NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Kansas City Chiefs - Denver Broncos
több mint 9 éve
Na timeout, mibe, hogy Fox felrajzolja PM-nek a beugrásos stratégiát 😀
több mint 9 éve
kíváncsi vagyok, hány év kell Manningnek, hogy észrevegye, hogy Tamme egy fos, eddig csupán 4-5 éve ejti el a passzait folyamatosan
több mint 9 éve
egyszerűen esélytelen ma a chiefsDexxter TailorHát igen, mai napon a piros csapatoknak nem sok babér termett. 😉
több mint 9 éve
"has kansas city had the ball yet?" 😀😀
több mint 9 éve
PM_the_sheriff
1 155
mindjárt vége a meccsnek, rég eldőlt, és nekimegy 4-nek. micsoda parasztStezPecc sztájl
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 9 éve
xrace77
4 515
Tényleg, erről megfeledkeztem. 😊Fake punt, ilyet még nem láttam a csapattól! 😀😀xrace77pedig tavaly a jax ellen is csináltatokDexxter Tailor
több mint 9 éve
Tamme baszki, ezt el kell kapni!
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
mindjárt vége a meccsnek, rég eldőlt, és nekimegy 4-nek. micsoda paraszt
több mint 9 éve
egyszerűen esélytelen ma a chiefs
több mint 9 éve
Fox is bátor ma, mondjuk ez érhető is volt, ahogy mennek a futások...
több mint 9 éve
Na, az oda volt dobva Sandersnek.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Jó de abban nincs semmi rizikó.Fake punt, ilyet még nem láttam a csapattól! 😀😀xrace77pedig tavaly a jax ellen is csináltatokDexxter Tailor
több mint 9 éve
Fake punt, ilyet még nem láttam a csapattól! 😀😀xrace77pedig tavaly a jax ellen is csináltatok
több mint 9 éve
PM futva? Na, ez tuti nem a Broncos! 😀
több mint 9 éve
xrace77
4 515
Fake punt, ilyet még nem láttam a csapattól! 😀😀
több mint 9 éve
Omg fox wut?!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
😀 Melyik csapat ez fehérben? 😀
több mint 9 éve
ilyen nincs 😀😀
több mint 9 éve
Visszatérve Andersonra, 1 negyed után 11 carry-je van. Ha nem is marad az ütem, ez akkor is nagyon sok. Már csak ezért is fog szerintem Ball is labdát kapni. Legalábbis remélem, mert az azt jelenti, hogy marad a balanced offense.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
PM_the_sheriff
1 155
WTF? Ez a broncos volt?
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 9 éve
PM_the_sheriff
1 155
Caldwell megint megcsinálta a sokásos faszságát