NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Kansas City Chiefs - Denver Broncos
több mint 11 éve
Lehet fogadni valahol arra, hogy Rice mikor veri el újra a feleségét? Én a köv. 2 éven belülre teszem. 😊xrace77Szerintem bőven fél éven belül lesz. Max nem hozzák nyilvánosságra, az asszonynak is kell a pénz.
több mint 11 éve
Vasquez miatt inkább ti jösztök nekünk, mi max Eddie Royal-ért jöhetünk.Jó ezt a meccset megint látni.Sixo67Remélem tanultatok a mai meccsből, és a jövő héten Folyó Fülöp vezetésével legyaluljátok Tommy boy bandáját 😊
Nagy segítség lenne nekünk is, és tulajdonképpen tartoztok még nekünk, amiért átvállaltuk Vazquez "brutális" szerződését...flzoli
több mint 11 éve
Lehet fogadni valahol arra, hogy Rice mikor veri el újra a feleségét? Én a köv. 2 éven belülre teszem. 😊xrace77Vegasban mik az oddsok?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
utálom magam,de kientem kajéért 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Lehet fogadni valahol arra, hogy Rice mikor veri el újra a feleségét? Én a köv. 2 éven belülre teszem. 😊
több mint 11 éve
Jó ezt a meccset megint látni.Sixo67Remélem tanultatok a mai meccsből, és a jövő héten Folyó Fülöp vezetésével legyaluljátok Tommy boy bandáját 😊
Nagy segítség lenne nekünk is, és tulajdonképpen tartoztok még nekünk, amiért átvállaltuk Vazquez "brutális" szerződését...
több mint 11 éve
No, most kell egy hossz drive-os TD a harmadik negyed elején, hogy mire Smith-ék visszatalálnak a pályára, addigra már azt se tudják milyen színű a fű...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
Első félidő, total yards: Denver 238, Kansas City 59. Az eredmény mégis 20:7. Turnover nélkül. Ez kb. el is mondja a denver D erősségeit és gyengéit. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
haladjunk sorjábanBarth pro bowler leszStezelőbb még hall of fame-et írtál, elég sokat zuhant az értéke 😀Dexxter Tailor
több mint 11 éve
Barth pro bowler leszStezSzegény McManusban forgatod a kést
több mint 11 éve
Barth pro bowler leszStezelőbb még hall of fame-et írtál, elég sokat zuhant az értéke 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Az a meccs bíráskodás szempontból egy mélyrepülés volt. Borzasztó.Bóltimórban szerinted meleg volt? Vagy az fedett?Sixo67Tetszik a bíráskodás. A mi meccsünkön minden egyes ilyent befújtak, széttördelték a meccset.Sixo67itt kurva hideg van, azt akarják, hogy minél hamarabb vége legyen 😀Dexxter Tailor

több mint 11 éve
Jó az FG is, Chiefsnek már nem maradt ideje.
több mint 11 éve
Barth pro bowler leszStezBartha Laci rokona, ne csodálkozz ezen 😀
több mint 11 éve
nem fedettBóltimórban szerinted meleg volt? Vagy az fedett?Sixo67Tetszik a bíráskodás. A mi meccsünkön minden egyes ilyent befújtak, széttördelték a meccset.Sixo67itt kurva hideg van, azt akarják, hogy minél hamarabb vége legyen 😀Dexxter Tailor
több mint 11 éve
Bóltimórban szerinted meleg volt? Vagy az fedett?Tetszik a bíráskodás. A mi meccsünkön minden egyes ilyent befújtak, széttördelték a meccset.Sixo67itt kurva hideg van, azt akarják, hogy minél hamarabb vége legyen 😀Dexxter Tailor
több mint 11 éve
Tetszik a bíráskodás. A mi meccsünkön minden egyes ilyent befújtak, széttördelték a meccset.Sixo67itt kurva hideg van, azt akarják, hogy minél hamarabb vége legyen 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Hivjuk akkor harmadikra is ugyanaztPM_the_sheriffHarmadikra jött az okos play... 😊

több mint 11 éve
Tetszik a bíráskodás. A mi meccsünkön minden egyes ilyent befújtak, széttördelték a meccset.
több mint 11 éve
Na Latimer a pályánKár hogy beragadt a szalag a playhívásnál
több mint 11 éve
Hivjuk akkor harmadikra is ugyanazt
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 11 éve
Kene meg egy td a szunet elottNegritisFőleg mert mi kezdjük a második félidőt...