löfli
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
2 hónapja
na a nyugicigi megvolt, felőlem kezdhetünk
2 hónapja
Mindig is kedveltem Sanyit.Csak ne kezdjenel kajáról beszélni mint tegnap is teljesen oda nem illő módon a Philly bèzbóz meccsen mikor vm nyomi kaját mutattak.....nem igaz hogy több èv utan is ezt nem bírják abba hagyni ès kicsit sem vicces már egy idő után 😏
Egy a sportot abszolút átlagszinten vagy még annyira sem követő "casual" nézőnek ő tökéletes.
Kampman
2 hónapja
Tarsi
1 232
Tvm nincs szóval online kéne előfizetnem, amit Höriért megtettem volna, de Sanyi nekem nem éri meg.Én Sanyit is szerettem/szeretem az MLB alatt.Ugyan ez lett volna, de a link alapján sajnos nem Höri. Marad idén is a gamepassHa Höri lesz este akkor én az Aréna4-en nézem a meccset, ha nem akkor DAZN. 😀Nekem is az a tippem.Höri leszEb, olimpia meg ncaa idénykezdet után lesz valami nfl is, a szakkommentátor személyén sokan meg fognak lepődniFaragó Ricsi? 😏. vagy 3T esetleg Árpa?😁
r.baggio
Egyébként már most köszi az egèsz èvet 😊
dande2
Sixo
zacknorb
KeyG
Tarsi
KeyG
2 hónapja
Én Sanyit is szerettem/szeretem az MLB alatt.MLB alatt
KeyG
NFL alatt Sport TV-n nagyon felkészületlen volt, de amikor tavaly volt vendég akkor jó volt.
2 hónapja
KeyG
9 323
Én Sanyit is szerettem/szeretem az MLB alatt.Ugyan ez lett volna, de a link alapján sajnos nem Höri. Marad idén is a gamepassHa Höri lesz este akkor én az Aréna4-en nézem a meccset, ha nem akkor DAZN. 😀Nekem is az a tippem.Höri leszEb, olimpia meg ncaa idénykezdet után lesz valami nfl is, a szakkommentátor személyén sokan meg fognak lepődniFaragó Ricsi? 😏. vagy 3T esetleg Árpa?😁
r.baggio
dande2
Sixo
zacknorb
KeyG
Tarsi
2 hónapja
De Sanyin miért csodálkoznának?onbrands.hu/marka-es-trend/2024/09/uzlet-piac/indul-az-nfl-uj-szezonja-a-network4-csatornainNekem is az a tippem.Höri leszEb, olimpia meg ncaa idénykezdet után lesz valami nfl is, a szakkommentátor személyén sokan meg fognak lepődniFaragó Ricsi? 😏. vagy 3T esetleg Árpa?😁
r.baggio
dande2
Sixo
zacknorb
shawnka
Amúgy teljesen átjön, vagy kettőssel fogja tolni?
2 hónapja
KeyG
9 323
Kovács Sanyi, akkor Aréna4.onbrands.hu/marka-es-trend/2024/09/uzlet-piac/indul-az-nfl-uj-szezonja-a-network4-csatornainNekem is az a tippem.Höri leszEb, olimpia meg ncaa idénykezdet után lesz valami nfl is, a szakkommentátor személyén sokan meg fognak lepődniFaragó Ricsi? 😏. vagy 3T esetleg Árpa?😁
r.baggio
dande2
Sixo
zacknorb
shawnka
2 hónapja
Toto21
5 907
Höri-nek én is örülnék, de szerintem nem hozzá be sajna. Akár lehetne a heti rossztippek is az Aréna 4-en. 😀Ha Höri lesz este akkor én az Aréna4-en nézem a meccset, ha nem akkor DAZN. 😀Nekem is az a tippem.Höri leszEb, olimpia meg ncaa idénykezdet után lesz valami nfl is, a szakkommentátor személyén sokan meg fognak lepődniFaragó Ricsi? 😏. vagy 3T esetleg Árpa?😁
r.baggio
dande2
Sixo
zacknorb
KeyG
2 hónapja
Tarsi
1 232
Ugyan ez lett volna, de a link alapján sajnos nem Höri. Marad idén is a gamepassHa Höri lesz este akkor én az Aréna4-en nézem a meccset, ha nem akkor DAZN. 😀Nekem is az a tippem.Höri leszEb, olimpia meg ncaa idénykezdet után lesz valami nfl is, a szakkommentátor személyén sokan meg fognak lepődniFaragó Ricsi? 😏. vagy 3T esetleg Árpa?😁
r.baggio
dande2
Sixo
zacknorb
KeyG
2 hónapja
KeyG
9 323
Ha Höri lesz este akkor én az Aréna4-en nézem a meccset, ha nem akkor DAZN. 😀Nekem is az a tippem.Höri leszEb, olimpia meg ncaa idénykezdet után lesz valami nfl is, a szakkommentátor személyén sokan meg fognak lepődniFaragó Ricsi? 😏. vagy 3T esetleg Árpa?😁
r.baggio
dande2
Sixo
zacknorb
2 hónapja
Tarsi
1 232
Ha tényleg ő lesz akkor még hajlandó is leszek előfizetni az aréna 4 onlinera.Höri leszEb, olimpia meg ncaa idénykezdet után lesz valami nfl is, a szakkommentátor személyén sokan meg fognak lepődniFaragó Ricsi? 😏. vagy 3T esetleg Árpa?😁
r.baggio
dande2
Sixo
2 hónapja
onbrands.hu/marka-es-trend/2024/09/uzlet-piac/indul-az-nfl-uj-szezonja-a-network4-csatornainNekem is az a tippem.Höri leszEb, olimpia meg ncaa idénykezdet után lesz valami nfl is, a szakkommentátor személyén sokan meg fognak lepődniFaragó Ricsi? 😏. vagy 3T esetleg Árpa?😁
r.baggio
dande2
Sixo
zacknorb
2 hónapja
Nekem is az a tippem.Höri leszEb, olimpia meg ncaa idénykezdet után lesz valami nfl is, a szakkommentátor személyén sokan meg fognak lepődniFaragó Ricsi? 😏. vagy 3T esetleg Árpa?😁
r.baggio
dande2
Sixo
2 hónapja
Höri leszEb, olimpia meg ncaa idénykezdet után lesz valami nfl is, a szakkommentátor személyén sokan meg fognak lepődniFaragó Ricsi? 😏. vagy 3T esetleg Árpa?😁
r.baggio
dande2
2 hónapja
Eb, olimpia meg ncaa idénykezdet után lesz valami nfl is, a szakkommentátor személyén sokan meg fognak lepődniFaragó Ricsi? 😏. vagy 3T esetleg Árpa?😁
r.baggio
2 hónapja
Eb, olimpia meg ncaa idénykezdet után lesz valami nfl is, a szakkommentátor személyén sokan meg fognak lepődni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
02:20, ARENA4
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal